Allahimmm sen dualarimizi kabul ett.sen hepimiz icin hayirlisini nasip et.
canlarim ben giyeneyim artik. ondan once bi iki isim daha var disarida. doktordan cikinca yazarim hemen.
hepinizi cok seviyorumm..iyiki varsinizzzz
ayy fundam cok guldum.senin ruyada kurgu filanda varrben ne zamandir ruya goremiorum.
neyse gittim benn
bu aydan çok umutluydum ilişki günleri ateşim ilk kez yumurtlamadan sonra kısa sürede adet olmadım adaçayı-hayıt tohumu içtim-ananas kivi yedim olmadı, bu ay doktora gideceğim yumurta takibi falan yapsın gelecek ayda olmazsa hiç bir şey yapmayacağım artık hem kendimi hemde eşimi üzüyorum olmuyorsa olmuyordur zorlamanın bi anlamı yok Rabbim ne zaman ol derse o zaman olur hiç olmayabilirde hakkıma hayırlısı
siz beni çok düşünmeyin toparlanırım 1-2 güne
sevdiğin hareketli bir müziği aç oyna mutlulukcann , vallahi iyi geliyoroturup aglamakkk istiyorum nedeninide bilmiyorumm
off bilmiyorum sedom yaa bi hamile kalsamda net fikrim olurismi tanıdık geldi o filmin ama bi bakim yine
doktoru boğmak istedin zaaar rüyanda
sosyalimmmm sosyalimmmm bak bırakalım bu incir adaçayı o bu şu muhabbetini tamammı
birde bana kızıyorsunuz ama anlayın işteee süreç uzadıkça yıpranma payı artıyor
güç derman kalmıyor umut tükeniyor bıktım usandım takmamak mümkün değilki
sosyalim bende öleydim adet olunca toparlandım sende düzelceksin
canım fundoşo da , sana da söylüyorum sizin imkansız değil, sadece minik geleceği zamanı bekliyorbunu biliyorsunuz yüreğinizi ferah tutun , Allahın izniyle herşey çok güzel olacak
sevdiğin hareketli bir müziği aç oyna mutlulukcann , vallahi iyi geliyor
bak bak canomm ,
kız doktoru değil eşimi boğmak istedimmonu gördüm rüyamda
gunaydinn sedomm,gecmiss olsunn yaa seninde yakani grip birakmadii.neyse tavuk suyuna corbaa,bol karabiberli limonluuu. o seni turp gibi yapar insallah.
hastaneden hastaneye degisiyor cnm. benim bu gidecegim doktoruda cok ovduler. o yuzden buna gitmeye karar verdim. yoksa basta bende baska yere gidecektim. 120 ye bulmustum bi tane hatta.
neyse haftaya sali gorecez bakalim:)
bu ara herkesin ruya alemj fazla actionliii:))
sosyalimm Rabbim en yakin zamanda hayirlisiyla gonlundekini versin ins. sende hep dualarimdasinn. seni cok seviyoruzzz. bu gunler gececekk, cok guzel gunlerimiz olacak insallahh.
kızlar çok sağolun hakkınızı nasıl öderim ben sizin hepinizi çok seviyorum, teker teker alıntı yapamadım kusuruma bakmayın kafam gidik bugün
sağol canımm , tavuğu görmek istemiyorum ama yapabilirim sanırım ,ıhlamur çok içiyorum...çevremde gribimle ünlü biriyimdir
hayırlı haberlerle ve cinsiyetini öğrenir gelirsin inşallah ayşemm ,
ben 3 lü yaptırmayı düşünmüyorum 3 hafta sonrasına randevu verdide doktor ben istemiyorum dicem canımins bakalim der doktorr:44: bakalim gorecezz.
seninde tam zamaninda olmus cnm.
