kııız aklımaa ne geldii sen su içiyorsun dimii ,hani en son fazla içemiyordun yaa :26:
bu arada sosyalcanın yazısını okudumm iyi değilim uyumam lazım demiş bugünde gelmemişş umarım önemli bir şey yoktur :44:
koptum ya çok fenasın.
Rabbim gönlüne göre versin.
Funda arasana sosyali normal bi durum değil..
Sedacım ayşecim pericim hoş geldiniz.
yaa kizlar bana bi akil verinn. ovu testi yaptim simdi yine silikk. bugun 15. gunum. calisma yapsak mii. gerci esimde uyudu uyuyacak
4 gundur full cekiyoruzda biraz
kız sedoooooooo nasıl buldun yaaa resme baktım şimdi epey belliymiş ben artık tecrübeliyim yaa bembeyaz benimki bu bariz çıkmış doğruuuu ben hiçç görmedim böle bişeyyyy
ayşemmmmmmmmmm şuraya bakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
icemiorum halaa yaa, bi hap icince su iciyorum
doktor bebegin suyu iyi dedi,sok oldum ztn
kız sedoooooooo nasıl buldun yaaa resme baktım şimdi epey belliymiş ben artık tecrübeliyim yaa bembeyaz benimki bu bariz çıkmış doğruuuu ben hiçç görmedim böle bişeyyyy
ayyy fundamm duygulandimm. yalniz biz o gunde yapmamistik. esim koltukta sizmisti.
ovu testini ayni anda kullanmistik ya zaten fundamm,hatta sana sormustum. ovu testini nereden alsam diye.
ayyy fundamm duygulandimm. yalniz biz o gunde yapmamistik. esim koltukta sizmisti.
ovu testini ayni anda kullanmistik ya zaten fundamm,hatta sana sormustum. ovu testini nereden alsam diye.
bebeğin suyunuda söylüyorlar mı şimdiikalleş dr. hiçbişey söylemedi bana
dr. tam adamına söylemiş sana söylememesi gerekirdibebeğin suyu iyi diye şimdi iyice koyvermeyesin sen
iç canım suyu ihmal etme şaşal taşı yanında evin her yerine su koy
tarihlere göre buldum fundoşum :93: 8.sırayı okudun mu tekrar yapmışım hiçbir şey yok
kııız özledin mii yoksaa sendee
icemiorum halaa yaa, bi hap icince su iciyorum
doktor bebegin suyu iyi dedi,sok oldum ztn
evetttttt gördüm yalnız sedommmmm hani adet olacakmış hissi var böle tatlı bi ağrııı karnında ve şeydee
o varrrr
birileri özlemiş anlaşılannn
Yaa ben de o yazilari okumak istiyorumm aysemle sedonun pozitif test gordukleri gunuu hangi sayfalarr
fundoşum benim hala regl ağrılarım oluyor geçen dayanamadım ağrı kesici içtim
senide görücemm :87:
Tşk ederim canım.hosbulduk benayimmm,seninde iyi olmana cok sevindimm
sosyal arazi olmus yanii
Günaydın canlarım bugün kalkar kalmaz geldim yarım gün yok yazılmamak için :) kahvaltı bile yapmadım daha
Sosyalcan yok munoldu acaba
evet bendeee çok güzel yazışmalarmış baktımda ooof offfff
5 gün full ve jelle :44: bende öle yapmıştımmmm
jeli tekrarmı devreye soksammm sormadın demiiii
jelsiz sanki kasıyom aklımda ya hep offf
Yaa ben de o yazilari okumak istiyorumm aysemle sedonun pozitif test gordukleri gunuu hangi sayfalarr
Tşk ederim canım.
Hakkat almış gitmiş bizde neler düşündük resmen felaket tellalıyız
Kız sbry senle hiç görüşemedik biz.. Hoşgeldin canım..
Kaç kez dedim sana sor diye kendini düşünmüyorsan beni düşün diye ama nerdeeeee
canım 304 te benim haberim var
329 da ayşemin :82:
canım 304 te benim haberim var
329 da ayşemin :82:
slm kızlar nasılsınız ne var ne yok ben bi saate kadar evden çıkıp doktora gidecem gitmeden bi görüneyim dedim
yine ben soracam heralde bu gidişle ayşo sorcaktı sözde
kız snei yerimmmmmmmmmmm sedooooooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?