Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canlaar
Fundoooş seni merak ettim hemen bakıp cıkayım.dedim...insallah gelmez kırmızıların hepinizi öpüyorum canlarm,esim beni bekliyr
Soyalim.iyisindir ins.canmm
![]()
![]()
mrb kızlar nasılsınız bakıyim bugün ben her zamanki gibi anca geldim![]()
bugün buralarda kimse yok kuzu çok sessiz benimde yapacak işim yok diye buradayım![]()
ewet tatlım hiç kimsecikleri gelmemiş benim yapcak iş çokta yapcak adam yokbide eşim gece vardiyasından çıktı yatıyo
süpürge falan açamıyorum misafir odamla yatak odamın penceresi kaldı onları bari yapıyim bugünde benimde öle misafir odamda
7pencere var çerçeve silmek beni öldürüyor camını değil![]()
bugün temizlik yok bende yatıp uzanmak dinlenmek varsana kolay gelsin saboo
![]()
ben nasıl olsa bol bol evdeyim diye kendimi yormadan yavaş yavaş yapıyorum
sana iyi dinlenmeler canım görüşürüz![]()
Canlarımmm
hava çokk güzelll bizde bugün dışarda olcaz önemli birgünnn..
Çıkmadan bakim dedim gelen giden yok ama karnım belim göğüslerim ağrıyor bakalımmm
gelen giden yok yani öyle mi![]()
Daha yokkk ama hiç kasmıyorum gelirsede hemen gelsinnn yeni denemeye başlıyalımmm![]()
recep ivedik 4 ün fragmanları yayınlanmış koptumm ya çok bel altı espirileri var sinemaya gitsem mi gitmesem mi diye düşünüyorum![]()
Selammmm herkesee
Bence git. Bel altı olsa ne olur zaten duyuyoruz bi şekilde küfüradama gülünecek mutlaka bişi bulunuyo bizde bekliyoruz gitmek için canım..
Akinti olduysa bu ayi gecirmissin demektir benosum uzulerek soyluyorum
Ezo uzayan akintinin olmasi yumurtladiginin anlamina gelir ve yumurtan 12 36 saat arasi rahime ulasir yolda dollendi dollendi dollenmedi gelecek aya kaliyor umutlar
Daha yokkk ama hiç kasmıyorum gelirsede hemen gelsinnn yeni denemeye başlıyalımmm![]()
anladım cnm ama dün mik mik yapamadık eşim teste gideceği için hayırlısı umarım tutmuştur![]()
ezocan ikna ettin mi kocişini test için süpersin valla![]()
aklınla bin yaşa fatmacan bi kez dedim yeminlee![]()