Hosgeldin twinim sen nasilsin
sevindim canım Allah muhabbetinizi arttırsın
dün yelizinkileri konuştuk ya onlar aklınızda kalmış olabilir gençler sıkıntı yok
benayımm dün dedin ya neden ağladın diye balayında çok acıdı kığğızzz
fatmam dün sanada yazamadım sen ne yapıyorsun baş ağrın nasıl oldu:26:
sedoşuu özledimm
yelizimmmm
kız ayşemm neredekitemizliği ne yaptı
twinnnn
Sedo 3 te doktora gidiyor.
Ayşem nerdeee evet yaa
temizlikmiii aa ben dün aniden çıkınca kaçırdım o mevzuyu temizlikçimi gelcekti ayşeme
fatmda dr gidecekti bakalım gösteren olcakmı şeyini
:128: tamammmmmmmm beeee
kız taaa martta gidecekti yaaaa
ayşem nerdeeee
sedomlu faceden yazışıyom azda olsa hadi nesede
Selammlarr kizlarrrrrrr
Nasilsnzz kizlarrr
Sosyalim fundosum yelizim benosum mutlulk kuzumm
geldimm yavrularrrr,sabah esimle ciktimm. disarida islerimi hallettim. cikmiskende hastaneye ugrayip tahlil sonuclarini aldim.tarama testi negatif diyor. icim rahatladi biraz.
aaman temizlikciyi sormayin deli etti benii. surekli isim vardi diyip durduu. tabi ben birakmadimmislerini guzelce bitirdii.sonra tipia tipis evinee
yaa fundoss 12 yillik esareti sen hangi siteden izlemistin.hatirliyor musunn? bu aksama izlemeye filmimiz yokta
Hosgeldinn cnmm
Tarama testi neyle ilgiliydi kuzum :44:
Ben kaçırmısim
Ohh mia gibi olmustr simdi evin bu temizlik yapanlr niye boyle oluyor lr sanki bedava yapiolr ..
down sendromu cnm. gerci bu testler kesin sonuc degil.sadece ihtimalleri gosteriyor. hatta ben yaptirmayi bile dusunmuyordum ama sonra annemler yaptir yine dedi.
sormaa yaa,bu zamanda temizlikci bilebulamiyorsun. ya zaten ben normalde eve temizlikci almam.sadece camlari silmeye bi abla gelirdi ama bu sefer birazda bana yardimet dedim.koltuklari cekmeye falan.
down sendromu cnm. gerci bu testler kesin sonuc degil.sadece ihtimalleri gosteriyor. hatta ben yaptirmayi bile dusunmuyordum ama sonra annemler yaptir yine dedi.
sormaa yaa,bu zamanda temizlikci bilebulamiyorsun. ya zaten ben normalde eve temizlikci almam.sadece camlari silmeye bi abla gelirdi ama bu sefer birazda bana yardimet dedim.koltuklari cekmeye falan.
Kuzum bu sogan kurunun belli bi saati yok dimi ptesi okul acilacak ya nasil icicgme karar veremdm 7 bucuk ta evden cikiyorum
Basladgmdan beri 11 gibi iciyorum aksam da 7 den once saati cok onemlimi :44:
Canm ac karnina icmen lazim sabah ve aksam yemeklerinden once
Ama saracoglu calisan bayanlar aksam yemeginden once ve gece yatmadan once yapabilirler demisti
Kuzum ac karnina iciyorum ..arada saat farki olmasina gerek var mi cnm bundan sonra oyke devam etsem sıkıntı olmz dimi yelizim
Valla bence olmaz ama nekadar duzenli icersen okadar iyi.Ben ogle yemegi oncesi ve gece yatmadan once iciyordum
Yavrum iste okulda bazen aksama kdr kaliyorum anck eve gldigmde yapablrm Cnm ilk dediğini yapaym ben
Kiz nasil bi kokusu var evi sario valla
Evet en baslarda cok rahatsiz ediyo ama sonra alişiyosun
Yeliz dr a gidcektin dimi cnm
Gidicem de yaa adetim cok yogun suanda cok fazla karar veremedim yarin mi gitsem diye dusunuyorum
Cnm 2.gun değil mi bugun yarin git istersn
Cnm ben cikiyorum opttmmm
geldimm yavrularrrr,sabah esimle ciktimm. disarida islerimi hallettim. cikmiskende hastaneye ugrayip tahlil sonuclarini aldim.tarama testi negatif diyor. icim rahatladi biraz.
aaman temizlikciyi sormayin deli etti benii. surekli isim vardi diyip durduu. tabi ben birakmadimmislerini guzelce bitirdii.sonra tipia tipis evinee
yaa fundoss 12 yillik esareti sen hangi siteden izlemistin.hatirliyor musunn? bu aksama izlemeye filmimiz yokta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?