Ağlayakta gözden mi olak???

valla canım bizim onsuz olmuyor ((
çok acıyor gitmiyor.. kuru resmen sinir ediyor beni mecbur devam ediyoruz.. Bu konuda Ayşeyi kendime örnek alıyorum :)
yaptı oldu bende sonra diycem ki yaptım benimde oldu

Anam evde değiliz ki Ayşe gibi 4 gün full çekelim
mecburen bi hafta sonumuz var onda da boş geçmeyelim

Bu pazar günleri pardon sabahları hiiç boş geçmiyo anlaşılannn

yaa benayy cok guldurdun benii
kiz o 4 gun adama neler yaptimm ahh. neler cektimmm her gece bu son demekten bi hal oluyodum
yaa valla catircatir surdum jelimi iciniz rahat kullanin bencee.jelle .hamile kalan o kadar cokki.
pazar gunleri hep bereketli olmustur ztnn

valla canım bizim onsuz olmuyor ((
çok acıyor gitmiyor.. kuru resmen sinir ediyor beni mecbur devam ediyoruz.. Bu konuda Ayşeyi kendime örnek alıyorum :)
yaptı oldu bende sonra diycem ki yaptım benimde oldu

Herzeamanmı öle kızzzz
benim bazen çok rahat kendilinden gidiyoo

Ay bende buna koptummm
bbu sonmuuuu

bide nazlarıyla oynuyoz

Kizz sparta cikti dedigin nee bizim spartacus muu
Ayy spartacuste crixus vardi yaa ben de ona hastaydimm

iyi demissin fundaa,hakketmis bence

ayy yelooi bende crixus u cok begeniordum. biz birde evde kizlarla toplanip izliyordukk (ogrenci evimizde:) o sahneler gelince herkes tek goz izliyorduu

ayy yelooi bende crixus u cok begeniordum. biz birde evde kizlarla toplanip izliyordukk (ogrenci evimizde:) o sahneler gelince herkes tek goz izliyorduu

Kızzz çok fena sahneler vardı ama yaaaa
filmde hiç yoktuu

Annammm benimki uzanmışşş sen beni sevmiyosunn diyoo
hep elinde hep elindee

:)))) süpersin yaaa
Adam şaşıp kalmıştır herhalde

Sporada ütülü ütüsüz pek önemli de değil yani iş değil ki bu..
Bizim ki bazen sabahları kalkıyor ütüsüz giymeye çalışıyor ütülü ütülü diyor beni kandırıyor güya bi bakıyorum ütüsüz bi cingar çıkıyor artık diyemiyor
Millete sakız mı olucam ütüsüz giydiriyor diye..

Kizz sparta cikti dedigin nee bizim spartacus muu
Ayy spartacuste crixus vardi yaa ben de ona hastaydimm

Ayy yeliz yapma bunu o adamın neresi hasta oluncak derecede Allah aşkına

en iyisini de yapmışsın.. beni her gece yoruyor ama evde olsam galiba bende zorlardım banane :)

Herzeamanmı öle kızzzz
benim bazen çok rahat kendilinden gidiyoo

Kız her zaman değil ama oluyor işte.. mesele zaten gidene kadar deli açtırma benim ağzımı

Hee liam varya o kızzz herkülden hoş valla
kızz oda çok hoştu evetttt

Ayyy ben bi kendim saniyodumm herkes sapitik anammm evli barkli kadinlarr ayipp
Fundoss cok kibarsinn hoş muuu ben baska bisey derdim ammaaaa ayip olurr oyuzden susuyoree

Tamam benoşş anladımmm
benimki sanki anladı ne konuştumuzuu diyoki şuraya bak ççelimsiz adamlar insan kaslı koyarr yabancılarnasıl yapıyo ama yaa

filmde hiç yoktuu

hep elinde hep elindee

Filmde yoktu diye pek bi üzülmüşsün fundam hayırdır

Bu arada filme gittiğine bizim buraya mı geldin dedim araya kaynadı kız hakkat nereye gittiniz :)))

kiz sefkat goster adama. tam yengec erkegi istee.
bende boyleyimdirr
bende bi meyve salatasi yapayim esime.gelirim birazdannn

Ayy ayy kocasına da bakarmışta :))

Benimki de fosur fosur uyuyor ya
bide yatmadan demez mi çok yorgunum bugün iyi ki bişi yapmıyoruz diye koptum

