- 20 Ocak 2010
- 10.120
- 2.808
- 248
Kız ne testi ?
Sen öğlen anlattın ya alıntı yapamadıydım okumaktan sana bişi sorcamtım unuttum.. Şimdi mutfak topluycam Aklıma gelir![]()
Hormon ister
ne sorcan çabuk hatırlaa gözler kayıyo bakkk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız ne testi ?
Sen öğlen anlattın ya alıntı yapamadıydım okumaktan sana bişi sorcamtım unuttum.. Şimdi mutfak topluycam Aklıma gelir![]()
ama tatil ne güüzel dimiii atıyon stresii bencede değişirrr
ilk bendim kızzz hastası ama hemen hastasını aradı doğum yapan merak ettim sen hazırlan ben bi arim dediii
olsunnn iyidir benaycım git sende merak ediyom hem necdüşüncen o ne yapcakkk
tabi test ister öncee
benimde 1 hafta sürdü sonra aniden kesildii
batıydodu herşeyyy çok kötüydü yaaa
kızzz iğnede yok bu ay benimmm:44:
Kizz evett gece gunduz oksurunce bile canm aciyoo karnim sert şişmiş öffff çatlicam yaaaa :44:
benimdee öleydiii
dr takılma ağrıyavdediiii
artık öle yapcamm
geçicek aniden az dayan bide benim bu ağrı yüzünden ilişki sırasındada çok ağrı olmuştuuu
Bu ayda deneyecegim gelecek aya insallah cano
Evet canim arkadas benim malatyadaSosyalimm nerdsnn az once yazistgn topikte yusranin hamile oldugunu gordum..
Rabbim kucagina almasini nasip etsin..
Aferinnn kizzzzSelamm millet pırasamı yaptm yedim şimdi sosyalimin dediği gibi sıcak su torbasını doldurdum ayağımın altına aldım ohhhhh
Kist agri yapiyormus onu bende duydum baci keske soganda yapsaydin sen bu ay,İliskide olmuyo bende bitek o ameliyat oldugum kist oldugu zaman iliskide agri oluyoduu
Kist agri yapiyormus onu bende duydum baci keske soganda yapsaydin sen bu ay,
Fundam bulamadım..
Sen bana doktorun adı ile nasıl randevu alınıyo bi söyle olur mu.. Kaç kez doktor adı sordum oysa ki ama işte akıl akıl gel peşime takıl![]()
Kızlar inanılmaz karnım ağrıyo o yüzden yatıyorum ben.. Sabaha kırmızı kart ile uyanmam muhtemel..
Hepinize iyi gecler canlar![]()
Sogan suyunun etkisi varmiymis bebege kiz oju bilmiyordum benYaa kuzum dusundum dee bidee bebis varsa bisey olursa diye korktumm :26: evet ozaman 8cm idi kistt baya bi belli ediyodu kendini![]()
Gelmesin su kirmizilar yaaaaFundam bulamadım..
Sen bana doktorun adı ile nasıl randevu alınıyo bi söyle olur mu.. Kaç kez doktor adı sordum oysa ki ama işte akıl akıl gel peşime takıl![]()
Kızlar inanılmaz karnım ağrıyo o yüzden yatıyorum ben.. Sabaha kırmızı kart ile uyanmam muhtemel..
Hepinize iyi gecler canlar![]()
Sogan suyunun etkisi varmiymis bebege kiz oju bilmiyordum ben
Gelmesin su kirmizilar yaaaa![]()
Cano ben bugunden baslayarak 10 gun sogan yiyecegim ustune biraz limon biraz sumak sende dene istersen sogan normal yada kucuk olacakNe biliim kizz adam gebe oldugunuzu ogrendiginizde birakin diyoo e ikinci kür zaten adete 10 gun kala yapilioo yani olduysa gebelik olusmus oluyo :26:
Kist agri yapiyormus onu bende duydum baci keske soganda yapsaydin sen bu ay,
Cano ben bugunden baslayarak 10 gun sogan yiyecegim ustune biraz limon biraz sumak sende dene istersen sogan normal yada kucuk olacak![]()
canımyaa iilişki sırasında bende de çokk agrı oluyo
Kizz ben onu cok severimm sık sık yiyoruz biz aksam yemeklerinde
Mutluluk canm çok agri oluyosa bi doktora gorun cunku ''agrili iliski'' adi altinda incelenen bi kadin problemi varr
canımyaa iilişki sırasında bende de çokk agrı oluyo
Testle alakali yazdigimi okudun muuu :18:
Nezaman atilcakki vucudumdan acabaa
Ben geldimmm derim ve gene yatarsiniz simdi demi napim bende isten yeni geliom sona kalan dona kalio neden kuşlar burada olanlara benden slm olsun
Sosyal bende kirmizilari bekliom bugün gelmedi de yarin kesin gelir offf![]()