- 20 Ocak 2010
- 10.120
- 2.808
- 248
o ses türkiyeyi hasan kazansın![]()
Hiç izlemiyommmm
bakimmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canın sağolsunn saboo![]()
Yani bu konu başlığındaki herkes![]()
Yok kötü düşünmek.. Var iyi düşünmek..
Bazen bizlerde yorumlarla karşımızdakilerinin umudunu iki katına çıkarıp olmadığı zaman hayal kırıklığını yoğun yaşamasına sbep olabiliyoruz o yüzden canım sana zaten az kaldı şurda perşembeye ne kalıdı ki.
Alacağız güZel haberleri..
5
ayoll banyoda yapacannn görürmüüü![]()
Yani bu konu başlığındaki herkes![]()
Yok kötü düşünmek.. Var iyi düşünmek..
Bazen bizlerde yorumlarla karşımızdakilerinin umudunu iki katına çıkarıp olmadığı zaman hayal kırıklığını yoğun yaşamasına sbep olabiliyoruz o yüzden canım sana zaten az kaldı şurda perşembeye ne kalıdı ki.
Alacağız güZel haberleri..
Ayy yetisemiyorum sizeee ben de kocayi beklerkenn acliktan bayilcemm simdii yemegim de gec kaldi zatenn nefret ediyorum aciktigimda hayvanlasiyorum resmenn cok sinirli oluyorumm öfff ben su yemegi halledeyimm gelicemm kizlarr optumm
bende dün akşam çayı içtim 6-7bardk sonra bütün gece midem bulandı normalde de çok içiyorum ama dün niye öle oldu anlamadım kocişede bişey diyemiyorum garibim ben gibi herşeyden belirti arar oldu![]()
abdullahda beyefendi gibi duruyo çok o da olabilir
kizlar ben gidiyorumama gozum sizde olacakkhepinizi opuyorumm. gorusmek uzere canlarimmm..
![]()
fundoşum benimkinin önünde yapmak istemiyorum çok umutlanıyor garibim![]()
Ayy yetisemiyorum sizeee ben de kocayi beklerkenn acliktan bayilcemm simdii yemegim de gec kaldi zatenn nefret ediyorum aciktigimda hayvanlasiyorum resmenn cok sinirli oluyorumm öfff ben su yemegi halledeyimm gelicemm kizlarr optumm
söyleme bencede biz burada paylaşıp derdimizi döküyoruz onlar içine atıyor zamanı gelince nasıl olsa öğrenecekler iyiyide kötüyüde![]()
Görüşürüz ayşenurcum![]()
Doğru kız sosyal bende hep süpriz yapmak istiyorum birlikte alıyoruz ama gizli yapıyorum yok anam o anlıyo daha umutla bekliyo oluyo![]()
Ayrıca bense hasan kazansın istiyorum sevimli adam![]()
YelizZ senden yemek esnasınada uzak kalmak laZım anlaşılan Allah etmeye o sinirde arada gümbürtüye gideriz![]()
ewet canım doğru diyosun o benden daha çok kafaya takıyo yaş 32olucak mayısta çocuğum bana dede dicek diyo
bide baştan onun sayıda morfolojide falan sorun çıktı diye sanki kendini sorumlu tutuyo gibi geliyor bana :26:
Bencede hasanin hakki o kazanmali. Birde cok seker bi adam yaaa
Arada mudahale edicem sizee
Sosyos fundosu dinlemee. 7. Gununmus daha cok erken. Nefsine hakim olmalisin![]()
ewet canım doğru diyosun o benden daha çok kafaya takıyo yaş 32olucak mayısta çocuğum bana dede dicek diyo
bide baştan onun sayıda morfolojide falan sorun çıktı diye sanki kendini sorumlu tutuyo gibi geliyor bana :26:
benoşum yine kopardın benii![]()
Hiç kötüyü düşünmeyim burdada galiba en büyük benim ve hiç umutsuzluğa kapılmak istemiyorum.. Eşin gibi bizede anneanne diyecek bebeler nerdeyse ama yapacak bişi var mı canım yok kısmet bu işler..
Erken koca bulukda biz mi evlenmedik
![]()
![]()
Bu yabancı söyleyenlerede sinir oluyorum arkadaş anlamıyorum işte![]()
Yaa bu mertin nesi varmis bu kadar. Hepsi mert diyorr![]()
Yaa bu mertin nesi varmis bu kadar. Hepsi mert diyorr![]()
ama sonrasında o sorun kayboldu değil mi yoksa hala var mı :26:
en son 1 sene önce testleri yapılmıştı canım o zaman için sorun kalkmıştı dr bidaha da gerek duymadı ben yaptır bidaha test diyorumda yaptırmıyor gerek olsa dr ister zaten diyo![]()