Ağlayakta gözden mi olak???

Ezo seninki caresiz degil ki kuzu hemen uzulup yipratma kendini

cnm ne bilim nette hep öle yazmışlar

Ona bakilirsaa aşilamada tup bebekte spermleri ayiklayip iyilerini koymuyolar mii e bu dogal yollarla da olabilirr.Evet normale gore oran olarak dusununce belki daha zor ama sen de dikkat ediceksinn kendinee kocana da iyi bakicaksinn yum donemini kacirmicaksinn o donemlerde gerekirsee amuda kalkicaksinn şansini artircaksin canmm sen elinde gelebi yap daa olmazsa da Allahin takdirii olursa da.Ayrica o degerlerle bence 1 yildan sonra en kotu ihtimalle aşilama olurr ozaman da tutarr sonucta sende sorun yokk e spermler de sevilecegine goree ohh gelsin bebişlerrr

Ezo seninki caresiz degil ki kuzu hemen uzulup yipratma kendini

umarım kızlar nette okuduk hep tüp bebek yazıyo bide bende sorun diye gösteriliyo yaa sinir oluyorumm

Yelizim Allahtan umut kesilir mi hic 1 doktorla kalmasinlar baska baska doktorlara gitsinler oturup saf saf beklemesinler oyle hergun okuyoruz buralarda Rabbim nelere kadir amin canim bu arada amin

Sosyalimm bu ay dr a gitmiyosunn dimi
Bu ayda deneyecegim gelecek aya insallah cano[/QUOTE]

Iyi kuzum biyerden baslamak lazım dimi kuzum hayirlisi olsun
Eger yaza kadar olmazsa bnde asilama yaptrrm diorum sosyalm :44:

dr bana eşin gitsin sende bişey yokki dedi yani o tedavi görcek klomen ben kullanmıycamki

Kuzumm bizim ikimizde de problem yok ama yinede kullandm ee tabi esinde kullanck ilac..
Yani sende sorun olmadigini biliyorum cnm bnde de olmadigi halde kullandm

Kizz annesi hic dermi oglununkiniii deli misinn
Valla burda da bikac kez lafini ettiler yani hani senin cocugun olmuyo yaa diye baslayan cumleler falan
Bigun dedim ki kim benim arkamdan cocugu olmuyo diye kinarsaa size oyle bi beddua ederim ki Allah hazir elinizdekini de alirr ona gore dedimm.hele bi konussunlar valla benim canimi acitana ben de acimam ederim beddua hicc kusura bakmasinlar
Gecen gun de dayilarinin esinden bahsediyolar ya kadin 3 kez hamile kaldi ucunde de dusuk oldu 2 senedir de kalamiyoo yumurta rezervi cok duşukmus diolar ki o kadin dayimizin hayatini nasil mahvetti!ya nasil Allahtan korkmuyolar ben boyle konusulmasini kulagim duydugu icin bile okadar utaniyorum ve okadar korkuyorum kii Allaha dua ediyorum hemen korkumdann

Kuzumm bizim ikimizde de problem yok ama yinede kullandm ee tabi esinde kullanck ilac..
Yani sende sorun olmadigini biliyorum cnm bnde de olmadigi halde kullandm

anladım cnm umarım ilaçla olur

doğru sölüyosun sölesem bile demez, dedim bende niye hep bana diyosun dedim niye söylüyosun millete söleme dedim hiç bi sorun yok bende dedim ne varki oluyomu diyo bidee

doğru sölüyosun sölesem bile demez, dedim bende niye hep bana diyosun dedim niye söylüyosun millete söleme dedim hiç bi sorun yok bende dedim ne varki oluyomu diyo bidee

Sendende ki o oyle dediginde Sorarsa her zaman Allah nezmaan olmasina karar verirse ozaman olcak,ondan gelecek olani sorgulayacak halim yok de.Yani sen kendine soyluyomus gibi soyle o ustune alinsinn.Sen bukadar Allahin işine burnunu soktuguna gore istersen sen kendin sor de nezman olcagini.Ay ke sinir bozucu deli oluyorum ve nasil gunaha girdiklerinin farkinda degiller yazikk yazikk
Sen tika kulagini her sordugunda da bu cevabi verr Allahtan kork dee

ilk zamanlar hamile kalıcam diye kafayı bozucaktı daha çok erken diyip duruyodu şimdi bile diyo bazen

Kuzum milleti takmaa kulaklri tika bnde hep takiyodm sonra baktm ben uzuluyorum milleti dinlemiyorum artik herks istedigni soylesin aman bosverrr bu sekilde seni strese soktuklarini dusunemiyorlar

Sosyalimm nerdsnn az once yazistgn topikte yusranin hamile oldugunu gordum..
Rabbim kucagina almasini nasip etsin..

Evet twinimm hic sormaa bide benim dolaplar cok koyu kahve en ufak bi sicrama olsa 3 metre oteden parliyo cinlerim tepeme toplaniyo onlari gordukcee

Ooo takim toplaniyo yine yavas yavass

Evet twinimm hic sormaa bide benim dolaplar cok koyu kahve en ufak bi sicrama olsa 3 metre oteden parliyo cinlerim tepeme toplaniyo onlari gordukcee

Ooo takim toplaniyo yine yavas yavass
Kuzum aynen bnmde parlak mobilyasi bordo oldugu gibi yag el izi ne ararsan var

Selamm millet pırasamı yaptm yedim şimdi sosyalimin dediği gibi sıcak su torbasını doldurdum ayağımın altına aldım ohhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…