Ayy kizz masallah evet bu haftalarda cok normal hissetmen bide kelebekn ucusuyormus gibi oluyormusSelam kizlarr
Sedomm minigin seviyorum e 6 cm mi olmuss yerim ben o minik kusuu :) sizin minikler inatci cikti biraz annelerini meraklandiriyolar. Nazli kuslar eninde sonunda gozukecek nereye kadar saklayacaklar :)
Bu arada ben ilk hareketleri dun hissettim pit pit diye sol tarafima dogru dokunuyo galiba :) ama ben gidiklanir gibi cok hafif hissediyorum. Ufleyince baloncuk cikartan sabunlu su varya onun tenine dusup patlamasi gibi. Cok tuhaf bisey surekli odaklaniyorum tekrar hissedebilmek icin ama sadece 2 sefer hissedebildim. Bu kadar yeter diyo :))
Insallah benayimm insallah bende sizle tecrubelerimi paylasirim akliniza takilani bana sorarsiniz :) o gunleri bi an once nasib etsin rabbim
Ayy kizz masallah evet bu haftalarda cok normal hissetmen bide kelebekn ucusuyormus gibi oluyormus
Benayim yakin degil is arkadasi bende yakin olunca seviyorum mal gibi gidip mal gibi gelecegiz anlayacagin
Merhaba canlarımmm,
dün akşam eşimin ark. Ve eşiyle yemeğe ordan canlı müziğe gittik
dönüşte bize kahveye gidelim dediler bi kalktık saat 2,5
sabah 9.30 da kalktımmmaradım gelemiyorum hastayımmm
küttt tekrar yatış heee öncesi çalışmaaa
1 e doğru uyandıkk
10 yaşlarında kızlaarı var ve sürekli öle geziyolar o gittiğimiz kişiler ya kızlar biz yaşamıyoruz haa çocuk olmadan böle ev kuşuyuz millet ohhh
sedommmmm çok sevindim canımmmm maşallaah
bu arada panikatakmııııı oburix miii
kiz ne geziyorsun masallah karakis falan dinlemiyor hic
ayy seninde sunu severim bunu sevmem beni kopariyorAmin canım..
Tabiki önce size sorcaz siz naptınız ne ettinizse bizde onlardan yapcaz
kız Allah iyiliğini versin..
İki bakar gelirsin işte boşver dışarı çıkıyon o bahaneylegerçi çıkmak isteyen kim değil mi
Valla fundacım burda da senden çok gezen yok anam ne güzel...
Bende çok severim ama kocam öle değil benimde(
En iyisini yapıyorsunuz.. Sanırım biz çocuk olunca kapının dışında ne var onu unutcaz :))
Gerçi bende yazın Gezmeyi seviyorum kışı sevmiyorum
Kız bende yaaa kışın giyinip çıkmak işkence yazın yada baharda offff süperrrr
Yelizimm sizin oralara yaz gelebiliyor muKizlarr ben geldimmm
Gezmem kisa sürdüü kocam hastaa benim de totom donduu ve ayaklarimm kii iki tane yün corap giydigim haldee
Burasi suanda -20 falann nefes alinca icinde dondugunu hissediosunn bi tavla oynadik biseyler yedikk amann hemen mizmizlanmaya basladim eve gidelim diyee
Yine bot aldim kendime cunkuu hicbi botum ayaklarimi isitmiyoo donuyorum disari cikinca ayaklarim taş gibi oluyo karnim agridi hemennama biyandan da guzel haa diriliyo insan sogukta
Bugun ruyamda ikizlerim olmustuuuu kizzz yazin ikiz gobegi nasil cekilirr bende surekli ruya halindeyimmYeliz kız Allah sabır versin bacım yaa zor iş sizin oralar..
Sosyal napıyım yalan mı söyleyim sevmiyorum işte buz gibi
Yaz gibisi var mı kız hele bide hamile olsak göbüşte çıksa ooohhhh mis mis.. İnşAllah olur rabbim tez zamanda yaşatsın
Yazilar karisiyorrrr tabletten nefret ediyorummmmmmmmm
Bugun ruyamda ikizlerim olmustuuuu kizzz yazin ikiz gobegi nasil cekilirr bende surekli ruya halindeyimm
Kizlarr ben geldimmm
Gezmem kisa sürdüü kocam hastaa benim de totom donduu ve ayaklarimm kii iki tane yün corap giydigim haldee
Burasi suanda -20 falann nefes alinca icinde dondugunu hissediosunn bi tavla oynadik biseyler yedikk amann hemen mizmizlanmaya basladim eve gidelim diyee
Yine bot aldim kendime cunkuu hicbi botum ayaklarimi isitmiyoo donuyorum disari cikinca ayaklarim taş gibi oluyo karnim agridi hemennama biyandan da guzel haa diriliyo insan sogukta
Canim simdi ben yazilarin altina yaziyorum ya bi bakiyorum yazim sizin yazilarin icinde cikiyor yazilarKız ortada bi yerde Quote yazanı silince normal etiketliyo :))
Kız sizin şu rüyalarda anam hiç bitmiyo.. Benim sana düşüncen zaten ikiz olacağı :)) sizde o ootansiyel var çünkü..
İkiz göbeği bende düşünemiyorum ama olsun varsın
Başlığın enlerini yazsana kız bide senden duyalim
Ben eve gelincee test yaptimm gecen sefer yapip da igneden sonra pozitif cikan testin aynisiylaa bisey cikmadii bugun yumdan sonra 10. Gunndeneyeyim dedimm digerini pzartesi sabah yapicamm öffff
Ben eve gelincee test yaptimm gecen sefer yapip da igneden sonra pozitif cikan testin aynisiylaa bisey cikmadii bugun yumdan sonra 10. Gunndeneyeyim dedimm digerini pzartesi sabah yapicamm öffff
Ignenin etkisi hemn gecmis mi ya hep 13 gunden sonra diolar bide
Kuzum hayirlisi adet gelmeyene kdr umut hep var
Bence adet gününü bekleeee yada ptesi yap yrn yapma bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?