valla canım bizim onsuz olmuyor((
çok acıyor gitmiyor.. kuru resmen sinir ediyor benimecbur devam ediyoruz.. Bu konuda Ayşeyi kendime örnek alıyorum :)
yaptı oldubende sonra diycem ki yaptım benimde oldu
Anam evde değiliz ki Ayşe gibi 4 gün full çekelim
mecburen bi hafta sonumuz var onda da boş geçmeyelim
Bu pazar günleri pardon sabahları hiiç boş geçmiyo anlaşılannn
valla canım bizim onsuz olmuyor((
çok acıyor gitmiyor.. kuru resmen sinir ediyor benimecbur devam ediyoruz.. Bu konuda Ayşeyi kendime örnek alıyorum :)
yaptı oldubende sonra diycem ki yaptım benimde oldu
yaa benayy cok guldurdun benii
kiz o 4 gun adama neler yaptimm ahh. neler cektimmmher gece bu son demekten bi hal oluyodum
yaa valla catircatir surdum jelimiiciniz rahat kullanin bencee.jelle .hamile kalan o kadar cokki.
pazar gunleri hep bereketli olmustur ztnn
Pis kıskançlaaarrrrr benimkide filmden çıktık benim kaslarımda aynı ne fark var diyo şişirip
anaaam benimki geldi neymiş herkes gıcır gıcır tişörtlüymüş bununkiler kırışık
dedim gömlek zor ütülüyorum bide spırda terden sırılsğklam günlük değiştiğin tişörtü ütüliceem kusura bakmaaa
sende belediye salonuna git bahçeeşehir zengin zzüppelerinin gittiği yere değil dedim
Kizz sparta cikti dedigin nee bizim spartacus muu
Ayy spartacuste crixus vardi yaa ben de ona hastaydimm
Ay bende buna koptummm
bbu sonmuuuu
bide nazlarıyla oynuyoz
iyi demissin fundaa,hakketmis bence
ayy yelooi bende crixus u cok begeniordum. biz birde evde kizlarla toplanip izliyordukk(ogrenci evimizde:) o sahneler gelince herkes tek goz izliyorduu
Pis kıskançlaaarrrrr benimkide filmden çıktık benim kaslarımda aynı ne fark var diyo şişirip
anaaam benimki geldi neymiş herkes gıcır gıcır tişörtlüymüş bununkiler kırışık
dedim gömlek zor ütülüyorum bide spırda terden sırılsğklam günlük değiştiğin tişörtü ütüliceem kusura bakmaaa
sende belediye salonuna git bahçeeşehir zengin zzüppelerinin gittiği yere değil dedim
yaa benayy cok guldurdun benii
kiz o 4 gun adama neler yaptimm ahh. neler cektimmmher gece bu son demekten bi hal oluyodum
yaa valla catircatir surdum jelimiiciniz rahat kullanin bencee.jelle .hamile kalan o kadar cokki.
pazar gunleri hep bereketli olmustur ztnn
Herzeamanmı öle kızzzz
benim bazen çok rahat kendilinden gidiyoo
iyi demissin fundaa,hakketmis bence
ayy yelooi bende crixus u cok begeniordum. biz birde evde kizlarla toplanip izliyordukk(ogrenci evimizde:) o sahneler gelince herkes tek goz izliyorduu
Hee liam varya o kızzz herkülden hoş valla
kızz oda çok hoştu evetttt
Kızzz çok fena sahneler vardı ama yaaaa
filmde hiç yoktuu
Annammm benimki uzanmışşş sen beni sevmiyosunn diyoo
hep elinde hep elindee
kiz sefkat goster adama. tam yengec erkegi istee.
bende boyleyimdirr
bende bi meyve salatasi yapayim esime.gelirim birazdannn
filmde hiç yoktuu
hep elinde hep elindee
kiz sefkat goster adama. tam yengec erkegi istee.
bende boyleyimdirr
bende bi meyve salatasi yapayim esime.gelirim birazdannn
Reklam girsin bende yapim çürüttüm hep
Anammm ben bugün okumaktan helak oldum.. lisede bu kadar okusaydım yemin ederim iyi bi üniv kazanır adam olurdumHakim olabilirdim mesela :)
Kızlar iki saat bi boş bırakmaya gelmiyorsunuz..
yarın için iş yerine söz verdim bi yemekçik için onla uğraştım
ben iç aksan bilmem canım dış görüntüye bakıyorum araçta iç aksana girdimmi çıkamıyorum o yüzden direkt görüşüne bakıp abime falan soruyorum nasıl diye daha iyi oluyor
Bu arada bende hiç bu diziyi izlemem ama sırf mustafa için açtım izliyorum..
he valla ben yukarıda da belirttim ya dış görünüşçüyüm içi bilmem :))
İstanbul araba kullanmaya korkuyorum yolda bi araç gördük geçenlerde eşime dedim ki hani şimdi biz araba almıyoruz ya acaba bu twingodan mı alsak.. işe gider geliriz dedim:) küçücük ya ucuzda otur oturduğu yerde metrobüs neyine yetmiyor diyor
Fena değil ama ayşem daha güzelleri var..
