Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fatmamm sosyale katiliyorum buu babalik düşkünlüğü en sevdigim koca tipi insallah benimki de oyle olurr
Sosyalim ama iste bende igne faktörü varr ondan korkuom 10. Gun kan testinde pozitif sanip 12. Gun deger yerlerde olanlar varr oyuzden en garantisi haftaya pazartesi olur herhalde yani igneden 14 gun sonraa
canlar ben kaçar hepinize iyi geceler![]()
yelizim malatya topicinde bi arkadaşım var adı yusra ateş ölçyor oda benim gibi kuzu bu yumurtladıktan 2 gün önce ve 2 gün sonra ilişkiye giriyor biraz önce kan testi yaptırdı sonuç 93 çıktı, sen şimdi dpo 7 desin dediğim arkadaşım dpo 12 de , sende dpo 10 da kan testi yaparsan görürsün diye düşünüyorum eğer çok merak ediyorsan tabii yok ben bekleyecem dersende saygı duyarım
bebek var kuzu baba olacak kolay mı![]()
doğru söylüyonuz valla bebişten önce hiç böyle değildi özellikle ultrasonda gördükten sonra çok değişti benimkiFatmamm sosyale katiliyorum buu babalik düşkünlüğü en sevdigim koca tipi insallah benimki de oyle olurr
Sosyalim ama iste bende igne faktörü varr ondan korkuom 10. Gun kan testinde pozitif sanip 12. Gun deger yerlerde olanlar varr oyuzden en garantisi haftaya pazartesi olur herhalde yani igneden 14 gun sonraa
iyi geceler canım Allah rahatlık versincanlar ben kaçar hepinize iyi geceler![]()
canlar ben kaçar hepinize iyi geceler![]()
tamam kuzu öyle yap içine nasıl sinecekse![]()
doğru söylüyonuz valla bebişten önce hiç böyle değildi özellikle ultrasonda gördükten sonra çok değişti benimkidarısı sizin başınıza bian önce bebişler gelsin kocişler yumuşasın
iyi geceler canım Allah rahatlık versin![]()
Aminn canmm insallah ahh ahh ben bi hamile kalsamm benimkinin anasini aglaticam daaa![]()
İyi gecelerr
Simdi boyle diom daa ilerleyen gunlerde kurtlanmaya baslarimm
Kizlarr ben de kaciyorum sarjim bitiyoo hepinizi optumm iyi gecelerrr
:118::118::118::118::118::118::118::118:
günaydın sosyalcanbugün neşelimiyiz biraz
günaydın kızlarr
bugün iyiyim valla moralimi bozacak bi şey çıkmadı henüzsen ne yapıyon nasılsın
![]()
iyiyim cnm hep aynı işte
Benay kuzumm bebiş mi geliyor yoksa yerleşme kanaması mı acaba o. Bende olmadı ki nasıl bişey bilmiyorum dur hemen bi araştırma yapayım çok heycanlandım![]()
Günaydın kuzularrrrr
Şimdi size telden yazabildiğim kadar bişi anlatcam.. İşyeri bilgisayarı heryere kısıtlama olduğu için giremiyorum. Teldende yazmak zor çünkü ben F klavye kullanıyorum normalde![]()
Şimdik kızlar ben dün gece inanılmaz bir kasık ağrısı geçtim 1-2 saat.. Kesin geliyorlar dedim yatarken bişi yoktu yattım.. sabah kalktığımda kırmızı kartı kesin yedim dedim ama bi baktım bişi yok.. Sonra yüzümü yıkarken akıntı hissettim bi baktım bi kaç damla leke kahverengimi kırmızı mı bilemedim ama kahvrengi :))
Çamaşırımı değilştirdim günlük ped koydum işe geldim şimdi baktım hiç bişi yok :))
Benim adet 27 aralıktı bi tek bu bilgim var. Adet döngüsü son zamanlarda 40 güne çıkmıştı ben 5 şubatı bekliyorum ve hiç bu aydan umutlanmadım kafamı kurcalamadım taa ki bugüne kadr ne acaba yerleşmemi dedim siz nedersiniz bilgini var mı ? Hamişler böle bişi yaşadı mı karnım bugün ağrımıyo.. Aklım karıştı(
Arada girip sizi takip etcem araştırmada yapıycam akşama kadar beynimi yerim![]()
Buarada ben evvelsi gun yine test yaptimm kizmayinn haa sebebi şuu hala ignenin etkisi devam ediyomu diye cunku ona gore test yaptigimda pozitif cikarsa acaba igneden mi dusunmeyeyim diyee hem de aksam 1 saatlik idrarla yaptim yine cikti ikinci cizgi haane hormonmuş beee
Fundam bulamadım..
Sen bana doktorun adı ile nasıl randevu alınıyo bi söyle olur mu.. Kaç kez doktor adı sordum oysa ki ama işte akıl akıl gel peşime takıl![]()
Kızlar inanılmaz karnım ağrıyo o yüzden yatıyorum ben.. Sabaha kırmızı kart ile uyanmam muhtemel..
Hepinize iyi gecler canlar![]()
günaydın millet
kaçıncı günün iğneden sonra yelizimmm bende hiiiç çizgi çıkmadı 11-12-13 yaptım biliyosun
hala iğnenn etkisimi sence
benaycımmm gönül kazezoğlu avcılar hospital 444 2 999 veya 591 10 00 randevu al canım
kızzz yaşadığın şey çok garip hiç olmayan bişeyse hele ayyy inşallah yerleşmedir nasıl sevinirim bilsen
bi test yapsan yaaa inşallah öledir kontrole gidersin doktoraaa![]()
günaydın canım , yeliz geçen pazartesi vurulmuş iğneyi bugün 8. günü
hımmm sence onun etkisimidir bende etki bitip normale döndükten sonra yaptım ozaman değilmi yani kafa karışıklığı yapıyor yaaa bence sabırla beklemeli
kızzz bende yumurta akı uzayan akıntı başladııııııııerken değilmi yaaa resmen yumurtlama akıntısı ama yapışkan kopmuyo uzuyo ve tam y.akı gibi bak geçen ay olmamıştı
çok rahatsız edici yalnız kağıt havlu koydum yoksa hissediyorum iğrenç![]()