yaa kızlar şu dil çıkararak poz verenlerin ve ekleyenlerin o dilini koparasım varrrrrrrrrrrr
yaa kızlar şu dil çıkararak poz verenlerin ve ekleyenlerin o dilini koparasım varrrrrrrrrrrr
bu konuda her ikinizede katılıyorum kızlarAyyy aynenn
Evlat olsa sevilmez takımı diom ben onlara
slm kızlar ben geldim nasılsınız
ben sabah testi yaptırmaya gittim benim doktorun ameliyatı varmış başka doktor baktı ultrasonda hiçbişey demedi adam sonra kan testi verdim 3.5ta çıkacak gidip benim doktora gösterecem sonuçları ama içim içimi yiyiyor niye bişey sölemediki diğer doktor:18::18:
Ayyy aynenn
Evlat olsa sevilmez takımı diom ben onlara
bu konuda her ikinizede katılıyorum kızlar
slm kızlar ben geldim nasılsınız
ben sabah testi yaptırmaya gittim benim doktorun ameliyatı varmış başka doktor baktı ultrasonda hiçbişey demedi adam sonra kan testi verdim 3.5ta çıkacak gidip benim doktora gösterecem sonuçları ama içim içimi yiyiyor niye bişey sölemediki diğer doktor:18::18:
onları ölçtü galiba ama bana tek kelime dahi söylemedi adam benim doktor olmayınca çekindim bide suratsız bişeydi ağzını bıçak açmadı remen ben şimdi sonuçları alınca kendi doktoruma gidecem ona soracam artık herşeyi inşallah iyidir sonuçlar dua edin:18::18:canım nasıl bişey söylemedi ense kalınlığını burun kemiğini ölçüyo değerleri hemşireye yazdırıyo şu kafası ayakları diye gösteriyo hiçbirini yapmadı mı ? sen de sorsaydın keşke bişey demiyoduysa :44::44:
inşallah canım benim ben kendi doktoruma ultrasondan bi bakın diycem ama artık o da bakarsaAyyy çok yoğunnnn bi yazıcam geliyolar başıma
Ayşemmmm çok sevindim sonuçlaraaa
fatmammm kötü düşünmeyelim ne olur az kaldı sonuçlar çıksın hayırlısı ile hiçbişeycik yok benceeee
3 dede sedom gidiyooo
Fatmaaam bence de kafana takmaa kendi doktorunla gorusursun tekrardann.hastasi degilsin diye bisey dememistir bu doktorlar da bi acayip haa
Yine ben geldimm
Fatmam kendi dr una gidince sor herseyi ayrica bnce ultrasonla baksin sonucta o yok diye diger dr a gitmissin adam bilgi fln vermems soyle druna
Kizz fundossss napiosun
Yelizim hadi hayırlısı yarin git bi bakalim
Sosyalcan nerdee :44:
Lizcann duzelmiss araniz cok sevindim bi daha bozulmasin araniz inss
Yine ben geldimm
Fatmam kendi dr una gidince sor herseyi ayrica bnce ultrasonla baksin sonucta o yok diye diger dr a gitmissin adam bilgi fln vermems soyle druna
Kizz fundossss napiosun
Yelizim hadi hayırlısı yarin git bi bakalim
Sosyalcan nerdee :44:
Lizcann duzelmiss araniz cok sevindim bi daha bozulmasin araniz inss
Ay telefin trafigibden gelemedim bi turlu.
Amin yelizim.Allah razi olsunn.
Fundam sagol.aksam oradan izleyelim barii
Bende oyle dudagini buzenlerin suratina terlikle vurmak istiotummm
Fatmam nasil birsey demedii
fatmam benden farksızsın haaaa bende böle karaösarım pozitif bakalım canımmm yapma bölee üzülüyoruz bak
twinimmm özlediiim senii
sosyal yoğundu canım
bende öyle yapmayı düşünüyorum canım söyliycem bakalım ne diycek:18:
valla bende anlamadım canım hadi test için bişey demiyorsun bebek nasıl onu söyle bari değilmi:18::18:Ay telefin trafigibden gelemedim bi turlu.
Amin yelizim.Allah razi olsunn.
Fundam sagol.aksam oradan izleyelim barii
Bende oyle dudagini buzenlerin suratina terlikle vurmak istiotummm
Fatmam nasil birsey demedii
fatmam bu arada sen niye sormadın doktora durum nedir filan
aynen ayşem sevimsiz şeylerrrr
ayyy kızlar içim kıpır kıpır bi keyifliyim nedense Allah bozmasınnnnn
fatmam bu arada sen niye sormadın doktora durum nedir filan
aynen ayşem sevimsiz şeylerrrr
ayyy kızlar içim kıpır kıpır bi keyifliyim nedense Allah bozmasınnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?