Selamm millet pırasamı yaptm yedim şimdi sosyalimin dediği gibi sıcak su torbasını doldurdum ayağımın altına aldım ohhhhh
Selamm millet pırasamı yaptm yedim şimdi sosyalimin dediği gibi sıcak su torbasını doldurdum ayağımın altına aldım ohhhhh
İyi yaptinn kizz afiyet olsunn ben de bi tonn deterjan karistirip mutfak temizledimm leyla oldumm
Afiyet olsn kuzmm
Sicak su iyi gelr cnmm
Kızlarr iyi akşamlarr
Walla oku oku canım çıktı.. Karnım ağrıyo benim sanırım banada geliyo kırmızı kart..
Bide bişi sorcam benim dişler problemli üstte bi kaplama dişim bar onun yanındaki diş kanal tedavi yapılıp dolgu olacak bu ikisinin arası açıl yediklerim kaçıyo sinir ediyo iki gündürde ağrıyodu bugün kaplamayı çıkarsın diye doktora gittim kaplamadan değil yanındaki dişten bi an önce yaptır dedi( şimdi hamile olduğumu düşünmüyorum ama ya öyleysem diye korkuyorum perşembeye randevu aldım bişi olur mu ki uyuşturyo ya bide kaç tane iğne vuruyo her ay acaba hamilemiyim diye bu aya kadar geldim
Kızlarr iyi akşamlarr
Walla oku oku canım çıktı.. Karnım ağrıyo benim sanırım banada geliyo kırmızı kart..
Bide bişi sorcam benim dişler problemli üstte bi kaplama dişim bar onun yanındaki diş kanal tedavi yapılıp dolgu olacak bu ikisinin arası açıl yediklerim kaçıyo sinir ediyo iki gündürde ağrıyodu bugün kaplamayı çıkarsın diye doktora gittim kaplamadan değil yanındaki dişten bi an önce yaptır dedi( şimdi hamile olduğumu düşünmüyorum ama ya öyleysem diye korkuyorum perşembeye randevu aldım bişi olur mu ki uyuşturyo ya bide kaç tane iğne vuruyo her ay acaba hamilemiyim diye bu aya kadar geldim
Kuzum geçmiş olsunn diş cok zor gercektn bazen diyorum hamileykn fln agrisa ne yaparim diyeKızlarr iyi akşamlarr
Ayy benosum gecmis olsunn bana diş demee Allah beni o koltuga muhtac etmesin dişe ger türlü mudahaleye şiddetle karsiyimm :18: fobi iştee :18: pek bilemiyorum canmmm adetine kac gun vardi 1 hafta falan demi yumurtlamanin nezaman oldugunu anlamismiydin bu ay
Dr sorsaydın keşke kız burda vardı diş dr uğramıyo hiççç
Amaan benayım bende 1 yıldır erteledim herşeyi boşuna
bekle istersen adetin gelcekmi ona göre git ama ağrısı çoksa bekleme
Kuzum geçmiş olsunn diş cok zor gercektn bazen diyorum hamileykn fln agrisa ne yaparim diye
Kuzum tahmini adet tarihni hesaplayabilsen test fln yap diycm ama
Onu bende düşünüyorum felakat olur galiba bide benim baş ağrısıda eklenir tamam :))Kizlar ben çıkıyorum optm hepinzii
Kız ben iki ay öncesi yaptırdım kanal tedavi aman Allah ın canımdan can gitti o yüzden üstekine gitmedim her adette gidicem dedim o günlere de sığdıramdım bi türlü bende bu yaşıma kadar çok çektim kız.. Önden bakınca güzelde gelde bana sor
Kız ben anlamıyorum ki ağrımıyo iki aydır bi tarafumm..
Şubat 4-5 benim battabi bu 40 günlük süreye göre bugün tam 30 gün oldu canım
Kız bende öleyim adet günüde denk gelmiyo işte 7 gün sürmüyo ki tedavi 3 haftabu kezde yum günü bişi olurmu diye korkuyorum.
Kiz bakk adet olursan doktora git sakin ihmal etmee yumurta takibi yaptir bu ay kesinnn kesinnn valla küserim sanaa
Ama insallah gerek kalmazzz
Kız gitcem söz.. Bende daha fazla beklemek istemiyorum.. Benim ablamın sıpaları tüpkorkuyorum inşAllah genetik değildir..
Fundanın doktoruna gitcen hattabakalım bana suratsız mı gelecek
E ablanda mi problem vardi??
Ananda var miydi yoksa genetik degil demekki
Hee funda kadinin tatil dönüşü ilk hastalarindandi kadin cok sevimliymiş baksanaa stresini atmiş
Yok canım sperm sayısının azlığından.. Düşükleride oldu.. Anamında olmuş düşüğü( korkuyorum inşAllah rabbim bana yaşatmaz..
Funda ilk gittiğinde suratsız demişti ben yok demiştim şimdi tatil dönüşü diye diğer ay özüne döner :)) bakalım bana nasıl olacak..
Kuzum senin igneden sonra agrilarin nekadar devam etti yaa benim bugun 1 hafta oldu kasıklarimda hafif hafif zonkluyo hala boyle bi doluluk var ne şekil otursam uzansam da rahat edemiyorum :26:
Kız gitcem söz.. Bende daha fazla beklemek istemiyorum.. Benim ablamın sıpaları tüpkorkuyorum inşAllah genetik değildir..
Fundanın doktoruna gitcen hattabakalım bana suratsız mı gelecek
Amaaannn takilma oyle seylere herkesin yaradilişi farkli degil mi sonuctaa Allah gostermesin hemm
Sen gitceksin adetlerinin 40 gunu buldugunuu soyliceksin yum takibi istiyorum diceksinn ilk ay dogal yoldan ilacsiz takip ederr sorun varsa daa ilac icersinn ama yine soyluyorumm insallahh gerek kalmazz kuzum
ama tatil ne güüzel dimiii atıyon stresii bencede değişirrr ilk bendim kızzz hastası ama hemen hastasını aradı doğum yapan merak ettim sen hazırlan ben bi arim dediii
olsunnn iyidir benaycım git sende merak ediyom hem necdüşüncen o ne yapcakkk
tabi test ister öncee
benimde 1 hafta sürdü sonra aniden kesildii
batıydodu herşeyyy çok kötüydü yaaa
kızzz iğnede yok bu ay benimmm:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?