• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Ayy cok geç değilmi harbiden uyur kalirsin :))
Hangi filme gideceksiniz

23:30 da bide :)) kesin uyuycam ben cem yılmazda uyumuş insanım :9: filmin adınıda tam bilmiyor olabilirim düğün dernek olsa gerek :)) eşim o adamları çok beğeniyo ondan aldık

Tatlim yapmak istiyorum ama test yok evde
Zaten ya cikmazsa moralim bozuluyo bitanem

bak ben test olayına nasıl bakıyorum biliyor musun, yapıyorum ya şimdi bakıyorum hiç bir şey çıkmamış adetimi bekliyorum yani, hamile miyim değil miyim diye düşünmüyorum kafam rahat oluyor en azından :34:

bak ben test olayına nasıl bakıyorum biliyor musun, yapıyorum ya şimdi bakıyorum hiç bir şey çıkmamış adetimi bekliyorum yani, hamile miyim değil miyim diye düşünmüyorum kafam rahat oluyor en azından :34:

Doğru mantık.. Bende geçen ay yedim durdum kendimi yaptım rahatladıydım :)

Ayrıca da sen nasılsın canım? İnşAllah seninde göbüş doludur hadi bakalım bebekler sıra sıra gelsinler.. Ben bu ay kendimden nedense umutlu değilim iki gündür bi iş yaptığımızda yok :)) eskiden ben üst üste olunca üşenirdim şimdi eşim üşeniyo :)) kasık ağrımda olmadı gibi :(( ben bı aydan hiç bişi anlamadım bakalım ne olacak

Iyiym tatlim bugn dr a gitmistm ultrason icin cok şükür kötü bişey yokmus bu yaslarda olur dedi dr gebelik fln olursa kendiliginden küçülüyormuş
Ins doludur tatlm bnde bekliyorum ama bakalim cnm bnm bnde cok useniyorum üst üste olunca bi kac gundur bizde de tık yok :34:
Tatlim bnde senin gibiyim hic farkli birsey yok
Sen kaçıncı günündesin

Iyiym tatlim bugn dr a gitmistm ultrason icin cok şükür kötü bişey yokmus bu yaslarda olur dedi dr gebelik fln olursa kendiliginden küçülüyormuş
Ins doludur tatlm bnde bekliyorum ama bakalim cnm bnm bnde cok useniyorum üst üste olunca bi kac gundur bizde de tık yok :34:
Sen kaçıncı günündesin

canım bak gördün mü bir şey çıkmamış çok şükür, gelmiş geçmiş olsun:16:

23:30 da bide :)) kesin uyuycam ben cem yılmazda uyumuş insanım :9: filmin adınıda tam bilmiyor olabilirim düğün dernek olsa gerek :)) eşim o adamları çok beğeniyo ondan aldık
Him o film komikmis sanirim cnm yuksek seste uyumazsin merak etme
Aslinda haklisin sosyalim ay olsaydi da sabah test yapsaydim ciksaydi ne supriz olurdu
kız film çok geç gerçekten :1: iyi eğlenceler mi desem iyi geceler mi desem bilemedim:9:
Yaniniza bi battaniye bide yastik alin bnce gece 1 de biter :52:

kız film çok geç gerçekten :1: iyi eğlenceler mi desem iyi geceler mi desem bilemedim:9:

Gelince anlatırım artık ne oldu eğlence mi gece mi :))

Sen kaçıncı günündesin

Çok sevindim canım iyi çıktığına.. İnşAllah sağlıklıda devem edrsin..

