Ağlayakta gözden mi olak???

haydi ben kaçtım kızlar çok uykum geldi nedense

İyi geceler kuzum.. rastgele olsun İnşallah..

Anladım canım.. doktor çok önemli zaten..
İki kez doktora gittim.. ikisinin de ultrason aleti küçücüktü hiç teknolojik değildi..

Kuzenim ve Eşimin kuzeninin doktoruna gittik kontrollerinde ikisininde ultrasonu güzeldi büyüktü ve tv ekranı varda kocaman ona sebep sordum acaba bunların ki mi böle yoksa onlar özel muayenehane diye mi öle

Son düzenleme:
kizlar tabletimin sarji can cekisiyo.ansizin aranizdan ayrilabilirimm

yok benayimm ozel hastanelerin bazilarinda televizyon gibi buyuk ekran var. o cok iyi oluyor.

Kız seziyo anasıgil dedimyaa

Benosum hurrem ve yandaslari mustafaya tuzak kurdu
Kanuni buna inanirsaa cezasi kesin ölümm ama inanip inanmadigini bilemiyolar oyuzden uzgunlerr ya idam edilirse diyee

Saolun kızlar..
şimdi anladım.. Yazık olacak canım mustafaya..

bu hafta değil de haftaya kalabilir öldürülmesi saat kaç oldu

Yaa cok etkileniyo insan demii
Yok benosum bu bolumde maalesefff
O yahya çavuşun şiirleri vardi okumustumm sehzade mustafanin ölumu uzerinee öfff

Yaa cok etkileniyo insan demii
Yok benosum bu bolumde maalesefff
O yahya çavuşun şiirleri vardi okumustumm sehzade mustafanin ölumu uzerinee öfff

hemde nasıl.. zaten bu saate kadar beni kimse tutamazdı.. sırf bunun için bekliyorum valla.. bu sahneyi kaçıramazdım..

Evett cok kötuu
Bence varya bu padisahlarin yatacak yeri yokk haa oglunu oldurenn babasini kardesini oldurenn bide adam oglunu olduruyoo onun ogullarini da ölduruyo ilerde intikam alirlar diyee iktidar hirsina bakar misinnn

Evett cok kötuu
Bence varya bu padisahlarin yatacak yeri yokk haa oglunu oldurenn babasini kardesini oldurenn bide adam oglunu olduruyoo onun ogullarini da ölduruyo ilerde intikam alirlar diyee iktidar hirsina bakar misinnn

Çık stresliyim şuan bi tırnak gittiiii:18:

bu nasıl bi bölümdür ya. bu nasıl bi babadır ya.. böle insanlar olmaz olsun.. çok etkilendim
baştan beri izlesem Allah bilir ne olurdu.. salya sümük yazıyor oluyordum kim bilir..

Yaa bide cabuk olunn diye bagiriyoooo hadi idam cezasi politik bisey anladik daa insan gozunun onunde olmasina nasil dayanirr yaa
Tarihte celladi zal mahmut olarak geciyodu hakkat son anda dahil oldu olaya
Bide ibret olsun diye otagin onune asildigi soyleniyoo ama :26:
Canilerrr yaa

bu nasıl bi bölümdür ya. bu nasıl bi babadır ya.. böle insanlar olmaz olsun.. çok etkilendim
baştan beri izlesem Allah bilir ne olurdu.. salya sümük yazıyor oluyordum kim bilir..

Evett herzaman denirr Mustafa padisah olsaydii osmanli cok farkli yerlere gelirdi diyee bi dönüm noktasi onun ölümü bence

Ben kapıyım kızlarrr boğazım düğüm ddüğüm ayyy nasıl uyuycazzz

iyi geceler yarın kaldımız yerden

Ayy kizlar ben cok kotu oldum. Hele cihangir abi diye aglamaya baslayinca bendende yaslar dokulduu
Simdi nasi uyuyacam bilmiorum
Hepinize iyi geceler diliorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…