bende mesela erkek için Batın ismini çok istiyordum ama tıp dili bakımından çok dalgaya müsait olduğu için vazgeçtim ama yine de aklımın bi köşesinde.. Allah'ın isimlerinden biri oysakıBen bilmem eşim bilirde bir çift katılmıştı erkeğin adı el-batın dı mesela çok hoşuma gitmişti eşime bak koyan varmış diyorum gülüyor
Ayyy sosyal ya bu lafın beni bitiriyor :)) he ya niye aldın ki acaba
ayy bazen siz istanbuldakilere özeniyorum ne güzel bütün sosyal aktiviteler oradaKız bendee öle kibarrr bi aadam tiyatroda izledik çıkışta foto çekilddikkk ayyyy krize girdik ablam kafasını yaslamış çook sever
kafası resmen bacağındaa o kdr uzun
Bende beğenmedim canım :)
Kız niye bana dedin ne kaçırdım gene
biz cumartesi dışarı çıktık diye pazar sabahı değerlendirdik ama ne var ne yok 1 saat sonra gitti gibi oldu be :)
Evett ben de cok seviyorumm tam birr tiyatro sanatcisii ve tam birr beyefendii bencee cok da mutevazi bi adamm izledigim kadariyla katildigi programlarda
Sosyall sevme beeee
filmde hiç yoktuu
hep elinde hep elindee
Filmde yoktu diye pek bi üzülmüşsün fundam hayırdır
Bu arada filme gittiğine bizim buraya mı geldin dedim araya kaynadı kız hakkat nereye gittiniz :)))
Ayy ayy kocasına da bakarmışta :))
Benimki de fosur fosur uyuyor ya
bide yatmadan demez mi çok yorgunum bugün iyi ki bişi yapmıyoruz diye koptum
İstanbul trafiğinde zor kız kullanmakmalatyada çok trafik yok o yüzden sorunda yok canım
ayy bazen siz istanbuldakilere özeniyorum ne güzel bütün sosyal aktiviteler orada
canım ben bu hafta için dedim boş geçirme yani bu aralar yumurtlayabilirsin
ben bu replikleri bi yerden hatırlıyorum
bu arada benim favorim ilk spartacustü hani öldü ya kanserden
Heeeyık kız iyi oldu kasılıyo insan
kız dediydim yaa akbatı bizim burda artık gelmiyoz oraya burası açıldından berii
ayyy bendeee
bunlar nasıl adam yyaaa
Evet seziyolar benimki deemin diyoki kadın ne çirkin ılmuşşş mustafanın anasınaa diiyıo gülüyo
Filmde yoktu diye pek bi üzülmüşsün fundam hayırdır
Bu arada filme gittiğine bizim buraya mı geldin dedim araya kaynadı kız hakkat nereye gittiniz :)))
Ayy ayy kocasına da bakarmışta :))
Benimki de fosur fosur uyuyor ya
bide yatmadan demez mi çok yorgunum bugün iyi ki bişi yapmıyoruz diye koptum
Reklam girsin bende yapim çürüttüm hep
Tamam benoşş anladımmm
benimki sanki anladı ne konuştumuzuudiyoki şuraya bak ççelimsiz adamlar insan kaslı koyarr yabancılarnasıl yapıyo ama yaa
kız ben bu dizinin tutkunu değilim ki ölüm şeysini izlemek için izliyorum yoksa ne işim olur :))
ayrıcada tşk ediyorum yum günü için demişsin..
bende dedim acaba kaçırdığım bi nokta mı oldumümkün olduğunca gün aşırı devam ediyoruz.. telefona göre haftaya hafta içi önemli ama ben bu haftayı da o haftaymış gibi dikkate alıyorum ne olur ne olmaz
pazar günü sabah yaptık ya ben dedim ki pazartesi akşamda olsun gün aşırı devam ama bizim koça illa bi pürüz çıkarcak ya bişi oldu kızdı falan neyse olmadı o gece.
Sabah kalktık ama ben tripliyim birde ben sabahları çok asabi oluyorum benim yanıma yanaşmasın kimse çok kızıyorum, konuşmuyorum, suratım beş karış olur eşimde biliyor bu huyumu ama bişi dedi alakasız ama ben akşamdan hıncımı alamadım ya vay efendim sen misin diyen diye başladım zaten şurda 2 haftamız var önemli olan sende tutup trip atıyorsun sabretmiyorsun.. iki hafta sonra ne yapıyorsan yap.. ama yok illa bişi çıkarcan diye söylendim bizimkinden çıt çıkmadı işe giderken bi yanaşmalar bi sevgi gösterileri işe yaradı.. şimdi çıtı çıkmıyor
Kız çaktırmıyorlar ama herşeyi anlıyorlaranam o mustafanın anası da pek çirkin olmuş ki ne öle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?