sedomm gelmissss
canlarımmm nasılsınız
ben çok iyiyim , miniğim iyiydi dr. büyüdüğünü söyledi 12+46cm olmuş
kan aldılar 1 hafta sonra alıyorum sonuçları... ilk cinsiyetini sordum göremedi şuan çok erken dedi...
ayşem burada ikili testi 70 tl ye yaptırdım...diğr yerde 100 dü.
fundoşumm şimdi poposunda pireleri kovalıyordur
benayım yelizim sosyalim öpüyorum hepinizi eşim başımda dolaşıp duruyor , neyapıyosun diye dışarı çıkıcaz görüşürüzcanlarım
darısı tez zamanda başınıza inşallah
ayşem nasılsın kuzumsenden kan almışlar mıydı.
ohh masallahhhcok sevindim cnmm. iste banada aynisini soyledi. gittigim gun 13+1gunluktu ama daha cok minik su anda bisey soyleyemem dedi neyse saglikli olsunlarda o hic onemli degill.
bu arada bende 100 liraya bulmustum ama sonra devamli gittigim hastanedeki doktoru tercih ettim. birde benim gittigim proftu o yuzdende fiyat farki olabilir sedomm..
bende gidiorum optumm seniii
bana regl tarihimi 6 kasım olarak söylememi istiyor bu dr. ama gün geçtikçe hızlı büyüyüp zamanını alacak lizim diyordu ya...
bencede canım sağlıklı olsunlar hiç bişeyin önemi yok
bende öptüm senii canımm
Aynen.. Bebek oluncada başka bişi çıkar kesin..
Kurtuluş yok.. Kıl yünle uğraş dur
Gunaydin kizlarrr.. yine dukkani siz acmissiniz:)
Sosyalim Allah yardimcin olsunn
Bu sabah funda yok.bi yerlerinde pireler ucusuyodurr
Bugun sedonun bebisinin cinsiyeti belli olabilirrr:82:
canlarımmm nasılsınız
kan aldılar 1 hafta sonra alıyorum sonuçları... ilk cinsiyetini sordum göremedi şuan çok erken dedi...
benayım yelizim sosyalim öpüyorum hepinizi eşim başımda dolaşıp duruyor , neyapıyosun diye dışarı çıkıcaz görüşürüzcanlarım
Selam kizlarrr ooo herkes kaciyooo
Sedom gozun aydinn ohhh bebiş iyiymiss
Kizz fundos bugun calismiyomuyduuu vaayyy keyiff yapiyodur simdi
Sosyalimm hosgeldinn.Ben de hazirlandim disari cikiyorumm
Belirtii yokk goguslerim bu sabah kalktigimda adet belirtisini gostererek sonunda şişti onun disinda bisey yokk
Ben aksama gelirimm hepinizi opuyorummmm
Herkescikler gezmeye gidiyo biz evdeyiz :))
canlarımmm nasılsınız
dışarıda süper bi hava var şimde evin her tarafına güneş vurmuş sımsıcak hiç dışarı çıkasım o yüzden ama akşama düğün var bi tek oraya gideceğiz benimkinin iş arkadaşı evleniyooo
Merhaba kizlar acayip canim sıkılıyor ya kocami acayip dövesim varrrrr
Selam kizlarr
Sedomm minigin buyumuste 6 cm mi olmuss yerim ben o minik kusuu :) sizin minikler inatci cikti biraz annelerini meraklandiriyolar. Nazli kuslar eninde sonunda gozukecek nereye kadar saklayacaklar :)
Bu arada ben ilk hareketleri dun hissettim pit pit diye sol tarafima dogru dokunuyo galiba :) ama ben gidiklanir gibi cok hafif hissediyorum. Ufleyince baloncuk cikartan sabunlu su varya onun tenine dusup patlamasi gibi. Cok tuhaf bisey surekli odaklaniyorum tekrar hissedebilmek icin ama sadece 2 sefer hissedebildim. Bu kadar yeter diyo :))
Ohh ne şanslısın kız güneş bide bize vursa ya.. Benimde başım ağrıyo diye bişi yapasım yok..
Düğünleri severim ama yakın kişilerinkini tabii
Neden acaba ?
Ayy süper bişi kız..
Senin sıpacık hemen göstertti erkek adam ya
Tahmin edebiliyorum senin o hareketleri duymayı istemeni.. Ne güzel bişi ya pıt pıt sana dokunması..
Rabbim bizede yaşatsın inşAllah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?