Ağlayakta gözden mi olak???

Hb canım ewet bi denk gelemedik bundan sonra artık inş

bende seniii

fundoş kıız sen yelizi yanlış sayfalara gönderdinn taa 300 lere kadar gelmesi lazımm , geçmişe dönme imkanım olsa yazıp söylicemdee

ayşem de kaçtıı ha

o cingöz hiç boşa bakarmı bak öğrendi hemen uyanıkkk
o nere gitti yaaa

slm kızlar nasılsınız ne var ne yok ben bi saate kadar evden çıkıp doktora gidecem gitmeden bi görüneyim dedim

iyiyiz canım sen nasılsın , başının ağrısı devam ediyor mu bide bir şey sorucam , bu günler normalde regl günlerin mi ?

eğer öyleyse ağrın ondan da olabilir canım, benim regl tarihlerimde ağrılarım oluyor, komşum da hamile onunda şiddetli baş ağrısı oluyormuş

amin canım inşallah bu arada bende adetimden 3-4 gün önce kan testi yapmıştım onda bile çıkmamıştı o yüzden umudunu kaybetmek yok tamam mı canım vakti var daha

tamam canımm ama adet olacam gibi hissediyom
hayırlısı zamanı gelince olacak nasılsa napalım

geçen günki kadar şiddetli değil ama hafif hafif devam ediyor tarih tam değil ama yakın galiba çünkü benim adetim çok düzensizdi tam tarih bilmiyorum o yüzden:44::44:

bende seniii

fundoş kıız sen yelizi yanlış sayfalara gönderdinn taa 300 lere kadar gelmesi lazımm , geçmişe dönme imkanım olsa yazıp söylicemdee

ayşem de kaçtıı ha

Yaaaa sedoo cok iyi demişsinn fundoş cadisinii goruyomusunn beni tee nerelere yolladii
Ama buldum senin soyledigin sayfadan
Cok guzel yaa bigun biz de geriye dönüp hamilelik haberimizi okuyacakmiyiz acaba

geçen günki kadar şiddetli değil ama hafif hafif devam ediyor tarih tam değil ama yakın galiba çünkü benim adetim çok düzensizdi tam tarih bilmiyorum o yüzden:44::44:

tamam canım ondandır , başka bir şey olmasın da bundan olsun geçer inşallah hemen

Fatma senin burcun ne canım :93:

Yaaaa sedoo cok iyi demişsinn fundoş cadisinii goruyomusunn beni tee nerelere yolladii
Cok guzel yaa bigun biz de geriye dönüp hamilelik haberimizi okuyacakmiyiz acaba

hehehhehehe
sen yoktun ozamanlar biz tastamam burdaydık :99:

ben ikiz bekliyorum diye yenileri kandıran birinden her şey beklenir canım

elbet ki göreceksiniiiz inşallah kısa zamandaa

sbryy kıız hoşgeldiinn ,nerelerdesin

sosyalcan dün bana herşeyin serbest olduğunu söyledi :93: seni tek ayak üstünde mi bekletsek acaba

gitti bile işten çıktı kız giremez olduuu tembel kadın uyuyo saatlerce şimdide kahvaltı yapıyodur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…