• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Allah yardımcın olsun fundoşuum...:55:miniğin seninledir inşallah kuzumm

hiç belirtilerin var mı :93:

arada adet sancısı göğüs sızısı bide asabilik çıldırcak gibiyim işler çok karıştı ondanmı nedir

merhabalar kıymetli anne adayları,

ne zamandan beri uğramadım buralara. var mı güzel haberler?

ah o bebiş bi gelsin elimden çekeceği var:1:

büyüdüğünde kredi çektireceğim parasını yiyeceğim görür o:52:

merhabalar kıymetli anne adayları,

ne zamandan beri uğramadım buralara. var mı güzel haberler?

ah o bebiş bi gelsin elimden çekeceği var:1:

büyüdüğünde kredi çektireceğim parasını yiyeceğim görür o:52:

Heee canııııııııııım kıyarsınnn :35:

yerim senii fundoşumm , o asabilik çok gıcık bi durum :19: uçan sineğe bile sinirleniyor insan :1:

test yapmayı düşünüyor musun ?

kırıp dökesim önüme geleni dövesim varrrrrr ne gıcık anlatamammmmm

hele biri var burda bizimkilerden, yemek yedi geldi ağzını şapurdatıyo dişini karıştırıyo filan böle garip sesler ağlayacam sinirdennn bakıyorum yüzüne sinirli sinirli dur der gibi hiiiç pislik şeyyyyyyyyyy :47:

ne testi kızzz dün yaptım ya ufacık belirti yok

kırıp dökesim önüme geleni dövesim varrrrrr ne gıcık anlatamammmmm

hele biri var burda bizimkilerden, yemek yedi geldi ağzını şapurdatıyo dişini karıştırıyo filan böle garip sesler ağlayacam sinirdennn bakıyorum yüzüne sinirli sinirli dur der gibi hiiiç pislik şeyyyyyyyyyy :47:

ne testi kızzz dün yaptım ya ufacık belirti yok

pissler... boşver sen moralini bozma fundoşuum , gelecek güzel günleri düşün :16:

şimdi bende izin alıcam bizimkinden :19: oooff , en iyisi akşam çıkışta söylemek sanırım

yarın 1-2 saat geç gelecğm geçen hafta verdiğim sonuçları alıyorum diye :9: nasıl

fundoşum sen c çizgisi yok demiştin , bende test bozuk geçersiz demiştim... sen yoksa t si için mi dedin :25:

Son düzenleme:
Heee canııııııııııım kıyarsınnn :35:

hep çocuğumu şımarık yetiştirmeyeceğim derdim yolda yolakta ağlayan kendini yerlere atan çocukları görünce.:52:

ama o gelmedikçe daha bi kıymetleniyo gözümde gönlümde...

kınadıklarımı yaşayacak gibiyim :44:

pissler... boşver sen moralini bozma fundoşuum , gelecek güzel günleri düşün :16:

şimdi bende izin alıcam bizimkinden :19: oooff , en iyisi akşam çıkışta söylemek sanırım

yarın 1-2 saat geç gelecğm geçen hafta verdiğim sonuçları alıyorum diye :9: nasıl

fundoşum sen c çizgisi yok demiştin , bende test bozuk geçersiz demiştim... sen yoksa t si için mi dedin :25:

sen ne için izin alacan kanmı verecennnnnnn :32: :32:
off ne şansısız kızzz bende izin isticem zaman kasılıyorum ama istemiyorumda problem oluyo diye bende salaklık nasılsa kesiliyo maaştan kullan istediğin kadar
bazıları ne rahat sürekli izinde
çizginin ç si yok dememimmi kız hatırlamıyom :9:
yani hiçbi işaret yoktu tertemiz bi c çizgisi vardı
sadece :5:

hep çocuğumu şımarık yetiştirmeyeceğim derdim yolda yolakta ağlayan kendini yerlere atan çocukları görünce.:52:

ama o gelmedikçe daha bi kıymetleniyo gözümde gönlümde...

kınadıklarımı yaşayacak gibiyim :44:

evet bazende elimizde olmuyo tecrübesiziz birde nasıl eğiticez zor tabi
bende kıl oluyorum yaa öle yaramazlara bide anneleri dur demez yaa kızıyorum

Sedommmm forumu gezerken rastladım biride senin gibi 3 test yapmış ve hep beyaz çizgi çıkmış ilkte sonradan pembeleşmiş
hamişmiş
bence sen kesin hamişsin canım arkadaşımmmmmmmmmm :16: :32: :66:

hamişlik takvimi yappppp kız bebiş 1 aylık oldu yawwww belkide :9:

sen ne için izin alacan kanmı verecennnnnnn :32: :32:
off ne şansısız kızzz bende izin isticem zaman kasılıyorum ama istemiyorumda problem oluyo diye bende salaklık nasılsa kesiliyo maaştan kullan istediğin kadar
bazıları ne rahat sürekli izinde
çizginin ç si yok dememimmi kız hatırlamıyom :9:
yani hiçbi işaret yoktu tertemiz bi c çizgisi vardı
sadece :5:

ah ben olacaktım ki o testi iyiceee incelicektimm :82:

kullan canım o zaman onların yaptığı fenalıkları düşün :20:

ben onu düşünüyorum ama son yaptığını biliyorsun , bilmiyorum bir kaç gün iyi davraniym :60:

Son düzenleme:
Sedommmm forumu gezerken rastladım biride senin gibi 3 test yapmış ve hep beyaz çizgi çıkmış ilkte sonradan pembeleşmiş
hamişmiş

ya fundoşumm testler silikti, ama kan negatif , o yüzden yok :))

hamişmiş

balıım yarın veya diğer gün kan vereyim diyorum sağlık ocağı yapıyormuş , işyerime yakın bir yer vardı aradım bağlı old.sağlk. ocağ. yaptırabilirmişim... o yüzden izin alıcam :54:

ah ben olacaktım ki o testi iyiceee incelicektimm :82:

kullan canım o zaman onların yaptığı fenalıkları düşün :20:

ben onu düşünüyorum ama son yaptığını biliyorsun , bilmiyorum bir kaç gün iyi davraniym :60:

ya fundoşumm testler silikti, ama kan negatif , o yüzden yok :))

kuzummmm zaten geçti günün yaptırman gayet doğal, bende diyorum ya silik milik hiçbişey yoktu. senin her seferişnde silik çıktı bence büyük ihtimalle hamişsin :16:

bencede canım o yaptığına karşılık sende iyi ol :34: ilerleyen zamanlarda da yanında olabilir..

Back
X