Canım ben 17. Sinde regl oldum 19.gün bugün. Adetlerim korunmayalı beri ileri atıyo 30 du 40 a doğru gidiyo :)))

netten aldım bu ay valla hergün yapasım geliyor ama daha yumurtlamadım bile :9:

En iyisini yapmışsın yumurylama geçince artık yap dur gün aşırı :9:

Aslinda haklisin sosyalim ay olsaydi da sabah test yapsaydim ciksaydi ne supriz olurdu

Kız ben her yerde uyurum :)) cem yılmaza gitmiştik millet gülüyo ben uyumuşum :)) sonra bende kendime güldüm.. Çok uykucuyum çoookkk

Gelince anlatırım artık ne oldu eğlence mi gece mi :))

Çok sevindim canım iyi çıktığına.. İnşAllah sağlıklıda devem edrsin..

Canım ben 17. Sinde regl oldum 19.gün bugün. Adetlerim korunmayalı beri ileri atıyo 30 du 40 a doğru gidiyo :)))

Sagol tatlim Rabbim hepimize ve sevdiklerimize saglik versin bide bebis versin bol bol
Him cnm inss bu gecikmeleer bebise hazirlktir :34:

sabaha gerek yok o yumurtlamadan sonra 6-7 gün sonra yapanlar için oluyor, sen artık yaklaştığına göre saat fark etmez canım, ama sen bilirsin yinede :34:

benay koltuklar boş olur kıvrıl yat birine, çıkarken eşin seni uyandırsın:1:

Bnde alicam ovi testi adet olursam ates olcer de alayim diyorum hepsini deneyelm bide

Sagol cnm zor oldu ultrason fln ama neyse unuttum gitti

bana sorarsan ovu testi hiç birşeye yaramıyor canım ama ateş gerçekten çok iyi bir yöntem önerebilirim:9:

Kız ben her yerde uyurum :)) cem yılmaza gitmiştik millet gülüyo ben uyumuşum :)) sonra bende kendime güldüm.. Çok uykucuyum çoookkk

dalga geçme kızz :1::1::1:

sabaha gerek yok o yumurtlamadan sonra 6-7 gün sonra yapanlar için oluyor, sen artık yaklaştığına göre saat fark etmez canım, ama sen bilirsin yinede :34:

Tatlm olsaydi test yapardm valla simdiye kadar 2 kez yapmisimdir gecen yaz istanbuldaydik yapmistim 1 gun gecikince adalara gidecektik gecikmistm bisiklet fln surucez diye yapayim dedim zaten 2 saat sonra adet oldum

Komikmis gercktn

Sagol tatlim Rabbim hepimize ve sevdiklerimize saglik versin bide bebis versin bol bol
Him cnm inss bu gecikmeleer bebise hazirlktir :34:

Amin canım inşAllah. İş yerinde bi arkadaş hamile onumda 6 ay sonra olmuş onunda ileri atmış bana da diyo ileri atıyorsa olacak yakında ama kısmet inşAllah öledir..

Kız sorma ya eşimde dalga geçiyo aldık ama sen uyursun kesin diyo :)) ama uyumayacağım.. Bir ankaralı olarak düğüne gidiyorum :)) oynamayı severim

Amin canım inşAllah. İş yerinde bi arkadaş hamile onumda 6 ay sonra olmuş onunda ileri atmış bana da diyo ileri atıyorsa olacak yakında ama kısmet inşAllah öledir..

Kız sorma ya eşimde dalga geçiyo aldık ama sen uyursun kesin diyo :)) ama uyumayacağım.. Bir ankaralı olarak düğüne gidiyorum :)) oynamayı severim

Insallah tatlim uykucu benay bebiste senin gibi olacak :52:

Tatlm olsaydi test yapardm valla simdiye kadar 2 kez yapmisimdir gecen yaz istanbuldaydik yapmistim 1 gun gecikince adalara gidecektik gecikmistm bisiklet fln surucez diye yapayim dedim zaten 2 saat sonra adet oldum

Komikmis gercktn

anladım canım , hayırlısı olsun , ben senden umutluyum yaa :17::29:

Bende ovulasyonu sevmedim ama herkeste bir olmuyo.. Mesela ayşenurda işe yaradı.

Back
X