uclu testi yaptiracak misin sen
Ya canım ben o kadar hassasım ki bak nerdeyse 2 haftada bir sürekli gidiyoruz 3 saatlik yola dönüyoruz.. Söylenmez ama hiç elimizi çekmiyoruz ve hep ben isteyerek yapıyorum.. Çoğu zaman ben söylüyorum canım bak babama şunu alalım şunu şöyle yapalım bilmem ne.. Ben bu kadar hassasken onun böyle yapması çok zoruma gitti ya şu an etrafımdakilerden utanmasam ağlicam
Canım babası çok uzun zamandır böyle hasta o hastalığın tedavisi yok alışığız yani bu duruma.. Başta öyle demiyordu şu 1-2 aydır bişiler oldu gidemem gezemem babam orda hasta bilmem ne.. Onun büyüğü büyük de bneimkisi değil mi benim ananem orda tek hastaneye kaldırmışlar geçen şekeri fırlamış ona bakarsan böyle kıyaslarım ama ben bunu yapmadım hiç.. Tek gitmeme içi asla el vermiyor onun için de surat yapıyor ama bişi de diyemiyor sen görmek istiyorsan al biletini git diyor bana ya
bizde seni seviyoruz sayın melek ve güzel anne adayı:103:
keyfine bak
bugün başgan izinli kızlaarr morallerin biraz düzelmesi için haydi halaya
:118::118::118::118::118::118::118: ayşem :118::118::118::118::118::118::118 fundoooooşşş ) :118::118::118:sosyalim :118::118::118::118::118::118::118: lizimim yeliz :118::118::118::118 eri :118::118::118::118:mutluluk :118:benayy :121::121::121: fatma
fundoşş folik asiti kullanırken bende hiç olmamıştımm , çevremde herkes gripti ve bana ilk defa geçmemişti , ne zaman bıraktım sonra başladı...bence onun etkisi vardır :2: ahh şu saçımı bir kestirsemmm ne güzell olacakkızz bende öleyim haaa bi bulaştımı gitmez kolay kolay ama bu yıl şeytan kulağına kurşunnn daha olmadım burnum tıkalı hafif ama çekip duruyom çok şükür
akşam saç boyatmaya ve kestrmeye gidecem bunalımda olduğum nasıl belli demiii
epeyde uzamıştı ama omuzlarda kestirim diyom bana eser arada ama kociş çok kızarrrr :18:
sedocann yetiştim sana
ben 3 lü yaptırmayı düşünmüyorum 3 hafta sonrasına randevu verdide doktor ben istemiyorum dicem canım
okuyunca çok sinirim bozulduu ahh bu erkekler ne demek al biletini git siz evlisiniz artık ve doğal olarak da kocanla birlikte gitmek istiyosunsende onunla onun ailesine gitme canım anlasın. dersin sen çok istiyosan git diye
fundoşş folik asiti kullanırken bende hiç olmamıştımm , çevremde herkes gripti ve bana ilk defa geçmemişti , ne zaman bıraktım sonra başladı...bence onun etkisi vardır :2: ahh şu saçımı bir kestirsemmm ne güzell olacak
ozaman bırakmim kızzzz koruyo demekkkk
ayyy bende yaa daha canlı havalı oluyor uzun kullanamıyorumki işte hep bağlıyorum zaten amaan
eşimde kestirme diyo başka bşey demiyo
sedocann yetiştim sana
ben 3 lü yaptırmayı düşünmüyorum 3 hafta sonrasına randevu verdide doktor ben istemiyorum dicem canım
okuyunca çok sinirim bozulduu ahh bu erkekler ne demek al biletini git siz evlisiniz artık ve doğal olarak da kocanla birlikte gitmek istiyosunsende onunla onun ailesine gitme canım anlasın. dersin sen çok istiyosan git diye
sedommmm coşmuşsunnnnnn ahh ne zamandır böle coşmadıkkk şimdikide formaliteden aöma
anamm banada dil çıkarıyorrrr
tek başına oyna ozamannn
Canım bu zamana kadar aklıma hiç öyle biş gelmedi ki ne olsa koşa koşa gidiyoruz evet ben nasıl onu hiç yalnız koymuyorsam onun da beni yalnız bırakmamasını isterdim.. O kadar zoruma gitti ki.. Neyse bu güzel topiği bunlarla meşgul etmim..
perim sedoş haklı sende gitme ilgilenme ailesi ile anlasınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?