• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Kuzummmm aysenurummm hamissin iste erken yaptin testleri ama iyi oldu
sedomunda yarin mujdeli haberi alacazzzz kan testinde insallahh pozitif olcsk
soktasin sen canim daha:16:
ben cikmaliyimm yarin gorusuruzzz
minnosa iyi bakkkk:21:

yarın 9. gün yanlış hesaplamışım :26:

nasıl yapılıyor bu soğan kürü banada anlatın hele bende şimdi kalkıp yapayım

inşallah canım inşallah sizlerede Rabbim sağlıkla sıhhatle bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin :16:

sosyalcim kuru sabah aksam ac karnina uyguluyorsun. 1 bucuk su bardagi su ama cesme suyu degil. 1 orta boy sogan. tencereye bunlari koyuyorsun kaynama basladiktan 5 dk sonra altini kapatiyosun. sonra ilitip iciyosun. bu kadar. hadi hemen baslaa:34: sogani 4 e bol:1:

sosyalcim kuru sabah aksam ac karnina uyguluyorsun. 1 bucuk su bardagi su ama cesme suyu degil. 1 orta boy sogan. tencereye bunlari koyuyorsun kaynama basladiktan 5 dk sonra altini kapatiyosun. sonra ilitip iciyosun. bu kadar. hadi hemen baslaa:34: sogani 4 e bol:1:

aç değilimki ama şimdi yarın başlayayım en iyisi ben

Kuzummmm aysenurummm hamissin iste erken yaptin testleri ama iyi oldu
sedomunda yarin mujdeli haberi alacazzzz kan testinde insallahh pozitif olcsk
soktasin sen canim daha:16:
ben cikmaliyimm yarin gorusuruzzz
minnosa iyi bakkkk:21:

vala su anda hicbir sey hissedemiyorum. dedigin gibi soktayim su anda. opuyorum canim benimm:54: seni cok seviyorummmmm yaarin sabah gorusuruz canimm:16:

cidden haa bugun toplamda 3 test yaptim:1: birde test yapmayacam diyordum:1:

ya durun daha kopmayin. hersey kan testinde belli olur. 2 gundur yuzum cok yaniyorr

ben demiştim demeyi sevmiyorum ama dayanamazsın demiştim :)) yaşasın hamile kalan kalana.. Kızlar sıra bize geliyo inşAllah..:64: 64: :64: :64:

ayy bende bu ay kullanayım o zaman bide soğan kürü falan yaptın mı

kızzz ayşe başka ne yaptın anlatsanıza çatlayacam
lizim-eketen- sedoşşş sizde anlatınnnnnn :52::52::52::52:

bu ay hamile kalmalıyız fundoşşşş daisydt benayyy ayy unuttuklarım affetsin beni :52:

inşAllah canım benim istekler o yönde.. Biz başladık çalışmalara.. Ovü. Testide aldık incirde yiyoruz dua da ediyoruz bakalım tabbim ne zaman nasip edecek :44:

Hayirlisi be canimmm, buyuk ihtimalle ezocum yarin kesin olarak anliycaz sonuc gelecek insallaaah hamisss

Sanmiyorum canim ama sogandanmi acaba diyorum:26:

ezoooo masallahhh esine yaaa benimki ve bende aklimiza gelmiyo yum. Dan beri :9:

Yum olsun olmasın hayret diyorum yum gününe illaki denk geliyodur gelmemesi imkansızda niye olmuyor acaba :1: hemen tuvalete çıkıyorum ondanmı olmuyoki kızlaarr:52:

s.a bacılarrrrrrrrrrrrrrrrrr bakıyorumda himş var hee oyy oyy RABBİM kucagını doldursun annelerin inşş :16::54::21::21::21::21::21::21::21:

mutlu sabahlarr :8::8:
ayşenur hislerim beni yanıltmadı mı ne :51: silik çizgi öylemi :51:

mutlu sabahlarr :8::8:
ayşenur hislerim beni yanıltmadı mı ne :51: silik çizgi öylemi :51:

gunaydinn kizlarrrr:16:

nasilsinizzz:16:

mutlu sabahlar canimm:16:

sabah yine test yaptim. silik cizgi cikti. birde aksam kasik agrimdan uyuyamadim. sag kasigim cok agriyor:5: oda bacagima vuruyor:5:

Günaydın Canlaarımm herkese :16:

Ayşenuruumm tekrar gözün aydınn :49::emir_bebek::nazar:

Fundoşuum Günaydın balımm bitanemm , :103: inşallah gelmemiştir kırmızıların :50:

mutlu sabahlar canimm:16:

sabah yine test yaptim. silik cizgi cikti. birde aksam kasik agrimdan uyuyamadim. sag kasigim cok agriyor:5: oda bacagima vuruyor:5:

:64: :64: :64: :64: :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
kesinnnn hamişsinnnn :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
bacak ağrısı kesin kızzzz kana gerek yokkk :64:

hadi sedommm sende ver güzel haberi :64::64::64::64::64::64::64:

Günaydın Canlaarımm herkese :16:

Ayşenuruumm tekrar gözün aydınn :49::emir_bebek::nazar:

Fundoşuum Günaydın balımm bitanemm , :103: inşallah gelmemiştir kırmızıların :50:

:50: karnım çok ağrıyooo izin alabilirim ilerleyen saatlerde o derece
kırmızı tam değil ama garip bi şekilde başladı soğandan galiba öle oldu

Back
X