Ağlayakta gözden mi olak???

Sedo 3 te doktora gidiyor.

Ayşem nerdeee evet yaa

temizlikmiii aa ben dün aniden çıkınca kaçırdım o mevzuyu temizlikçimi gelcekti ayşeme

fatmda dr gidecekti bakalım gösteren olcakmı şeyini

:128: tamammmmmmmm beeee

kız taaa martta gidecekti yaaaa
ayşem nerdeeee
sedomlu faceden yazışıyom azda olsa hadi nesede

geldimm yavrularrrr,sabah esimle ciktimm. disarida islerimi hallettim. cikmiskende hastaneye ugrayip tahlil sonuclarini aldim.tarama testi negatif diyor. icim rahatladi biraz.
aaman temizlikciyi sormayin deli etti benii. surekli isim vardi diyip durduu. tabi ben birakmadimm islerini guzelce bitirdii.sonra tipia tipis evinee
yaa fundoss 12 yillik esareti sen hangi siteden izlemistin.hatirliyor musunn? bu aksama izlemeye filmimiz yokta

Hosgeldinn cnmm
Tarama testi neyle ilgiliydi kuzum :44:
Ben kaçırmısim
Ohh mia gibi olmustr simdi evin bu temizlik yapanlr niye boyle oluyor lr sanki bedava yapiolr ..

Hosgeldinn cnmm
Tarama testi neyle ilgiliydi kuzum :44:
Ben kaçırmısim
Ohh mia gibi olmustr simdi evin bu temizlik yapanlr niye boyle oluyor lr sanki bedava yapiolr ..

down sendromu cnm. gerci bu testler kesin sonuc degil.sadece ihtimalleri gosteriyor. hatta ben yaptirmayi bile dusunmuyordum ama sonra annemler yaptir yine dedi.
sormaa yaa,bu zamanda temizlikci bilebulamiyorsun. ya zaten ben normalde eve temizlikci almam.sadece camlari silmeye bi abla gelirdi ama bu sefer birazda bana yardimet dedim.koltuklari cekmeye falan.

kuzum iyi yapmissin yaptrmakla Allahim korusun yavrunu
Cnmm yani senn artik yardima ihtiyacin olack oyle agir isler fln yapamazsn
Cnm bnde hic cagrmadm simdiye kdr ama kv den biliyom anlatiyolr gec gelmelr kafaya gore cikip gitmlrr yani parasini hakedn com az kisi vardr
Bnde yeni eve cikinca cagricam o buyuk evle basacikamam valla benim herif düşünsün artik :1;

Aysemm gozun aydin canim sen icini ferah tut canmm.Ben de o dusuncedeyim yani dusunmuyorum yaptirmayi,yani Allahtan gelen bazi durumlar yuzunden yapilan kurtaja karsi oldugum icin.
Allah her hamile anneye saglikli evlat nasip etsinn

Kuzum bu sogan kurunun belli bi saati yok dimi ptesi okul acilacak ya nasil icicgme karar veremdm 7 bucuk ta evden cikiyorum
Basladgmdan beri 11 gibi iciyorum aksam da 7 den once saati cok onemlimi :44:

Kuzum bu sogan kurunun belli bi saati yok dimi ptesi okul acilacak ya nasil icicgme karar veremdm 7 bucuk ta evden cikiyorum
Basladgmdan beri 11 gibi iciyorum aksam da 7 den once saati cok onemlimi :44:

Canm ac karnina icmen lazim sabah ve aksam yemeklerinden once
Ama saracoglu calisan bayanlar aksam yemeginden once ve gece yatmadan once yapabilirler demisti

Canm ac karnina icmen lazim sabah ve aksam yemeklerinden once
Ama saracoglu calisan bayanlar aksam yemeginden once ve gece yatmadan once yapabilirler demisti

Kuzum ac karnina iciyorum ..arada saat farki olmasina gerek var mi cnm bundan sonra oyke devam etsem sıkıntı olmz dimi yelizim

Kuzum ac karnina iciyorum ..arada saat farki olmasina gerek var mi cnm bundan sonra oyke devam etsem sıkıntı olmz dimi yelizim

Valla bence olmaz ama nekadar duzenli icersen okadar iyi.Ben ogle yemegi oncesi ve gece yatmadan once iciyordum

Valla bence olmaz ama nekadar duzenli icersen okadar iyi.Ben ogle yemegi oncesi ve gece yatmadan once iciyordum

Yavrum iste okulda bazen aksama kdr kaliyorum anck eve gldigmde yapablrm Cnm ilk dediğini yapaym ben
Kiz nasil bi kokusu var evi sario valla

ayşemmmm geldim seramikçileri geziyordukkk bir villa sahibi ile ne kararsız insanlar var yahuuuuu

biz direkizle sitesinden izliyoz bütün filmleri ayşemmmm
bak o kırık çemberide izle ama açık sahneler var biraz konu güzel ama

slm kızlar ben geldim nasılsınız
ben sabah testi yaptırmaya gittim benim doktorun ameliyatı varmış başka doktor baktı ultrasonda hiçbişey demedi adam sonra kan testi verdim 3.5ta çıkacak gidip benim doktora gösterecem sonuçları ama içim içimi yiyiyor niye bişey sölemediki diğer doktor:18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…