• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

anladım bişey sorucam pkolu olduğun vajinal muyanede anlaşılıyomukii bazı testmi yapılıyomu?:26:

onu bilmiyorum canım ya :26:

araştırdığım kadarıyla ultrason muayenesinde hormonların değerlerinde ve 21. gün yapılan progestron hormonundan doktorlar anlıyormuş canım

Son düzenleme:
anladım bişey sorucam pkolu olduğun vajinal muyanede anlaşılıyomukii bazı testmi yapılıyomu?:26:
canım bende pko luyum doktor vajinal muayenede anlamıştı benden test falan istememişti:50:
birazdan muhteşem yaratıklar diye bir film var onu izleyecem mesela oda fantastik istersen bi bak ama henüz izlemediğim için yorum yapamayacağım :1:

tamam canım ben o filmin fragmanına falan bakmıştım bi kaç kez merak ediyordum aslında izliyim bende o zaman teşekkür ederim:54:

canım bende pko luyum doktor vajinal muayenede anlamıştı benden test falan istememişti:50:

tamam canım ben o filmin fragmanına falan bakmıştım bi kaç kez merak ediyordum aslında izliyim bende o zaman teşekkür ederim:54:

anladım cnm aklıma geldi dr bana pkolusun demedide anlaşılıyomu diye merak ettim

canım hiç bilmiyorum ya şimdi böyle sordun ya öldürsen aklıma gelmez dur ben aklıma geldikçe yazayım :26:

inşallah canım sen bu arada yarın gideceksin değil mi doktora

bu ay çıkmadan değil mi yelizim :29::29::29:

aminn canım bir değil birden fazla hamişimiz olur inşallah bu ay:16::16:

anladım canım benim sen aklına gelirse söylersin o zaman:54:

Evet sosyalim yarin kontrolum varr
He kigiiizzz bu ay cikmadann :52:
Evet fatmacimm gonul ister hepimiz teker tekerr bu haberi verelimm ama en az bi tane cikacak insallah

Ya kizlar bana bir akil verin napicam ben bu kocamla sanki hamile olan hormonlari tavan yapan ben degilim de o ben onun kaprislerini triplerini cekiyorum ya :-(

Selam kizlarr nasilsinizz
Fundoss insallahh gelmez kirmizilar bugunn artik yarin da test yaparsinnn
Ben dün şu fal sitesinde ruya yorumlayanlar da var ruyami yorumlattim :))
Kadin dedi ki bu ruya evinizde bebegin habercisiiiii bilmiyirum oyle bi beklenti var mi ama bebek haberi dediii :52:

Yelizimmm gelmedi ama bi halsizlik mide bulantısı var geldim test yaptımmm yine yokkk
başım ağrıyo felakettt
ne bu yaaa

inş rüyan çıkarrr bu ayyy
yum. Ne durumda acaba kızz onuda merak ediyomm

Yelizimmm gelmedi ama bi halsizlik mide bulantısı var geldim test yaptımmm yine yokkk
başım ağrıyo felakettt
ne bu yaaa

fundacanım belki vardırda çıkmamıştır erken değilmi teste 1 hafta geçsin bence bide ozaman yap:44:

başım ağrıyo felakettt
ne bu yaaa

fundammm bugun aklim sendeydi hep. hadi bakalim ins bebis agri yapiyodur. ya belki yerlesiodur su anda.idrara gecmesi zaman aliyor. sen bence artik hic test yapma cnm. senin hep gununde adet oluyosun dimi? gecikme yasamiyosun pek

fundammm bugun aklim sendeydi hep. hadi bakalim ins bebis agri yapiyodur. ya belki yerlesiodur su anda.idrara gecmesi zaman aliyor. sen bence artik hic test yapma cnm. senin hep gununde adet oluyosun dimi? gecikme yasamiyosun pek

bncede yapma funda belkide çıkmamıştır herkesde farklı oluyo bazısında geç çıkıyo bazısında erken

inş olmassın cnm yaaa:18:

İinş. Ezommmm

ölemi dersin ayşemm yapmasammı eşimde kızıyo
üzülüyo yıpranıyorum diye
hep gününde evet ama bu ilaç gecikme yapabiliyomuş
hiç belirti yok ama yaa regl belirtileri var

İinş. Ezommmm

ölemi dersin ayşemm yapmasammı eşimde kızıyo
üzülüyo yıpranıyorum diye
hep gününde evet ama bu ilaç gecikme yapabiliyomuş
hiç belirti yok ama yaa regl belirtileri var

Adetin 2-3 gun gecsin ole yaparsin fundam. Kendini strese sokuyorsun daha fazla. Cnm misafirler var. FirsT bulunca gelirim yine.

Back
X