• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

doğru söylüyosun lizimcan napsamki bilmiyorum yaa soğana devam edicektim o rahmi temizliyodu ya fayda etti yada iyiydi zaten bilmiyorum
şimdi sorun yumurtlama yada eşimde yada tüpler artık bi sonuçlansın yaa ona göre hareket edim keşke erken gitseydim dr.

hımmm bişey değilmiş canım dr gidince sölicem sorun yoksa hemen onada bakılsın zaman kaybetmek istemiyorum :9:

2ay sonra bende gidicem kadın doğumcuya rahim filmi demedi geçen ay gittiğimde umarm gerek kalmaz funda ikimizede ben nedense çok korkuyorum ondan:52:

aminn canim,tesekkur ederimm:16: sende aksam test yapiyosunn ,bak uykunda geliooo:52:

kendimi üşütmücem diye açtım son gaz klimayı ayağımın altında da küçük soba var onunda tek gözünü açtım bide yemeği yiyince

haliyle mayıştım ama ara ara hala belim çok ağrıyo bide kasığımdaki ağrı bi sağda bi solda sanki

kendimi üşütmücem diye açtım son gaz klimayı ayağımın altında da küçük soba var onunda tek gözünü açtım bide yemeği yiyince

haliyle mayıştım ama ara ara hala belim çok ağrıyo bide kasığımdaki ağrı bi sağda bi solda sanki

banada oyle olmustu. kasik agrilarim sagli sollu vurdularr:1: hadi insallah saboroş, senin icin cok heveslendim vala:21:

polleşş, nasilsin yavrum:23:
Aysenurumm iyiyim tatlim sen nasilsin yeni hamisss :)
sedocan ve bende 5 haftalığız :1::1:
Ooo iyi yakin zamanlar da doguveririz :)
canom bende dün gittim keseyi görmedi çok erken gitmişim , bu c.tesi günü tekrar gidiyorum , ne kadar artış var hiç bilmiyorum son 139,43 tü :1:
Ins bu gittiginde gorursun canim bhcg 1500 ustu olunca gozukuyormus kese ondan sordum ama erken senin daha ben sizden once ogrenmistim daha yeni gordum bende bebis 15 gun sonra gozukcek inss

Kiz git bi test yapppp :)

akşama yapacam söz yarın açılışı halayla yaparsam anlayın hamileyim :9:

canom bende dün gittim keseyi görmedi çok erken gitmişim , bu c.tesi günü tekrar gidiyorum , ne kadar artış var hiç bilmiyorum son 139,43 tü :1:
Ins bu gittiginde gorursun canim bhcg 1500 ustu olunca gozukuyormus kese ondan sordum ama erken senin daha ben sizden once ogrenmistim daha yeni gordum bende bebis 15 gun sonra gozukcek inss

iyiyim tatlimmm. ozlettin kendinii:23: arayi bu kadar acmaa:23: senin 5 hafta bitti dimi pollencimm

Fundoss iyiyim tatlim ben azcik mide sorunum var gebelikten sanirim onun haricinde iyiyimm. Sen nasilsin ozledim sizii

Ahh sosyalim haklisiniz valla hic firsst bulamiorum yaa:(

Sedosum arada gelip okuorum ama cok sik degill.sen napiosun yenj hamis kontrole gittin mi artis nasil

Hosbuldum canimmm :)

Lizimcan keseyi gorduk daha kucuk dedi bebis 15 gun sonra gozukcek 5 haftalikmisim

olsun canım ama arada uğra özletme bebişten kendinden haberler ver bize
bebişede kendinede iyi bakk canımmmm:16:

olsun canım ama arada uğra özletme bebişten kendinden haberler ver bize
bebişede kendinede iyi bakk canımmmm:16:

iyiyim tatlimmm. ozlettin kendinii:23: arayi bu kadar acmaa:23: senin 5 hafta bitti dimi pollencimm

Bende 6 die hesapliyordum cnm ama ultrasonda 5 hafta 4 gunluk cikti :s

felaket uykum geldi yaaaa kahve olsada içsek :126:

sana portakal suyu ikram edeyim boş ver kahveyi :7:
canim rahmin temizlenmisse icme istersen. biz iltihap varsa diye iciyorduk:1:

bende simdi sonucumu aldim kizlar. 166 cikti. doktor artis icin cok iyi dedi. tahmini 23 aralikta kalp atislarini duyarsin dedi. benim sana tavsiyem agrin veya kanaman olmazsa kadin dogumcuya 20 gun sonra git. hem keseyi gorursun hem kalp atislarini dedi. cunku doktorlar usten goremeyince alttan bakiyorlar. bende bunu pek dogru bulmuyorum dedi. hemde biseyleri goremeyince morelin bozuluyor dedi.
bi terslik olmazsa 23 araliktan sonra gidecem muayeneye bende:34: birde su anda tam 4 bucuk haftalik dedi:1:

iyi bitanem çok sevindim değer de güzel çıkmış :16:
reglinin kaçıncı günü verdin kan testini ?

canim rahmin temizlenmisse icme istersen. biz iltihap varsa diye iciyorduk:1:

bende simdi sonucumu aldim kizlar. 166 cikti. doktor artis icin cok iyi dedi. tahmini 23 aralikta kalp atislarini duyarsin dedi. benim sana tavsiyem agrin veya kanaman olmazsa kadin dogumcuya 20 gun sonra git. hem keseyi gorursun hem kalp atislarini dedi. cunku doktorlar usten goremeyince alttan bakiyorlar. bende bunu pek dogru bulmuyorum dedi. hemde biseyleri goremeyince morelin bozuluyor dedi.
bi terslik olmazsa 23 araliktan sonra gidecem muayeneye bende:34: birde su anda tam 4 bucuk haftalik dedi:1:

hissediyorumm aralikta birseyler olacakkk:1:

2ay sonra bende gidicem kadın doğumcuya rahim filmi demedi geçen ay gittiğimde umarm gerek kalmaz funda ikimizede ben nedense çok korkuyorum ondan:52:

kızzzzz bebiş kocam nolmuşşşş :16: bekle canım bencede doğru zamanda git ne kaldı 23 aralığa :9:
hem keseyi hem kalp atışlarını duyacan ne güzel yaaaaa

bende çok korkuyorum herkes çok or diyor napalım mecbur ezocum yeterki sonuca ulaşalım

anacım benim karşı komşu sabriyle ayladan farksız sesi duyar duymaz geldi rehin aldı beni
yolladım neyseki
birde tel susmuyorrr :47:

aslında ben test yapmaya korkuyorum kızlar ya hamileysem benim için ondan sonrası sıkıntı :18:

kızzzzz bebiş kocam nolmuşşşş :16: bekle canım bencede doğru zamanda git ne kaldı 23 aralığa :9:
hem keseyi hem kalp atışlarını duyacan ne güzel yaaaaa

bende çok korkuyorum herkes çok or diyor napalım mecbur ezocum yeterki sonuca ulaşalım

anacım benim karşı komşu sabriyle ayladan farksız sesi duyar duymaz geldi rehin aldı beni
yolladım neyseki
birde tel susmuyorrr :47:

insallah rahim filmine gerek kalmayacak fundosumm. bu ay senden cok umutluyum. bu ay esinide iyi beslee:1: guzel haberler gelecek sonraa:21:

Back
X