Ağlayakta gözden mi olak???

Allahimmm sen dualarimizi kabul ett.sen hepimiz icin hayirlisini nasip et.

canlarim ben giyeneyim artik. ondan once bi iki isim daha var disarida. doktordan cikinca yazarim hemen.

hepinizi cok seviyorumm..iyiki varsinizzzz

ayy fundam cok guldum.senin ruyada kurgu filanda varr ben ne zamandir ruya goremiorum.
neyse gittim benn

kışın sabahalrı yiyinip çıkmaktan nefret ediyorummm

amiiiiiiin inşallaaahhhhh
hemen yaz kız sölemeye gerek yok yazarsın zaten

ben normalde pek rüya görmem hatırlamam ama bundan çok etkilenmişim küfürü yedim ya telde öldürcem nou dedi bide

canım fundoşo da , sana da söylüyorum sizin imkansız değil, sadece minik geleceği zamanı bekliyor bunu biliyorsunuz yüreğinizi ferah tutun , Allahın izniyle herşey çok güzel olacak
oturup aglamakkk istiyorum nedeninide bilmiyorumm
sevdiğin hareketli bir müziği aç oyna mutlulukcann , vallahi iyi geliyor

bak bak canomm ,

kız doktoru değil eşimi boğmak istedimm onu gördüm rüyamda

kızlar çok sağolun hakkınızı nasıl öderim ben sizin hepinizi çok seviyorum, teker teker alıntı yapamadım kusuruma bakmayın kafam gidik bugün

ahhh ölede bi inandırabilsek buna kendimiziiii sosyal hadi önceden hamiş kaldı yaaa onunki kolay gibi geliyo bana
ama benim onca uğraşla 1 yıldır olmuyosa var bişey diyorum

kızz bidaha okuyım rüyanı anlamamışım demekkk hamlelik psikolojisi heralde kızzz kocişini boğman

sağol canımm , tavuğu görmek istemiyorum ama yapabilirim sanırım ,ıhlamur çok içiyorum...çevremde gribimle ünlü biriyimdir

hayırlı haberlerle ve cinsiyetini öğrenir gelirsin inşallah ayşemm ,

aradım firmayı bizim yan sitenin yeraltında sorun varmış gün içinde gelcekmiş ısımız kadın diyo çalışıyosanız akşama sıcak olur gittinizde korkmayın dedim evdekilerin vay haline

kızlar çok sağolun hakkınızı nasıl öderim ben sizin hepinizi çok seviyorum, teker teker alıntı yapamadım kusuruma bakmayın kafam gidik bugün

bizde seni seviyoruz sayın melek ve güzel anne adayı :103:

keyfine bak

bugün başgan izinli kızlaarr morallerin biraz düzelmesi için haydi halaya
:118::118::118::118::118::118::118:ayşem :118::118::118::118::118::118::118 fundoooooşşş ) :118::118::118:sosyalim :118::118::118::118::118::118::118:lizimim yeliz:118::118::118::118eri :118::118::118::118:mutluluk:118:benayy:121::121::121:fatma

sağol canımm , tavuğu görmek istemiyorum ama yapabilirim sanırım ,ıhlamur çok içiyorum...çevremde gribimle ünlü biriyimdir

hayırlı haberlerle ve cinsiyetini öğrenir gelirsin inşallah ayşemm ,

kızz bende öleyim haaa bi bulaştımı gitmez kolay kolay ama bu yıl şeytan kulağına kurşunnn daha olmadım burnum tıkalı hafif ama çekip duruyom çok şükür
akşam saç boyatmaya ve kestrmeye gidecem bunalımda olduğum nasıl belli demiii
epeyde uzamıştı ama omuzlarda kestirim diyom bana eser arada ama kociş çok kızarrrr :18:

sedocann yetiştim sana
ins bakalim der doktorr:44: bakalim gorecezz.
seninde tam zamaninda olmus cnm.
uclu testi yaptiracak misin sen
ben 3 lü yaptırmayı düşünmüyorum 3 hafta sonrasına randevu verdide doktor ben istemiyorum dicem canım

okuyunca çok sinirim bozulduu ahh bu erkekler ne demek al biletini git siz evlisiniz artık ve doğal olarak da kocanla birlikte gitmek istiyosun sende onunla onun ailesine gitme canım anlasın. dersin sen çok istiyosan git diye

sedommmm coşmuşsunnnnnn ahh ne zamandır böle coşmadıkkk şimdikide formaliteden aöma

anamm banada dil çıkarıyorrrr

tek başına oyna ozamannn

kızlar ben harbi bunalıma giriyom heralde benim kociş sabah traş olurken açmış telefonundan yabancı müzik ama değişik böle melodisi dedim bu nece bulgarca dedi
neee dedim o neymiş öle
işyerinde var bikaç tane göçmen kız bahsediyolardı diğer arkadaşı ile
onlar alıştırmış çok hoşuna gitmiş dedim o kadar samimisiniz heee eğlenceli neşeli kızlar demezmi
o ne demek yaaa dedim mesafeni koruycaksınnnn
demezmiii sende gülll hep gergin hep asık surat
sabahtan beri takığımmmm :44:

fundoşş folik asiti kullanırken bende hiç olmamıştımm , çevremde herkes gripti ve bana ilk defa geçmemişti , ne zaman bıraktım sonra başladı...bence onun etkisi vardır :2: ahh şu saçımı bir kestirsemmm ne güzell olacak

evet lizimim sonunda kavuştuk

Canım bu zamana kadar aklıma hiç öyle biş gelmedi ki ne olsa koşa koşa gidiyoruz evet ben nasıl onu hiç yalnız koymuyorsam onun da beni yalnız bırakmamasını isterdim.. O kadar zoruma gitti ki.. Neyse bu güzel topiği bunlarla meşgul etmim..

perim sedoş haklı sende gitme ilgilenme ailesi ile anlasınnn

benim yazdığım roman arada kaynadııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…