• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

canım ben klomen kullandığımda o zamanki doktor çatlatma iğnesi vermemişti o zaman tutmadı, ama şimdiki doktorum serephone ile birlikte iğne verdi ilk denemede tuttu ama ben ayriyeten farklı bi iğne daha kullandım 5 gün boyunca çatlatma iğnesinden önce

2 gün mü sürdü :53: acaba iğneden olabilir mi fundoşum :44: haftaya p.tesi den sonra geliyordu dimi dr.un

evet canım ilk dr. bugüne randevu vermişti ama ölçemedi , haftaya çağırdı...bizi çok korkuttu gitmicem bundan sonra ona bugün ikinci dr. gitmek zorunda kaldım oda çok iyi dedi diğer dr. söylediklerini anlattım kızdı böyle bir şey olamaz diye , çok uzun old. için yazamıyorum canım ama şükür iyi haftaya c.tesi gidiyorum. .zıplıyorlar gerçekten ,kendileri minik ama hareketleri büyük :9:

bence senin için de normaldir fatmacanım haftaya 12 haftalık oluyor dimi

o iğne neki ölee 5 gün hemde uuu :1:
ama bu ilacın etkisi uzun sürüyomuş bu ayda etki eder bana herhal :1:

he sedomm bitti gitti hemencikkkk çok az ve garip olduu
ptesi sabahı :10::10::10: yettim yanınaaa doktorun

bu doktor iyiyse hep ona git canom bu ne böleee yaaa
sizinkiler oğlan heralde yawww zıplayıp duruyolar :1:

Kizlarr buarada benim egrilar epey azaldi arada sag kasigimda agri oluyo sadece bidee uc-dort gundur cok akintim
Vardi bu sabahtan beri hic olmadi şimdi catlama işi bitmis mi oluyo acabaa

hımmm tamammmm :1:
fatmacan bende dışardaydım geldim hiçbi hareket yok aynen
giren okuyup çıkıyor artık pas vermeden :19:
yaa benim aklıma takıldı şimdi benim adetim niye 2 gün sürdü bitti :44:

ajanlık haaaa :51:

yaaa...walla iflaz ederim ben burda her defasinda gitmis olsam :)
5 lirami, oooo cok ucuz derim bende...

o yüzden kas almayi kendim ögrendim. :)

benimkiler çok düzensiz kendim alsam bozarım diye hiç ellemiyom

kimler calisiyor????

BEEENNNN
baska varmi calisan:52::52:

ben çalışıyorm

hemde ne pisboğazımmmm offf offf
izmire gittimde en az 30 tane yiyom bi seferde :9::9::9:

sedom ben bişey anlamadım benim adetim 2 gün sürdüüü şimdi yok
noluyo yaa:5:

ayy nasıl yiyorsunz ya hele izmirde :53:

çok şükür canım benim ya iyi olmanıza sevindi bazı doktorlar çok kötü:20:
kocişimle halen gülüyoruz dünkü hareketlerine benimki sadece 3.5 cm miş ama hareketleri bi gör:9::9: şu an 10+4 canım doktorun verdiği tarihte 12+5 olacak adetimle aynı gidiyomuş

oyyy maşallah maşallahhh :16:

Fundosss iki gun mu surduuu :53: genelde nekadar suruyoduu pekii??
Ay midye mii ben midye icin yapmadigim rezillik olmazdi antalyada gecenin yarisi canim cekerdii rezillik cikarirdimm elli kisiyi arardim biri bulsun getirsin diyee
Gecen bi doktor dedi ki midye yiyeceginize pil yiyin daha iyi ayni seyi yemis oluyosunuz dedii :53: çinko falan varmiss buarada çinkoo fazlasi hamilelikte zararli haaaa

sabah dedim ya laaa haa sen geç geldiydin kaçırmıştın mıabbeti :9: 4 gün normalde canom

bulunmıycak yerde yaşıyoda sanki rezillik çıkarıyomuşşş :1: bende bir defa eşimin ailesi izmirde ya sıksık ucuz uçak bileti bulunca giderdik h.sonları alsancağa gidelim diye tutturuyodum ayıp yaa 2 gün için gelmişiz bu seferde gitmeyelim diyodu ben bi küsüyodummm :9: illa ordan olacak gidip şirinyerden getiriyodu yakın diye ama yinede silip süpürüyodum tabi kayınbabam kızım yeme zararlıııı zaten tıp okumuş gibi mübarek herşeye bi eleştiri :9:

sedomm sen bugün mü gördün bebişini çok güzel bişey ya bende dün gördüm hareket ediyodu zıplıyodu sanki :9::9: benim doktor ikili test için şubatın 7sinde gel dedi erken değil dimi:44::44:

