• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Aslında amacım 5 aralığa kadar beklemek :82:

:4: yakaladığını teste götürüyorsun

:49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: :40: bunları yakala

:9:

:60::60: yaa siz her turlu test yapacaktiniz zatenn. benimde birazcik katkim olsun bari dedim:1:

ben kararimi degistirdim. 10 araliga kadar test yapmayacam tabi regl olmazsam:9:
ya diger turlu kac tane kontrole gidiyorsun. hic ugrasimayacam. keseyi,kalp atisini,cinsiyetini ogrenir gelirim:60::60:

Bu beylerde hep yum zamani kusuyo kusturuyo benaycimm :9:
Ama sen ne yap et yum zamani baris ilan et o vakti beklemek cok kotu sonra kacirinca daha kotu

:60::60: yaa siz her turlu test yapacaktiniz zatenn. benimde birazcik katkim olsun bari dedim:1:

ben kararimi degistirdim. 10 araliga kadar test yapmayacam tabi regl olmazsam:9:
ya diger turlu kac tane kontrole gidiyorsun. hic ugrasimayacam. keseyi,kalp atisini,cinsiyetini ogrenir gelirim:60::60:

dayanamıycan ama :)) kesin yapacan test :)

:60: :90: tatli cadiiiiiiii yaaa

Bu beylerde hep yum zamani kusuyo kusturuyo benaycimm :9:
Ama sen ne yap et yum zamani baris ilan et o vakti beklemek cok kotu sonra kacirinca daha kotu

Sorma yaa hayır benlik bişi yok durduk yere.. Yarın sabah gelir biliyorum o yüzden rahatım.. Daha 9. gün ilerleyen zamanda izin vermiycem tabi şimdi erken diye bende küstüm :))

Mercii kuzum ben ozaman sıcak çikolata alayım..

Bu arada kızlar sizin eczane maceranız gibi bende aynı yerlere gidemiyroum son gittiğim eczanede yaşlıca bi bayan vardı testi istedim.. sordu geciktimi kaç gün oldu falan diye öle biraz konuştuk ben aldım testi çıkmazca yapacak bişi yok diğer ay gene burdayım dedim kadına yerini yaptımm :))

En iyisini yapmissin canimm sakayla karisik alirsin rahatca :27:

yaa zaten 5 araliga ne kaldi surda. sen beni bekle olmazsa birlikte yapalim testlerii:9:

fundos nereye gitti yaaaaaa:20:

şaka bi yanada ayşem , yaptırırsam yine çıkmazsa :9:

aslında yarın mı yaptırsam , kendime daha dikkat ederim varsa :))

şaka bi yanada ayşem , yaptırırsam yine çıkmazsa :9:

aslında yarın mı yaptırsam , kendime daha dikkat ederim varsa :))

bence yarin yap gitsinn. ona gore folik asite baaslarsin hemen. sonrada istifani verirsin. isyerini dagitir herkese laf sokup terkedersin orayiii:9: ayy yalniz yazarken bile cok zevk aldimm. birde bunu yasayacagini dusunnn:60::51:

Back
X