- 6 Haziran 2012
- 4.800
- 2.302
- 248
malesef cnm işi çıktı perşembeye kaldı noldu babana geçmiş olsun
Olsun canım nasılsa gidecek ha bugün ha yarın.. Babam kalp krizi geçirdi canım geçen hafta.. Çok şükür iyi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
malesef cnm işi çıktı perşembeye kaldı noldu babana geçmiş olsun
Olsun canım nasılsa gidecek ha bugün ha yarın.. Babam kalp krizi geçirdi canım geçen hafta.. Çok şükür iyi.
mrb nasılsınız kızlar bende cuma gidiyorum dr a![]()
Kız funda alemsin :))
Sen iyi oldun mu naptın onu anlat..
Babam çok şükür çok iyi.. Ayağada kalkar olmuştu iyi yani..
Sosyalim benimde mutfak toplanacak daha banyo sabah yaptım daha![]()
Ezom hoş geldin seni de merakla bekliyoruz.. Eşin ne yaptı gitti mi
geçmiş olsun cnm,kızlar bişey sorcam randevu aldık test için bayan sekreter 3 yada 4 gün periz dedi biz bugün gidemediğimiz için dün perizi bozduk mecburen fazla günde olmayacak dedi perşembe olur demi 3. gün oluyo:26:
Kizlarr napiosunuzzzz ben bi gezdim dolastim geldimm totom donduu![]()
güzel haberlerle gel kuzu
topladım hepsini makinaya teptim ben yıkadı bile
cuma günü gitseniz daha iyi canım :26:
cuma günüde ben gidicem cnm ama 3.gün yada 4 dedi sekreter cumada 3te çıkıcak sonuç uzak biz ilçedeyiz oyüzden sorun oluyo umarım iyi çıkar:18:
genelde 3 gün perhiz 4. gün veriliyor ama sekreter öyle dediyse vardır bi bildiği
bilmem cnm üstüne basa basa 2 3 kez tekrarladı 3. gün fazla olmuycak dedi
Allahtan gezmeye gitmeyi istemiyordun bugün bide isteseydin 3 gün sonra seni görebilirdik demek![]()
Kizlarr napiosunuzzzz ben bi gezdim dolastim geldimm totom donduu![]()
He kiz sorma valla
Yarim saat gorumceme ugradim ciktim sonra kocami taktim pesime gezdimm![]()
Amaan kişin burda da cok nadir istee geziozz
Ya kizlar bisey dicemm
Ben dunden beri bakiyirum bu ovitrelle icin kimi doktor 36 saat sonra iliski demiss kimisi igne oldugun gun ve ertesi gun demiss benim kafam karisti ama cogunluk 36 saat sonra
Bizim 36 saat sabah 5.40 a denk geliyor bu gece calisalim demi farkeder mi sizcee sonra gün aşiri
Yani doktor bana saat germedi sadece 10 gun boyunca gun aşiri dedi
valla kuzum sen bilirsin ben yorum yapmayayım nasıl istiyorsan öyle yap![]()
Canımmm iyiyimmm düzeldimm
ayşemmmm cansınnnn
benaycımm baban nasıl oldu umarım çok iyidir
Bencede hem bugün hem yarın yapın aklında soru işareti kalmaz 3 gün hatta full geçin derim
Fundacan sen iyi olda yeter bize. Bugunler gececek Allahin izniyle. Allah sevdiklerini basindan eksik etmesin..
Herkese merhabaa..
Yelizim bu aksamdan baslarsin. Gun asiri devam edersin. Forum sitelerini okuyup kafani karistirma tatlim. Hadi umutluyuz senden.
Sosyalim benayim isleri halletmissiniz ohh rahatlamissinizdir simdi![]()
Yaaaaaaaa öffff kafa karismamasi mumkun muu her doktor farkli bisey soyluyoo gün aşiri mii her gün müü dusune dusune bi hal oldumm gun aşiri yapip benim yumurtam 24 degilde 12 saat yasiyosa bunu kacirmaktan korkuyorum.Her gun yapip sperm kalitesini dusurmekten korkuyorum
Öööffffff
Aaa nidennnn![]()
Bencede hem bugün hem yarın yapın aklında soru işareti kalmaz 3 gün hatta full geçin derim
Fundacan sen iyi olda yeter bize. Bugunler gececek Allahin izniyle. Allah sevdiklerini basindan eksik etmesin..
Herkese merhabaa..
Yelizim bu aksamdan baslarsin. Gun asiri devam edersin. Forum sitelerini okuyup kafani karistirma tatlim. Hadi umutluyuz senden.
Sosyalim benayim isleri halletmissiniz ohh rahatlamissinizdir simdi![]()
Yaaaaaaaa öffff kafa karismamasi mumkun muu her doktor farkli bisey soyluyoo gün aşiri mii her gün müü dusune dusune bi hal oldumm gun aşiri yapip benim yumurtam 24 degilde 12 saat yasiyosa bunu kacirmaktan korkuyorum.Her gun yapip sperm kalitesini dusurmekten korkuyorum
Öööffffff