• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Kız sosyal senin göğüs ağrın ne durumda ? Benim iki hafta oldu halaa taşıyamıyorum ya :) çok zoruma gidiyo el değmiyo :( sütyen takınca sıkıntı yok ama fora edince başlıyo dert.. Daha da en az 10 gün var

benay_033666375 .!.:
Kız sosyal senin göğüs ağrın ne durumda ? Benim iki hafta oldu halaa taşıyamıyorum ya :) çok zoruma gidiyo el değmiyo :( sütyen takınca sıkıntı yok ama fora edince başlıyo dert.. Daha da en az 10 gün var

Benosum benim fora olunca cok agriyor sutyendeyken daha cok agriyor yumurtlama gununden beri boyle

Benosum benim fora olunca cok agriyor sutyendeyken daha cok agriyor yumurtlama gununden beri boyle

Benim agrimiyoo :52:
Konuya dalayim dedim :51:

Dal kuzum dal..
Belki senin ki olması gereken bilmiyorum ki..
Ben yum. Gününü kaçırdım diye düşünüyorum ama bayadırda ağrı var neyin nesi anlamadım.. Normaldede adete yakın ağrırdı ama bu kadar önceden değildi.. Galiba bu siklüsde değişti :)))

Ben en çok konuşanları biliyorum geri kalan arkadaşları bilemiyorum canım ya.. Ezonunda düzensiz çok hemde.. Bugün eşi gidecekti yarında kendi galiba

Kuzular gunaydinnn aciliss benden
Herkes iyidr insss
Inss guzel haberler veririm
Ruyamda adet oldugumu gordumm

En yakin twin var sonra senn sonra benoşş benn sizden sonrayimm şuanda beklemede olanlar olarak yanii.diger kizlari hatirlayamadim ezo nezamandi acebaa

ben adet olacam kesinleşti kızlar um umutlarım şubata kaldı :16:

Dal kuzum dal..
Belki senin ki olması gereken bilmiyorum ki..
Ben yum. Gününü kaçırdım diye düşünüyorum ama bayadırda ağrı var neyin nesi anlamadım.. Normaldede adete yakın ağrırdı ama bu kadar önceden değildi.. Galiba bu siklüsde değişti :)))

Ben en çok konuşanları biliyorum geri kalan arkadaşları bilemiyorum canım ya.. Ezonunda düzensiz çok hemde.. Bugün eşi gidecekti yarında kendi galiba

artık belirti aramayalım benoşum sallayalım gitsin :24:

Kuzular gunaydinnn aciliss benden
Herkes iyidr insss
Inss guzel haberler veririm
Ruyamda adet oldugumu gordumm

günaydın canım rüyalara çok takılma :34:

Gunaydin canlarimm.
Sosyalim hakkina hayirlisi olsun. Demekki bu ay zamani degilmis. Subat ayii bomba gibj gecer ins.

Twinim seninde hakkina hayirlisi olsunn. Heyecanli bekleyiss ssnde devam ediyor:)

Sedom fatmamm bebeklerinizin iyi olmasina cok sevindim. Bu arada sedo ikili testte ne kadar gec girersen daha iyi. Haftaya olmasi daha iyi olmus. Banada doktorum 22-30 ocak arasinda testini yaptir demisti. Ben 28 e randevu aldim.

Fundam adetin 2 gun gelmesini doktoruna soyle bakalim. Psikolojik mi yoksa ilaclardan falan mii

Benayim yelizimm sizede gunaydinn yazdiklariniza cok guldumm:) sosyalimm onerii ucretlerii cok iyiii:))

Şükürrr bugün daha bi iyiyim.. Dün gittim eve namazlarımı kıldım çok çok dua ettim gözlerimde yaşlarla.. Hepinize çok dualar ettim... Rabbim inşallah kabul eder... :16::16::16::16::16:

Günaydın canlarımmmm çok açımm çayın olmasını bekliyorummmm :56:
bizim ısı yoktu çok üşümedim ama yinede kötüydü :1: bizim mahalleye has bi özellik jeotermal enerji o bölgede kurulurken yerin altındaki su ile ısınıyoruz ve sıcak suyumuzda ordan tabi
ve yol çalışmasından dolayı yoktu çok kötü olduk gece
bunun dışında bir film izledik çok güzeldi çok ağladımmm :5: belki izleyeniniz olmuştur 2010 filmi çünkü
japonyoda geçiyor depremle ilgili artçı şok adı :14:

sosyalimmm dur bakalım olmadınki daha
ayşemmm evet ptesiyi iple çekiyorummm

Günaydın canlarımmmm çok açımm çayın olmasını bekliyorummmm :56:
bizim ısı yoktu çok üşümedim ama yinede kötüydü :1: bizim mahalleye has bi özellik jeotermal enerji o bölgede kurulurken yerin altındaki su ile ısınıyoruz ve sıcak suyumuzda ordan tabi
ve yol çalışmasından dolayı yoktu çok kötü olduk gece
bunun dışında bir film izledik çok güzeldi çok ağladımmm :5: belki izleyeniniz olmuştur 2010 filmi çünkü
japonyoda geçiyor depremle ilgili artçı şok adı :14:

sosyalimmm dur bakalım olmadınki daha
ayşemmm evet ptesiyi iple çekiyorummm

Sizin isinma yontemi baya degisikmis. Ee ne zaman calisma bitecek peki.
O filmi izlemedik. Esime soylerimm. Dun american hustle diye bi film izledik ama ben hic begenmedim. Uyumusum zaten. Dun birde istanbul disindan misafirler geldii sonrada annemde yatiya kaldilar.baya yorucu bi gundu:(
Bugunde doktora gidecem kontrolee.

Back
X