• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

aşk olsun biz varız yaa:19::63::126::68: al sana kahveeee

24 ağustos nikah, 31 ağustos kendi memleketimde düğün, 2 eylül eşimin memleketinde düğün :9:

söylemeyiz çok gizli:30:

:9: piiss cadıı ,

nerden biliyosun kız rahat olduğumu belki en çilekeşi benimdir :37: :60:

nolduu fundosummmm, ben sizin icin dedimm is sikintisinaa cok az kaldi diyee:1: ama senin nasil anladigini tahmin ettimm:9: tabiki oyle birsey dusunmemm:29:

kızz benimde 1 hafta arayla nikahım izmirde ardından eğlence, düğünüm istanbulda oldu iki defa güzel oluyo ama yorucu

heee kesin öledir sedoşşşş anladın seeeeeeeeen :34:

ayşemmm ben yarında çalışıyom yaaaaaaaaa kızzzz :5:

O beton değilde kil cnm annemde yemişti kardeşime hamileyken demir eksikliği olanların vücudu istiyormuş nası yiyorlar bende anlamıyorum:52:

Evet canm demir eksikligi benim cocuklugumda da annem cok mucadele etmis ama başa cikamiyormuş nerde bulsam toprak dayaniyormuşum :))

kızz benimde 1 hafta arayla nikahım izmirde ardından eğlence, düğünüm istanbulda oldu iki defa güzel oluyo ama yorucu

tabi ki çok yorucuydu, hatırlamak bile istemiyorum:19::20:

seenn var yaaa :17: :87:

bende sey dusundum:1: hani mesainize 2 saat kaldi diyip halay cektim yaa:9: sanki siz gidince sevinecekmisim gibi birsey cikti sandimm:9: birde halay cekmisim yaa:60:

senn çok tatlı bişeysin yaa :60:

biliyordum komik bir şey olduğunu o yüzden sordum :33: :9:

:82:
ama yinede bunu araştırmam lazım :68:

acaba biz gittiğimizde sevincinden halay çekiyor musun :82:

kızlaar selaaammm duvarları aşıp geldim.. işyerinden yasaklamışlar bu siteyi neler neler yaptım ama en sonunda girdim

şimdi size bişiler söylücem bana hemen cevap verin :)

bat 13 Aralık benim şimdi... 2-3 gündür bi kasık ağrım var çok değil ama kendini hissettiren cinsten

birde bugün sol göğsüme ince ince bi sızı geliyo.. hani desem ki regl yaklaşıyo ondan öyle olsa ikisi birden sızlamaz ağrırdı ama bu tek taraflı ve sızı sizce bu nedir ??

kızlaar selaaammm duvarları aşıp geldim.. işyerinden yasaklamışlar bu siteyi neler neler yaptım ama en sonunda girdim

bat 13 Aralık benim şimdi... 2-3 gündür bi kasık ağrım var çok değil ama kendini hissettiren cinsten

birde bugün sol göğsüme ince ince bi sızı geliyo.. hani desem ki regl yaklaşıyo ondan öyle olsa ikisi birden sızlamaz ağrırdı ama bu tek taraflı ve sızı sizce bu nedir ??

canım hiç bilmiyorum ya keşke yardımcı olabilsem sana :25:

canımm belirtilere hiiç takılma...benim hep regl ağrılarım var hala ara ara oluyor , bebiş gelmeden önce ne yaşıyorsam şimdi de yaşıyorum :34:

dilerim gelmiştir seninledir miniğin :16:

Back
X