Bugüne kadar hiç aileyle ilgili tartışmamız olmamıştı ama nedenine bakıyorum şimdi çünkü benim aileme çok uzağız onun ailesine yakınız ben hiç gidelim edelim dememişim ondan kaynaklanmış benim aileme sevdiklerime gelince sorun çıktı..
twinim yok kızzzz bu ara hep öleyimmmm suratsızzzzerkekler hiç sevmezki öle güler yüzlü olacan hep hahahaa yapacan yokkk moral sıfırrrr
o yüzdenn akşam hemen saç boyatmayaaabide kestiriyimde görsün havalı oluyo omuz boyunda benim
sedoş sen rüyada görmüşsün ayol gerçi etkisinde kalıyo insan başkasıyla gördün demi oyyy çok gıcık bi durummm
ben bu ara herşeyin canavarıyımmm yaaa tavuk çöok sevmezdim sözde aşağı indim demin fırında gördüm kızarıyo patatesle nasıl güzel görünüyoduuuuuuuuuuuu
Ayy insss canim benmm dua et sedimm
:108:
kızz çok gülüp neşeli oluncada hayırdır noluyo :113:
canımm yaa ne kadar surat yapsa da bir git bakalım, yaptığının ve tavırlarının yanlış olduğunu sende tavırlarınla belli et o zaman olmaz mı ? hatta ilk önce babasının yanına uğrayıp sonra gidemez misin :44:
kız fundoşş sen öyle iştahlı anlatıyorsun ki tiksindiğim yemekleri bile istiyorum güzel oluyor anlat anlaat böyyleee
evet rüyamda gördüm ama gerçek gibiydiiiitiraf ediyordu kırmızı arabanın içinde bende bağırıyordum...
dualarımm hep sizinle balımm
evet yelizim zaten ptesi doktor bakınca görür olup olmadığını ama riskli diye heralde bi test yaparlar filme girmeden önce
film sonucu hemen veriliyomu acaba yaa bakalım sonuca göre ne yol izlicezzz ayy çok heyecanlııı
Yelizim evde test yoktu eee bide okula gidicem diye erken ciktim simdi giderkn alip yapicam
Kuzum insss halay cekerek girersem anlayinhalay hangisiydi kiz
Tutuom kuzun 7 den beri gitmedimdeVallaa bilmiorumm film sonucu nezmaan belli oluyoo fundosumm
Twinimm ozaman çişini tut accik
canımm yaa ne kadar surat yapsa da bir git bakalım, yaptığının ve tavırlarının yanlış olduğunu sende tavırlarınla belli et o zaman olmaz mı ? hatta ilk önce babasının yanına uğrayıp sonra gidemez misin :44:
kız fundoşş sen öyle iştahlı anlatıyorsun ki tiksindiğim yemekleri bile istiyorum güzel oluyor anlat anlaat böyyleee
evet rüyamda gördüm ama gerçek gibiydiiiitiraf ediyordu kırmızı arabanın içinde bende bağırıyordum...
dualarımm hep sizinle balımm
Erkek mileti yormycksn kafani
Bnmkide bisey getrmeye usenio kalk sunu gtr diom yokk annesinin evinde yapmamisya
ayyy he yaaa çok canım çekti kızzz saat 12 olsun diye bekşliyommm
kızzzzz arabada aldattığınımı itiraf ediyooosende bağırıyomusunnn
gerçek gibi üzülüyo insan yaa demiiii
Ben simdi cikayim kizlar haber vericem
canım benim ne olur üzme kendini o bebiş gelecek o göbişe girecek ama zamanı var demekkiKizlar negatif
Ne zamn pozitifi gorucem bilmiyorum
Kizlar ben doktordan ciktim. Hersey normal. Haber vereyim dedim. Simdi disardayim. Eve gidince yazarimm.
Kizlar negatif
Kizlar ben doktordan ciktim. Hersey normal. Haber vereyim dedim. Simdi disardayim. Eve gidince yazarimm.
merhaba canlarrr
nasılsınız geçmişi okudum geldim
sosyalim lütfen canını sıkma bebişin daha zamanı var demekki bu yüzden bekletiyo seni bi kere gelen bebiş bi daha gelir Rabbim bizide bununla sınıyor demekki inşallah en kısa zamanda kavuşacan bebişine
fundoşum eve gitmeden saçını başını yaptır ama kocişine yüz verme görsün bakalım sabah asık surat demek neymişbu arada rüyana da bayıldım süper kurgu
sedoşum ya inanmıycan ama bende dün kocişimi gördüm rüyamda sabah uyandım hiç konuşmuyorum onunla ne oldu diyo beni aldatıyosun dimi diyorum adam şaştı kaldı ne saçmalıyosun diyo
ayşemm hayırlı haberlerle gel inşallah bebişin cinsiyetini de öğrenirsin belki
twinim ben halen her an adet olacakmışım gibi hissediyorum inşallah senin belirtilerinde bebiştendir
yelizcan bence siz çalışmaya devam edin özellikle sabahları biz o zaman sabah bi kere yapmıştık bence o tuttu bide benim doktorum iğneyi yaptıktan sonra bana saat vermişti şu saatte yapın diye seninki niye söylemedi ki:44::44:
perican aile konusunda ben çok muzdaripim burdaki kızlar benim kv ile az çok ne yaşadığımı biliyolar eşimle aramızdaki tek tartışma konusu bu benim ailemde uzakta her oraya gideceğimizde ki bu senede en fazla iki kere oluyo kv sorun çıkarıyo tartışıyoruz eşimle o da sen yalnız git o zaman diyo bende tamam diyorum tam bileti alacağım vakit pişman oluyo özür diliyo beraber gidiyoruz.sende git bence onu falan bekleme bence o zaman o da hatasını analar seni yalnız bırakmaz
mutluluk senin neyin var neden canın sıkkın
lizim sen nasılsın bebişin nasıl ikinizde iyisinizdir inşallah
benoşum sende iyisindir umarım
ezocan nerelerdesin görünmüyosun eşin test yaptımı:44:
unuttuğum kimse varsa lütfen kusuruma bakmasın hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız
not:maşallah roman yazmışım bu arada
Kizlar negatif
Twinimmm canin sagolsunn yeni ay yeni umutlarrr
Aysemm cok sevindim canmm bebişimize iyi bak kığızzzzzzz ona göreee
Fatmacimm ne guzel herkese bi değinip geçmissinn canm benim agrilar hala var hafiftenn.Akintim kesildi dün.Evet bana saat vermedii sadece gün aşiri iliski dedii sana ne saat vermistii.
Bizz igneden onceki gece calismistik.İgneden sonraki gunun gecesi oldu sonra bir gun ara ertesi sabahh simdi de bu gecesize ne saat vermisti??
şöyle diyim canım benim bana iğneyi cuma günü akşam 8 gibi yap dedi pazar sabah 8-10 arası mik mik yapın sonra pazartesi akşam yapın daha sonra bi hafta gün aşırıya dönün dedi onun dediği gün ve saatlerde yaptık bizde
canımmm üzülmek yokkkkk daha umut varrrrrrr
beraber görcez inşallaaah
ayşemmm çok sevindimmmmm eve geç görüşürüzzzz
fatmam çok tatlısınnnnn
kız saç konusu vardı aklımda zaten onun için değil aylık boyatma olayıkesim bunalım halimden
Hehh istee saat farklari bazinda dusununcee bizimkiyle ayni hemen hemenay hadi insallahh yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?