Reklam girsin bende yapim çürüttüm hep

:))) bizden de nasıl ev hanımı olmuş şaşırıyorum
bizde artık sayıyla alıyoruz 3 elma 2 portakal 3 muz şeklinde anam yemeyi unutuyorum ben.. insanın meyve yemek aklına gelmez mi gelmiyor benim :))

bu arada bu mustafanın anası karısı ölüme gittiğini biliyorlar mı da üzülüyorlar..
ben izlemiyorum ya anlamadım bişi Allah'a emanet izliyorum valla :)

İstanbul trafiğinde zor kız kullanmak malatyada çok trafik yok o yüzden sorunda yok canım

Kız bendee öle kibarrr bi aadam tiyatroda izledik çıkışta foto çekilddikkk ayyyy krize girdik ablam kafasını yaslamış çook sever
kafası resmen bacağındaa o kdr uzun
ayy bazen siz istanbuldakilere özeniyorum ne güzel bütün sosyal aktiviteler orada

Bende beğenmedim canım :)

Kız niye bana dedin ne kaçırdım gene
biz cumartesi dışarı çıktık diye pazar sabahı değerlendirdik ama ne var ne yok 1 saat sonra gitti gibi oldu be :)

canım ben bu hafta için dedim boş geçirme yani bu aralar yumurtlayabilirsin

Evett ben de cok seviyorumm tam birr tiyatro sanatcisii ve tam birr beyefendii bencee cok da mutevazi bi adamm izledigim kadariyla katildigi programlarda

Sosyall sevme beeee

filmde hiç yoktuu

hep elinde hep elindee

ben bu replikleri bi yerden hatırlıyorum

bu arada benim favorim ilk spartacustü hani öldü ya kanserden

Heee yık kız iyi oldu kasılıyo insan
kız dediydim yaa akbatı bizim burda artık gelmiyoz oraya burası açıldından berii

ayyy bendeee
bunlar nasıl adam yyaaa

Evet seziyolar benimki deemin diyoki kadın ne çirkin ılmuşşş mustafanın anasınaa diiyıo gülüyo

kız ben bu dizinin tutkunu değilim ki ölüm şeysini izlemek için izliyorum yoksa ne işim olur :))

ayrıcada tşk ediyorum yum günü için demişsin..
bende dedim acaba kaçırdığım bi nokta mı oldu mümkün olduğunca gün aşırı devam ediyoruz.. telefona göre haftaya hafta içi önemli ama ben bu haftayı da o haftaymış gibi dikkate alıyorum ne olur ne olmaz
pazar günü sabah yaptık ya ben dedim ki pazartesi akşamda olsun gün aşırı devam ama bizim koça illa bi pürüz çıkarcak ya bişi oldu kızdı falan neyse olmadı o gece.
Sabah kalktık ama ben tripliyim birde ben sabahları çok asabi oluyorum benim yanıma yanaşmasın kimse çok kızıyorum, konuşmuyorum, suratım beş karış olur eşimde biliyor bu huyumu ama bişi dedi alakasız ama ben akşamdan hıncımı alamadım ya vay efendim sen misin diyen diye başladım zaten şurda 2 haftamız var önemli olan sende tutup trip atıyorsun sabretmiyorsun.. iki hafta sonra ne yapıyorsan yap.. ama yok illa bişi çıkarcan diye söylendim bizimkinden çıt çıkmadı işe giderken bi yanaşmalar bi sevgi gösterileri işe yaradı.. şimdi çıtı çıkmıyor

Kız çaktırmıyorlar ama herşeyi anlıyorlar anam o mustafanın anası da pek çirkin olmuş ki ne öle

Reklam girsin bende yapim çürüttüm hep

Tamam benoşş anladımmm
benimki sanki anladı ne konuştumuzuu diyoki şuraya bak ççelimsiz adamlar insan kaslı koyarr yabancılarnasıl yapıyo ama yaa

kiz yengeclerin hisleri kuvvetlidir,dikkatli ol. kocam korkuyor artik benden

kizz m asum masum bakiyorr,dayanamadim,biraz bakayim dedim adamcagizaa
yap sende fundacann,bende curutuyorum bazende unutuyorum aldigimii

yum günlerinde kavga olmazsa olmazlarımızdan zaten az biraz bizde alttan alsak olmuyor zaten benimki yanımda ne yazdığıma bakıyor çok yazamıyorum o yüzden şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…