• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

ovulasyon testleri hamilelik için kullanılabilir mi topiğini okuyor birileri :82:

demek ki meraklanmış...elinin altında gebelik testi var yapmıyor kendini tüketiyor :82:

şimdi elindeki bilgisayarı bırakıp hızlıca gidip yapar ana maddeyi bu cadı :10: :19:

:60::60: bak iste boyle test yapinca daha meraklaniorum. neyse aksamda idrara daldirilan testten yapayim bari:60:

kızlar hamıs olanlar var galıba fundacım ınss dogrudur..
sosyalcım bnce kötu seyler düşünme Rabbim verecek ınss..
nasılsnz kızlarr

:121:ezocum bunlar şimdi kendilerini parçalarlar, sen bakma :40:, ama hamileler ikisi de :61: :61:

seddd senı bı yakalarsam varyaa:9:

kızlarr bakın bugun yaptıgım ovu testım. herkes yorum yapsınn:9:

Eklentiler

• $fotoðraf (1).webp
    $fotoðraf (1).webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 31
oda nerden çıktı sosyalcim tabiki sende hamiş olcaksın bu topik bereketli kurucusu da sensin :emir_bebek::emir_bebek:
şaka yaptım kuzum öyle takılıyordum, sen nasılsın bebişin nasıl?

aynen lizonun dedigi gibii.. bu topikte hamile olmayan kalmayacak:23:

kalmayacak tabii , ağlamak yok herkesin bebişi gelecek

canıımm , senin topiğin uğurlu... senin uğurunda gelir inşallah yakında :16:

kız ayşee düzgün yapsana şu testi gebelik testiyle...bu bile çoook güzel bir habeerr :109:

birden yoğunluk oluyor canım hiç açamıyorum :112: test yaprın silik çıktığına göree hamiiişsin fundoşuumm :16:

inşallah bebişin yerleşmesidir canıım :109:

kıız yapsana şu gebl. testinii ,

dayanılmaz regl ağrım var :19:

hepimizin topici burası canım, iyi ki varsınız
Merhaba nasılsınız kimler hamile:3:

yakında hamile olmayan kalmayacak bu topicte :1:

kızlar hamıs olanlar var galıba fundacım ınss dogrudur..
sosyalcım bnce kötu seyler düşünme Rabbim verecek ınss..
nasılsnz kızlarr

inşallah canım herkesle beraber benimde gelecek inşallah
ohh be sükür sonunda pc me kavuştum artık sohbet edebiliriz kızlar

18i cnm ya hala bişey yok başından sayılıyordu demi bittiği günden değil başlaadığı günden saydım.

evet canım regl olduğun ilk günden sayıyorsun , belki geç yumurtluyrsndur , stres yapmadan bekle , inşallah sen böyle düşünürken çoktan gelip yerleşmiştir meleğin :16:

seddd senı bı yakalarsam varyaa:9:

kızlarr bakın bugun yaptıgım ovu testım. herkes yorum yapsınn:9:

kııızz ayşeeeeemmm yeriiimm seniii bence hamişsinn ama neden gebelik testiyle yapmıyorsun hemeeenn 3 nokta ana madde de yeter hadiiiiiiiiiiiiiii yaaaaaaaaappppppppp :84: zaten beni yakalarsan şuanda senin için kötü olur, hemen wc ye götürürdüm seni :60:

Son düzenleme:
Back
X