• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

yaa valla cok utaniorum yazrken:17: yaaa soylede oluyomus forumlarda okumustum.esinizde kendisine surebilirmiss:17::17: hatta oyle daha kolay bile olabilirr:17:

ben cok sıktım canimyanmasin diye:17: o yuzden cok rahat oldu:17:

Kizlar kusura bakmayin arabadaydim cekmiyodu net.. yine kaynatmissnz fundos sen adet olmaamismiydn ya su jel sadece kuruluk yasaynlrdami kullaniliyo yani oyle bir sorun yoksada kullanilrmi

bende valla yüzyüze konuşamam sırf görmüyom diye yazıyom burdanda :9: :9:
yok ben sürim ona çaktırmadan hatta şimdi bide onun için gerilmesin :9:
bende rahat istiyom :9:

aybikecan oldum bitti canım normalde olmuyo istekli olunca kendiliğinden :17: :9:
ama belli günler peşpeşe zoraki olunca ne yapsan olmuyo canım yanıyo ve hatta hiç bağlantı kurulamıyo :9:
ne yaparsan yap :60:
sorun yoksa ıslaktır kız niye kullanasın :9:

aybikecan oldum bitti canım normalde olmuyo istekli olunca kendiliğinden :17: :9:
ama belli günler peşpeşe zoraki olunca ne yapsan olmuyo canım yanıyo ve hatta hiç bağlantı kurulamıyo :9:

aynen bende:1: sen caktirmadan kullan o zaman cnm:1: en azindan canin yanmaz sekerr:1:

Alemsin fundacan haklisin ama denemekte zarar olmz :)) hem spoşlari da hizlandirir belki

ooo spoşları hızlandırırsaaa değmeyin keyfimeee :32:
ya en önemlisi zorlanmak istemiyorum eşimide kendmide zora sokmak istemiyorum
ayşenur napim kız yarın sabah içimmi soğan suyu
biyerdede devam etmeyin diyo anlamadım gitti

ooo spoşları hızlandırırsaaa değmeyin keyfimeee :32:
ya en önemlisi zorlanmak istemiyorum eşimide kendmide zora sokmak istemiyorum
ayşenur napim kız yarın sabah içimmi soğan suyu
biyerdede devam etmeyin diyo anlamadım gitti

yrn muayaneye git bakalim bi. onun sonucuna gore karar veririz fundosum. ama ben sogan suyundan zarar gelecegini dusunmuyorum.

Back
X