• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

afiyet olsun sedoşummmmm

yeşilllikmiii istanbuldamıııı kalmadıki bu tarafta var ama mantar gibi bitiyor binalar doldu heryer :5:
kız birde artık arsalar uçmuş hadımköyde 50 binlik arsa 200 bin olmuş kanalistanbuldan dolayı
öle güzel köyler varkiiiii görsen biz arada gidiyoruz çatalca tarafına

Kızlar kasıklarım regli olmuşum gibi ağrı var off neyki bu üşüttüm ondanmı acaba:44: bişey yoktu şimdi oldu

Son düzenleme:
Kusura bakmayın arkadaşlar kesik kesik yazıyorum ev işlerimi bitirmem gerekiyor odaları falan havalandırdım
bende eve geldim yemeğimi koydu düdüklüye, saat 1 de yine işe gideceğim:1:

ssssllllmmm kısslarrr
itiraf ediyorumm daha edet olmadım:24:
başlamadı daha mik mik günleri:24:
masumum dışardan daha masumum:24:
malesef bunun için kocama mecburumm:24:
hadi diyelim mik mik çok :24:
benim için binlerce spermm verddi :24:
ya bir gün olursam hamişş:24:
binlerceee hamişş varrrrr hoppaaaa:24:
tekrar herkeze günaydınnnnn::21::21::21::21::21::3::16::54:

anam anam :8:kız buna ne olmuş böyle coşmuş

ezocan bizim perhizde bugün bitiyo pazar bu test için çalışma oldu yarında test yaptırcak benim kociş
bide diyor odada şey izletiyolarmışşş kıyamam yaaa iş arasında gidicek inşallah bişey çıkmazz çok üzülürüm kıyamam onaaa :5:

neymiş kız oo :53: şu kötü filmlerden mi:17:

Arkadaşlar yoğurt konusundaki tecrübelerimide aktarayım bu arada:)

birincisi yoğurdu ne kadar çok kaynatırsanız yoğurdunuz o derece katı olur..Hem bakterilerde ölmüş olur..Snra ılık değilde sıcağa yakın mayalamak gerekiyor..Yani parmağınızı 2/3 saniye yoğurdun içinde tutabileceğiniz kadar sıcak olmalı.. Bunu tecrübeyle anlarsınız..

Mayayı mayalarkende kaba az süt alıp iyice ayran gibi karıştırıp sonra kaba dökmenizde yarar var..

Sonra iyice sarıp petek yanına sobalı ise eviniz sobanın yanına koymak lazım..Baktınız 7/8 saat sonra katılaşmadı hemen fırını 30/40 derecede yakıp bir beş dakika içinde ılıtabilirsiniz..

Ertesi günde hiç dokunmadan buzdolabına almak ve 1 gün geçmeden kaşık değmemek gerekiyor..Son bir püf noktası metal kaşıkla alırsanız yoğurt sulanır tahta kaşık tavsiyemdir..

Afiyet olsun..

deneyimli ev hanımı tebrik ederimm :46:
canlarim bugun yogunluk bitmiyor. annemin komsulari geldii. bir muddet gelemeyecem:5: hepinizi opuyorum.bu arada sed ayvayi yapmadim daha. en kisa zamanda yapcam:1:

sensiz olmuyor be güzelim çabuk gell
İnan fundacan hep yediklerimizden olmuyor bebek felan geçen tvde hazır tavukları gösterdi bayatlamış tavukları domestosa yatırıyorlarmış beyazlaşsın belli olmasın diye herşey doğal olmalı ama nerde bulunacak işte ev tavuğu felan bi başka tadı çok lezzetli herşey hormonlu gdolu nasıl olacak bebek:50:

ha haa haaa kız ben ziraat mühendisiyim odamda beraber çalıştığım gıda mühendisi var neler neler duyuyoruz :1: küçük bir örnek elmanın olması için ağaca 7 tane ilaç yazıyoruz, gübresini falanda yazmıyorum :52:

Kızlar kasıklarım regli olmuşum gibi ağrı var off neyki bu üşüttüm ondanmı acaba:44: bişey yoktu şimdi oldu

canım yumurtlama ağrısı olmasın sakın o:44:

bende eve geldim yemeğimi koydu düdüklüye, saat 1 de yine işe gideceğim:1:

anam anam :8:kız buna ne olmuş böyle coşmuş

neymiş kız oo :53: şu kötü filmlerden mi:17:

deneyimli ev hanımı tebrik ederimm :46:

sensiz olmuyor be güzelim çabuk gell

ha haa haaa kız ben ziraat mühendisiyim odamda beraber çalıştığım gıda mühendisi var neler neler duyuyoruz :1: küçük bir örnek elmanın olması için ağaca 7 tane ilaç yazıyoruz, gübresini falanda yazmıyorum :52:

canım yumurtlama ağrısı olmasın sakın o:44:

Ama ne bilim cnm herşeyde bişeyler var işte:52: olabilirmiki bilmiyorum aslında yum olması lazım ama testte silik çıkıyor koyuyu yakalayamadık gün bakıcaz koyulaşır inş fena ağrıyor:52:

afiyet olsun sedoşummmmm

yeşilllikmiii istanbuldamıııı kalmadıki bu tarafta var ama mantar gibi bitiyor binalar doldu heryer :5:
kız birde artık arsalar uçmuş hadımköyde 50 binlik arsa 200 bin olmuş kanalistanbuldan dolayı

fundoş sen hadımköyde mi oturuyon kıs yoksam :32:

afiyet olsun sedoşummmmm

sağol canımm

doğru beton yığını her yer :50:

canımm ya fa.. baksana bi

bugün mutlaka çalışma olsun, çalışmadan 30-45 dk önce eşine sert bi türk kahversi içir, kahve spermleri hareketlendiriyormuş canım, uyarıyormuş yani :34:

Evet duymuştum onuda tamam bugün yapıyım içsin ayaklarım buz oldu resmen ağrıyınca bu ay fena oldu üşütmüşte olabilirim:44:

inşallah canım ya bu belirtiler bebişin belirtileridir adet olmak istemiyorum bu ay :ssz::ssz:

amin canım, güzel haberlerle gelir ve halayını sen başlatırsın kuzum

Evet cnm sanki adet olmuşumda ağrıyor bişey yoktu 10 dk önce tık yoktu nasıl ağrıyor ya :50: ayy gelsin hepimize razıyız bulantıya ağrıya demi ama:32:

tabi ki razıyız herşeye bu yola baş koyduk ,:52:çalışmadan sonra eşin hemen çıkmasın 2-3 dk beklesin sonra bacaklarını sıkıca kapat yat ne taraf ağrıyorsa daha fazla önce o tarafa doğru yat daha sonra diğer tarafa en sonda sırt üstü uzan ve bacaklarını karnına doğru çek ve bacaklarını üst üste at :34:

Evet duymuştum onuda tamam bugün yapıyım içsin ayaklarım buz oldu resmen ağrıyınca bu ay fena oldu üşütmüşte olabilirim:44:

yumurtladın senn üşütme falan değil ooo :20:
merhabalar hayırlı günler bol bol umut dolu güzel bir gün olsun hepimiz için......:126::126::126::126:

hoş geldin canım, sağol iyi dileklerin için :16:

Back
X