Ağlayakta gözden mi olak???

canımm yaa ne kadar surat yapsa da bir git bakalım, yaptığının ve tavırlarının yanlış olduğunu sende tavırlarınla belli et o zaman olmaz mı ? hatta ilk önce babasının yanına uğrayıp sonra gidemez misin :44:

kız fundoşş sen öyle iştahlı anlatıyorsun ki tiksindiğim yemekleri bile istiyorum güzel oluyor anlat anlaat böyyleee

evet rüyamda gördüm ama gerçek gibiydiii itiraf ediyordu kırmızı arabanın içinde bende bağırıyordum...

Ayy insss canim benmm dua et sedimm

dualarımm hep sizinle balımm

Sagol sedosummm

Yelizim evde test yoktu eee bide okula gidicem diye erken ciktim simdi giderkn alip yapicam

Kuzum insss halay cekerek girersem anlayin halay hangisiydi kiz

Vallaa bilmiorumm film sonucu nezmaan belli oluyoo fundosumm
Twinimm ozaman çişini tut accik

Erkek mileti yormycksn kafani
Bnmkide bisey getrmeye usenio kalk sunu gtr diom yokk annesinin evinde yapmamisya

ayyy he yaaa çok canım çekti kızzz saat 12 olsun diye bekşliyommm

kızzzzz arabada aldattığınımı itiraf ediyooo sende bağırıyomusunnn
gerçek gibi üzülüyo insan yaa demiiii

ayyy he yaaa çok canım çekti kızzz saat 12 olsun diye bekşliyommm

kızzzzz arabada aldattığınımı itiraf ediyooo sende bağırıyomusunnn
gerçek gibi üzülüyo insan yaa demiiii

evet canom gerçek gibiiydii çok sinir bozucu oluyor

bende çıkıyorum biraz dolaşayım fundoşum

ayşemm , benay , sosyalim ,lizimim , twinim , peri , mutluluk görüşürüz canlar

merhaba canlarrr
nasılsınız geçmişi okudum geldim
sosyalim lütfen canını sıkma bebişin daha zamanı var demekki bu yüzden bekletiyo seni bi kere gelen bebiş bi daha gelir Rabbim bizide bununla sınıyor demekki inşallah en kısa zamanda kavuşacan bebişine
fundoşum eve gitmeden saçını başını yaptır ama kocişine yüz verme görsün bakalım sabah asık surat demek neymiş bu arada rüyana da bayıldım süper kurgu
sedoşum ya inanmıycan ama bende dün kocişimi gördüm rüyamda sabah uyandım hiç konuşmuyorum onunla ne oldu diyo beni aldatıyosun dimi diyorum adam şaştı kaldı ne saçmalıyosun diyo
ayşemm hayırlı haberlerle gel inşallah bebişin cinsiyetini de öğrenirsin belki
twinim ben halen her an adet olacakmışım gibi hissediyorum inşallah senin belirtilerinde bebiştendir
yelizcan bence siz çalışmaya devam edin özellikle sabahları biz o zaman sabah bi kere yapmıştık bence o tuttu bide benim doktorum iğneyi yaptıktan sonra bana saat vermişti şu saatte yapın diye seninki niye söylemedi ki:44::44:
perican aile konusunda ben çok muzdaripim burdaki kızlar benim kv ile az çok ne yaşadığımı biliyolar eşimle aramızdaki tek tartışma konusu bu benim ailemde uzakta her oraya gideceğimizde ki bu senede en fazla iki kere oluyo kv sorun çıkarıyo tartışıyoruz eşimle o da sen yalnız git o zaman diyo bende tamam diyorum tam bileti alacağım vakit pişman oluyo özür diliyo beraber gidiyoruz.sende git bence onu falan bekleme bence o zaman o da hatasını analar seni yalnız bırakmaz
mutluluk senin neyin var neden canın sıkkın
lizim sen nasılsın bebişin nasıl ikinizde iyisinizdir inşallah
benoşum sende iyisindir umarım
ezocan nerelerdesin görünmüyosun eşin test yaptımı:44:
unuttuğum kimse varsa lütfen kusuruma bakmasın hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız
not:maşallah roman yazmışım bu arada

Kizlar negatif
Ne zamn pozitifi gorucem bilmiyorum

Kizlar ben doktordan ciktim. Hersey normal. Haber vereyim dedim. Simdi disardayim. Eve gidince yazarimm.

Twinimmm canin sagolsunn yeni ay yeni umutlarrr

Aysemm cok sevindim canmm bebişimize iyi bak kığızzzzzzz ona göreee

Fatmacimm ne guzel herkese bi değinip geçmissinn canm benim agrilar hala var hafiftenn.Akintim kesildi dün.Evet bana saat vermedii sadece gün aşiri iliski dedii sana ne saat vermistii.
Bizz igneden onceki gece calismistik.İgneden sonraki gunun gecesi oldu sonra bir gun ara ertesi sabahh simdi de bu gece size ne saat vermisti??

Kizlar negatif
Ne zamn pozitifi gorucem bilmiyorum

Kizlar ben doktordan ciktim. Hersey normal. Haber vereyim dedim. Simdi disardayim. Eve gidince yazarimm.

canımmm üzülmek yokkkkk daha umut varrrrrrr
beraber görcez inşallaaah

ayşemmm çok sevindimmmmm eve geç görüşürüzzzz

fatmam çok tatlısınnnnn

kız saç konusu vardı aklımda zaten onun için değil aylık boyatma olayı kesim bunalım halimden

şöyle diyim canım benim bana iğneyi cuma günü akşam 8 gibi yap dedi pazar sabah 8-10 arası mik mik yapın sonra pazartesi akşam yapın daha sonra bi hafta gün aşırıya dönün dedi onun dediği gün ve saatlerde yaptık bizde

Hehh istee saat farklari bazinda dusununcee bizimkiyle ayni hemen hemen ay hadi insallahh yaaaa

ya bende öyleydim valla saçım uzundu negatifi görünce her ay gidip azcık azcık kestirdim kuş kadar kaldı saçım kısacık şimdi benimki de saç bu hale gelene kadar ayıkmadı duruma sonradan bana dedi ki sen hangi ara saçını bu hale getirdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…