• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Olsun canım nasılsa gidecek ha bugün ha yarın.. Babam kalp krizi geçirdi canım geçen hafta.. Çok şükür iyi.

geçmiş olsun cnm,kızlar bişey sorcam randevu aldık test için bayan sekreter 3 yada 4 gün periz dedi biz bugün gidemediğimiz için dün perizi bozduk mecburen fazla günde olmayacak dedi perşembe olur demi 3. gün oluyo:26:

mrb nasılsınız kızlar bende cuma gidiyorum dr a:5:

güzel haberlerle gel kuzu

Kız funda alemsin :))
Sen iyi oldun mu naptın onu anlat..

Babam çok şükür çok iyi.. Ayağada kalkar olmuştu iyi yani..

Sosyalim benimde mutfak toplanacak daha banyo sabah yaptım daha :1:

Ezom hoş geldin seni de merakla bekliyoruz.. Eşin ne yaptı gitti mi

topladım hepsini makinaya teptim ben yıkadı bile :1:

geçmiş olsun cnm,kızlar bişey sorcam randevu aldık test için bayan sekreter 3 yada 4 gün periz dedi biz bugün gidemediğimiz için dün perizi bozduk mecburen fazla günde olmayacak dedi perşembe olur demi 3. gün oluyo:26:

cuma günü gitseniz daha iyi canım :26:

Kizlarr napiosunuzzzz ben bi gezdim dolastim geldimm totom donduu :9:

He kiz sorma valla
Yarim saat gorumceme ugradim ciktim sonra kocami taktim pesime gezdimm :9:

Oohh totolar öle şeyler için donsun tek kız.. En iyisini yapmışsın..

Bizimki eskiden çok gezerdi şimdi hep bahane üretiyo :1:

Ezocum ben bilmiyorum hani ne kadar uzun süre o kadar iyi olur diye tahmin ediyorum 3 günde az değil tabi

Amaan kişin burda da cok nadir istee geziozz
Ya kizlar bisey dicemm
Ben dunden beri bakiyirum bu ovitrelle icin kimi doktor 36 saat sonra iliski demiss kimisi igne oldugun gun ve ertesi gun demiss benim kafam karisti ama cogunluk 36 saat sonra
Bizim 36 saat sabah 5.40 a denk geliyor bu gece calisalim demi farkeder mi sizcee sonra gün aşiri
Yani doktor bana saat germedi sadece 10 gun boyunca gun aşiri dedi

Amaan kişin burda da cok nadir istee geziozz
Ya kizlar bisey dicemm
Ben dunden beri bakiyirum bu ovitrelle icin kimi doktor 36 saat sonra iliski demiss kimisi igne oldugun gun ve ertesi gun demiss benim kafam karisti ama cogunluk 36 saat sonra
Bizim 36 saat sabah 5.40 a denk geliyor bu gece calisalim demi farkeder mi sizcee sonra gün aşiri
Yani doktor bana saat germedi sadece 10 gun boyunca gun aşiri dedi

valla kuzum sen bilirsin ben yorum yapmayayım nasıl istiyorsan öyle yap :6::34:

Bencede hem bugün hem yarın yapın aklında soru işareti kalmaz 3 gün hatta full geçin derim

Canımmm iyiyimmm düzeldimm:1:

ayşemmmm cansınnnn:16:

benaycımm baban nasıl oldu umarım çok iyidir

Fundacan sen iyi olda yeter bize. Bugunler gececek Allahin izniyle. Allah sevdiklerini basindan eksik etmesin..

Herkese merhabaa..
Yelizim bu aksamdan baslarsin. Gun asiri devam edersin. Forum sitelerini okuyup kafani karistirma tatlim. Hadi umutluyuz senden.
Sosyalim benayim isleri halletmissiniz ohh rahatlamissinizdir simdi:51:

Bencede hem bugün hem yarın yapın aklında soru işareti kalmaz 3 gün hatta full geçin derim

Fundacan sen iyi olda yeter bize. Bugunler gececek Allahin izniyle. Allah sevdiklerini basindan eksik etmesin..

Herkese merhabaa..
Yelizim bu aksamdan baslarsin. Gun asiri devam edersin. Forum sitelerini okuyup kafani karistirma tatlim. Hadi umutluyuz senden.

Yaaaaaaaa öffff kafa karismamasi mumkun muu her doktor farkli bisey soyluyoo gün aşiri mii her gün müü dusune dusune bi hal oldumm gun aşiri yapip benim yumurtam 24 degilde 12 saat yasiyosa bunu kacirmaktan korkuyorum.Her gun yapip sperm kalitesini dusurmekten korkuyorum
Öööffffff

Yaaaaaaaa öffff kafa karismamasi mumkun muu her doktor farkli bisey soyluyoo gün aşiri mii her gün müü dusune dusune bi hal oldumm gun aşiri yapip benim yumurtam 24 degilde 12 saat yasiyosa bunu kacirmaktan korkuyorum.Her gun yapip sperm kalitesini dusurmekten korkuyorum
Öööffffff

cok haklisin herkes farkli birsey soyluyor.bende ayni senin gibi dusunuyordum. ne yapsam diye..sonra kimseyi dinlemedim,risk aldim ve yum gunlerinde 4 gun ust uste yaptik. gerci zamani gelmis oldu. zaten biz boyle kendimizi kasiyoruzda noluyor sanki. olacagi varsa bi bahaneyle oluyor zaten. ama iste biz nefsimize asla hakim olamiyoruzz

kuzum kafanı karıştırmak istemedim o yüzden bir şey demedim zaten yeterince kafan karışmış :53:

3 gün huu huuuuu:52::52::52:

Herkese merhabaa..

yalap şap yapıp çıkıyorum canım detay yok bende :21:

Öööffffff

kız sen demedin mi gün aşırı olmasın hergün olsun diye:6: hani öyle okumuştun :26:

yeliz paşa irademdir :9::9::9:

bugün akşam perşembe sabah cuma akşam diyorum :52:

Back
X