2 gün mü sürdü :53: acaba iğneden olabilir mi fundoşum :44: haftaya p.tesi den sonra geliyordu dimi dr.un

evet canım ilk dr. bugüne randevu vermişti ama ölçemedi , haftaya çağırdı...bizi çok korkuttu gitmicem bundan sonra ona bugün ikinci dr. gitmek zorunda kaldım oda çok iyi dedi diğer dr. söylediklerini anlattım kızdı böyle bir şey olamaz diye , çok uzun old. için yazamıyorum canım ama şükür iyi haftaya c.tesi gidiyorum. .zıplıyorlar gerçekten ,kendileri minik ama hareketleri büyük :9:

bence senin için de normaldir fatmacanım haftaya 12 haftalık oluyor dimi

Kigiiizzz hamişlerrr yerizz sizinn zıpzıplarinizii ayy saglikla sihhatle kucaginiza alinn bebişlerinizii insallahhh
Hanginizz süt testi yapmisti kizz erkek cikmisti hatta

Kizlarr buarada benim egrilar epey azaldi arada sag kasigimda agri oluyo sadece bidee uc-dort gundur cok akintim

benim hiiiiç akıntım olmadııııı :5: kız sen kesin yumurtladın haaaa
bitmiş veya bitmemiş ikigünde bir çalışma yap son güne kadar bence ben yapmadım pişmanım

puregon diye bi iğneydi canımbende ilk kez kullandım benim doktorda bu ilaçların etkisi sadece bir ay sürmez demişti seninkinin etkisi de bu ay devam eder canım:34:
dün ablamla konuştum o da bana oğlan olacak dedi bilmiyorum artık hayırlısı sağlıklı olsun da gerisi önemli değil:16: darısı size inşallah en kısa zamanda aminnnn:16::16::16:
ben hiç anlamıyorum şu çatlama işinden valla kafam basmıyo:9::9:
ajanlık haaaa :51:

benimkiler çok düzensiz kendim alsam bozarım diye hiç ellemiyom

ben çalışıyorm

ayy nasıl yiyorsunz ya hele izmirde :53:

oyyy maşallah maşallahhh :16:

sağol canım benim darısı size inşallah:16::16:

evet p.tesi hiç vakit kaybetme canom:10:

annemle iddiasına girdik oda erkek diyor , ama ben rüyamda külotlu çorap aldımm :9: kız diye iddiaya girdim ama inadına , hiçbişey hissetmiyorum :ssz:
çok şükür canım benim ya iyi olmanıza sevindi bazı doktorlar çok kötü:20:
kocişimle halen gülüyoruz dünkü hareketlerine benimki sadece 3.5 cm miş ama hareketleri bi gör:9::9: şu an 10+4 canım doktorun verdiği tarihte 12+5 olacak adetimle aynı gidiyomuş

tam zamanında çağırmış fatmam :emir_bebek::nazar:sende hayırlı güzel haberlerle gelirsin inşallah :16:

puregon diye bi iğneydi canımbende ilk kez kullandım benim doktorda bu ilaçların etkisi sadece bir ay sürmez demişti seninkinin etkisi de bu ay devam eder canım:34:
dün ablamla konuştum o da bana oğlan olacak dedi bilmiyorum artık hayırlısı sağlıklı olsun da gerisi önemli değil:16: darısı size inşallah en kısa zamanda aminnnn:16::16::16:

ben hiç anlamıyorum şu çatlama işinden valla kafam basmıyo:9::9:

sağol canım benim darısı size inşallah:16::16:

amiiiin inşallahhhh sağol canommmm

annemle iddiasına girdik oda erkek diyor , ama ben rüyamda külotlu çorap aldımm :9: kız diye iddiaya girdim ama inadına , hiçbişey hissetmiyorum :ssz:

tam zamanında çağırmış fatmam :emir_bebek::nazar:sende hayırlı güzel haberlerle gelirsin inşallah :16:

