• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

eşlik edemiyorum işlerden ve ortamdan sosyalcan bende :34:
şu cadılara bile zor yazıyom hızlı hızlı :47:

Kiz saka yaptim anam linc edeceksiniz beni yoksa saka yaptim minnoslar sizleri cok seviyorum gidip dusa gireyim gorusuruz sonra

off kızlar vakit geçmiyo ya.bi an önce adet olsaydımda tüp bebeğe başlasaydık.adete 3 gün var felaket kasık ağrısı ve bel ağrısı çekiyorum.keşke bu ay gebe kalsaydım :1: bel ağrısı acaba belirtimi ya :1::1:

off kızlar vakit geçmiyo ya.bi an önce adet olsaydımda tüp bebeğe başlasaydık.adete 3 gün var felaket kasık ağrısı ve bel ağrısı çekiyorum.keşke bu ay gebe kalsaydım :1: bel ağrısı acaba belirtimi ya :1::1:

evetttt belirtiiiiiiiiii neden olmasın belki hamişsin kızzzz :34:

bende öle diyorum olsamda dr gitsem zaman kaybetmek istemiyorum :50:

evetttt belirtiiiiiiiiii neden olmasın belki hamişsin kızzzz :34:

bende öle diyorum olsamda dr gitsem zaman kaybetmek istemiyorum :50:

ayyy canısı nasılsın yaa :1: keşkeee gebe kalsam ama normal yolla olmuyor bizimde ondan :) sendemi tüpe başlican:)

mrb cnm. bence vucudunda belirti arama. cunku aramaya baslayinca belirtileri psikolojik olarak kendimiz yaratiyoruz. hakkina en hayirlisi olsun cnm.:34:

mrb cnm. bence vucudunda belirti arama. cunku aramaya baslayinca belirtileri psikolojik olarak kendimiz yaratiyoruz. hakkina en hayirlisi olsun cnm.:34:

merhaba canım :) yok belirti aramıyorum takılıyorum biliyorum adet olacağımı olayımda tüpe başlayim diye heyecanlıyımda :)))

ayyy canısı nasılsın yaa :1: keşkeee gebe kalsam ama normal yolla olmuyor bizimde ondan :) sendemi tüpe başlican:)

:1: iyiyim sağol
canım 11 ay oldu artık bu ayda olmazzsa bi kontrole gidim sorun çıkarsa hiç beklemem direk tüp yaparım yeterince zaman geçti.. yaşta 31 oldu bu seneden umudum kalmadı :31:

belirtilerin hepsi psikolojik kızlar 2kere hamile kalmış biri olarak tecrübe konuşuyo burda :9:

ne kasık ne bel ağrısı ne baş dönmesi ne bulantı hiçbişeycik olmadı tabi bünyeye göre değişir ama çok küçükken belirti olmuyo zaten 3aya yaklaşınca başlıyo boşaltın kafayı bakıyim :36:

inşallah hamişsindir canım :16: bat ne zaman :49:

Back
X