• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Hiç kötüyü düşünmeyim burdada galiba en büyük benim ve hiç umutsuzluğa kapılmak istemiyorum.. Eşin gibi bizede anneanne diyecek bebeler nerdeyse ama yapacak bişi var mı canım yok kısmet bu işler..

Erken koca bulukda biz mi evlenmedik :60:

:60: :60:

Ben erken buldum canım 20yaşında evlendim şimdi 25 giricem ama bu yaşa falan bakmıyor nasip kısmet zamanı var herşeyin

Ayyy hakkettt kızzz benayyyy:9::9:

hıhhh ayşenur öle demekkkk:19:

kuzular ben çıkıyorum yarın görüşürüz biraz ütüm var onu yapıcam öpüyorum hepinizi:54:

Ayyy hakkettt kızzz benayyyy:9::9:

hıhhh ayşenur öle demekkkk:19:

Fundamm artik herkesi engelleyecem. Erken teste karsiyim. Bak sonra ne kadar uzuluyoruz. Kizma bana fundosummm:29: bak yengecimm ben,kiyma şu duygulu kiza:1:

Bu arada haklisiniz,halki merte yonlendiriyorlar ama bende benaya katiliorum hasan cok gariban duruyor,goturur bu isi:1:

Görüşürüz ayşenurcum ;)

Doğru kız sosyal bende hep süpriz yapmak istiyorum birlikte alıyoruz ama gizli yapıyorum yok anam o anlıyo daha umutla bekliyo oluyo :(

Ayrıca bense hasan kazansın istiyorum sevimli adam :1:

YelizZ senden yemek esnasınada uzak kalmak laZım anlaşılan Allah etmeye o sinirde arada gümbürtüye gideriz :1:

Yaa bu mertin nesi varmis bu kadar. Hepsi mert diyorr:19:

Aynen benosumm benimki bazen disardayken de oyalaniyor yemek yemeye gidene kadar artik ben patliyorum biyerden sonraa hicc dayanamiyorum acliga o da dio bi ogrenemedim şu huyunu beni yicen nerdeyse acikinca :))

Haa herkes o ses turkiye izlioo bekarken ben de hep onu izlerdim ama simdikk kocamla karadayi izliyorumm tavsiye ederimmm

Aynen benosumm benimki bazen disardayken de oyalaniyor yemek yemeye gidene kadar artik ben patliyorum biyerden sonraa hicc dayanamiyorum acliga o da dio bi ogrenemedim şu huyunu beni yicen nerdeyse acikinca :))

Haa herkes o ses turkiye izlioo bekarken ben de hep onu izlerdim ama simdikk kocamla karadayi izliyorumm tavsiye ederimmm

Ayy ütü müü hem de bu saatteeeee hicc isim olmazz :9::9::9:
Ütülenmis bisey giymek isteyen ütüler giyerrrr :51::51::32:

Aç kurt :1:
Herkes izliyo evet bi biz izlemiyoruz o diziyi bide bizim işle ilgili ya galiba biz ondan izlemiyoruz :1: gerçekle alakasız oluyo çünkü hemen yoruma sarıyoruz :)

Bende ütüden nefret ediyorum ve ben her sabah yaparım bigün elektrikler gitse b... Yerim :1:

Ayşemmm kesinlike götürcek gariban tiplere hep üzülmüşümdür ben :(( ayrıca bende çok duygusal ve sulugözüm :(

Sbry görüşürüz canım

Kızlar yazamadım bi türlü yarın için iş yerine götürmek için bişiler yaptımda ellerim kirliydi..şimdide geç oldu yatıcam artık hepinize iyi geceler yarın görüşmek üzere

Kızlar yazamadım bi türlü yarın için iş yerine götürmek için bişiler yaptımda ellerim kirliydi..şimdide geç oldu yatıcam artık hepinize iyi geceler yarın görüşmek üzere

Hamarat gelinimiz benayy:1:
Benimde cok uykum geldi ama o sesi merak ediorum.
Iyu geceler cnm yrn gorusuruzz.

Fatmaa hosgeldinn. Bencede hasan birinci olacakk

ayşenurum sana bişey soracam benim kasıklarımdaki batma devam ediyor bazen çok ağrıyor sende de var mı durum:44:

Back
X