ayyy çok heyecanlıııııı cinsiyet olayıııı her sreç ayrı bi heyecan yawww ne güzellll
sağlıklı olsunda hiç farketmez tabi ama annelerin tahminleri tutar genelde

sabah dedim ya laaa haa sen geç geldiydin kaçırmıştın mıabbeti :9: 4 gün normalde canom

bulunmıycak yerde yaşıyoda sanki rezillik çıkarıyomuşşş :1: bende bir defa eşimin ailesi izmirde ya sıksık ucuz uçak bileti bulunca giderdik h.sonları alsancağa gidelim diye tutturuyodum ayıp yaa 2 gün için gelmişiz bu seferde gitmeyelim diyodu ben bi küsüyodummm :9: illa ordan olacak gidip şirinyerden getiriyodu yakın diye ama yinede silip süpürüyodum tabi kayınbabam kızım yeme zararlıııı zaten tıp okumuş gibi mübarek herşeye bi eleştiri :9:

Kizz gecenin yarisinda diomm taksi duragini aradigimi bilirim eve taksi cagirirdik taksiciye midye getir abi derdik parasini verirdik giderdi :9:
Annem de cok kizardi hatta bakmaya dayanamazdi biz yerken
Kigiizzzz ben manisa dogumluyumm cocuklugum izmirde gectii hayatimin en guzel gunleri orda gectii ahh oranin midyesi ayriii :16:

inşallah hepimiz hayırlı haberlerle geliriz canım benim:16::16: ben bi çorba yapıp geliyom:34:

benim hiiiiç akıntım olmadııııı :5: kız sen kesin yumurtladın haaaa
bitmiş veya bitmemiş ikigünde bir çalışma yap son güne kadar bence ben yapmadım pişmanım

Hee ben de oyle dusunuyomm doktor da 10 gun birakma dedii hayirlisii kigizz kadinin biri 35 mm olmus yumurtasi doktor catlamamis kist olmus diye adet sokturucu vermis dee kiz o yumurtayla hamile kalmis ya sonraa :53:
Bu akinti olayina sosyal basgandan bi aciklama bekliyorumm :1:

Kizz gecenin yarisinda diomm taksi duragini aradigimi bilirim eve taksi cagirirdik taksiciye midye getir abi derdik parasini verirdik giderdi :9:
Annem de cok kizardi hatta bakmaya dayanamazdi biz yerken
Kigiizzzz ben manisa dogumluyumm cocuklugum izmirde gectii hayatimin en guzel gunleri orda gectii ahh oranin midyesi ayriii :16:

aman sosyal duymasın sevmiyo hemde benimkilerle komşu o :9:
manisamıııı manisa kebabıda ayrı güzel haaa :125:
bende bir sene yaşadım 2010-2011 yıllarında kocişim ingilteredeyken :16:
midyesi torpili boyozu gevreği biraveri :9: oyyy anamm oyyy

şimdi fundoşş ben hep o boklu dediğin İstanbul da yedim :9:sen hiç mi yemedin İstanbul da doğru söylee çıllgın :60:

Hee ben de oyle dusunuyomm doktor da 10 gun birakma dedii hayirlisii kigizz kadinin biri 35 mm olmus yumurtasi doktor catlamamis kist olmus diye adet sokturucu vermis dee kiz o yumurtayla hamile kalmis ya sonraa :53:
Bu akinti olayina sosyal basgandan bi aciklama bekliyorumm :1:

:9::9::9: yedimm yememmi yenikapıda eminöünde hemde ığğğğ :9:

neeeee yumurta büyümüş sonramı çatlamış yaneeeeee
benim onca yum. noldu kız acabaaa biz bu hafta güzel çalıştık :9:
keşke çatlamış olsa ozaman :9:

ayyy çok heyecanlıııııı cinsiyet olayıııı her sreç ayrı bi heyecan yawww ne güzellll
sağlıklı olsunda hiç farketmez tabi ama annelerin tahminleri tutar genelde

hayırlısı olsun fundoşum hiç farketmiyor kız erkek sağlıklı olsun :16:

ayşemi de göremedimm bugünn selam söyle kuzuya:38:

ben yavaş yavaş hazırlanıp kaçıyorum :3: hepinizii öpüyorum :54:

Back
X