Aysenurcum test silikse bile hamilesindir bende de oyle oldu gelsin bebişler![]()
sagol eketencimm. ama kan testinden sonra sevinelim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aysenurcum test silikse bile hamilesindir bende de oyle oldu gelsin bebişler![]()
yarın 9. gün yanlış hesaplamışım :26:
nasıl yapılıyor bu soğan kürü banada anlatın hele bende şimdi kalkıp yapayım
inşallah canım inşallah sizlerede Rabbim sağlıkla sıhhatle bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin![]()
sagol eketencimm. ama kan testinden sonra sevinelimsu anda hala adet olacam diye bekliyorum
simdi sosyal kizacak yine
![]()
sosyalcim kuru sabah aksam ac karnina uyguluyorsun. 1 bucuk su bardagi su ama cesme suyu degil. 1 orta boy sogan. tencereye bunlari koyuyorsun kaynama basladiktan 5 dk sonra altini kapatiyosun. sonra ilitip iciyosun. bu kadar. hadi hemen baslaasogani 4 e bol
![]()
Kuzummmm aysenurummm hamissin iste erken yaptin testleri ama iyi oldu
sedomunda yarin mujdeli haberi alacazzzz kan testinde insallahh pozitif olcsk
soktasin sen canim daha
ben cikmaliyimm yarin gorusuruzzz
minnosa iyi bakkkk![]()
aç değilimki ama şimdi yarın başlayayım en iyisi ben
Ozman hayırlı haberlerini yarın bekliyoruz canım. .hadi bakalım ayyy inşallah cnm iyi düşünüp iyi olanı yaşayalımsagol eketencimm. ama kan testinden sonra sevinelimsu anda hala adet olacam diye bekliyorum
simdi sosyal kizacak yine
![]()
cidden haa bugun toplamda 3 test yaptimbirde test yapmayacam diyordum
![]()
ya durun daha kopmayin. hersey kan testinde belli olur. 2 gundur yuzum cok yaniyorr
ayy bende bu ay kullanayım o zaman bide soğan kürü falan yaptın mı
kızzz ayşe başka ne yaptın anlatsanıza çatlayacam
lizim-eketen- sedoşşş sizde anlatınnnnnn
bu ay hamile kalmalıyız fundoşşşş daisydt benayyy ayy unuttuklarım affetsin beni![]()
Hayirlisi be canimmm, buyuk ihtimalle ezocum yarin kesin olarak anliycaz sonuc gelecek insallaaah hamisss
Sanmiyorum canim ama sogandanmi acaba diyorum:26:
ezoooo masallahhh esine yaaa benimki ve bende aklimiza gelmiyo yum. Dan beri![]()
mutlu sabahlarr
ayşenur hislerim beni yanıltmadı mı nesilik çizgi öylemi
![]()
mutlu sabahlarr
ayşenur hislerim beni yanıltmadı mı nesilik çizgi öylemi
![]()
gunaydinn kizlarrrr
nasilsinizzz![]()
mutlu sabahlar canimm
sabah yine test yaptim. silik cizgi cikti. birde aksam kasik agrimdan uyuyamadim. sag kasigim cok agriyoroda bacagima vuruyor
![]()
mutlu sabahlar canimm
sabah yine test yaptim. silik cizgi cikti. birde aksam kasik agrimdan uyuyamadim. sag kasigim cok agriyoroda bacagima vuruyor
![]()
Günaydın Canlaarımm herkese
Ayşenuruumm tekrar gözün aydınn
Fundoşuum Günaydın balımm bitanemm , :103: inşallah gelmemiştir kırmızıların![]()
Günaydın Canlaarımm herkese
Ayşenuruumm tekrar gözün aydınn
Fundoşuum Günaydın balımm bitanemm , :103: inşallah gelmemiştir kırmızıların![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kesinnnn hamişsinnnn
bacak ağrısı kesin kızzzz kana gerek yokkk
hadi sedommm sende ver güzel haberi![]()