Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa keşke temizlik hiç olmasa.. Kız sen benim evi temizle bende yemek yapayım.. Daha benim bitmedi temizlik çok yavaşım çookkk :)))
tamam tatlimm,sen kendini nasil rahat hissedersen oyle yap. senin icin hayirlisi neyse o ciksin insallah canimm![]()
Acaba bu ayda erkenmi regli olucam gerçi bi iki damla açık pembe ama offf çok heyecan yaptım şimdi yerleşmemi acaba:18:
evet benaycimm.. en buyuk dilegim kendi kendine evi supuren makineler birde kendi kendine utu yapabilen bi araco zaman hayat kadinlara guzel olabilir iste
![]()
canim artik dusunmemeye calis. hakkina en hayirlisi olsun.. hem boyle yaparsan zorla adetini getirirsin bakakisina birak
![]()
Bide dün koşu bandında fena koştum eğer bişey olursa kendimi affetmem ben yine yoktur nasıl olsa dedim![]()
Kız ozamanda yağ bağlarız vallaa![]()
yaglarimizi baska sekildede eritebiliriz ezocann![]()
utu yapmaktan nefret ediorum ben![]()
canim ben bu ay o kadar temizlik yaptimki dip bucak. butun koltuklari cektim. karyolayi bile itmistim. birde benimki cok agir. surekli camasir suyuyla ugrastim. yanii bebek nasibinde varsa ne yaparsan yap seni birakmaz. sen guzel dusunmeye calis. ben hepinizin ismini soylerek dua ediyorum zaten tatlim![]()
Cnm ben çıkıyorum bu yazımı beğende sonra girersem cvbını okurum![]()
Canım dau için Allah razı olsun..
Dediğin gibi makinalar çıksada temizlikten kurtulaak ve bende ütüden nefret ediyorum... Bu ütüyü kim icad ettiyse sevgiyle anıyoruz kendisini :))
Arkadaşlar bugün sabah kalktığımda sanki adet olacakmışım gibi içten içe karnımda ağrım vardı.. Geçer diye düşündüm ama devam ediyor.. Netten baktım yeri tam rahimin olduğu yer.. Kasıklarımda ağrımıyo sadece orta yer ağrıyo.. Bebeğe elbette yormak isterim ama benim yenice belki geçtiyse geçti ovulasyon zamanım 21. Günüm o yüzden diyemiyorum bebektendir ama ne olduğunada anlam veremedim ilk defa oldu
insallah bebis yapiyordurr benay.. bu konu hakkinda pek bilgim yok, o yuzden yorum yapamiyorum cnm. sen kac gunde bi adet oluyordun?
Bebek düşüncesi öncesi 28-30 gün arası oluyodu hiç sekmiyordu.. Bebek isteyeli beri en geç 40 gün oldu sonrası 37 gün oldu :)) 35 gün değişiyo rekor 40 la ilk ay :))
Aa keşke temizlik hiç olmasa.. Kız sen benim evi temizle bende yemek yapayım.. Daha benim bitmedi temizlik çok yavaşım çookkk :)))
evet benaycimm.. en buyuk dilegim kendi kendine evi supuren makineler birde kendi kendine utu yapabilen bi araco zaman hayat kadinlara guzel olabilir iste
![]()
Arkadaşlar bugün sabah kalktığımda sanki adet olacakmışım gibi içten içe karnımda ağrım vardı.. Geçer diye düşündüm ama devam ediyor.. Netten baktım yeri tam rahimin olduğu yer.. Kasıklarımda ağrımıyo sadece orta yer ağrıyo.. Bebeğe elbette yormak isterim ama benim yenice belki geçtiyse geçti ovulasyon zamanım 21. Günüm o yüzden diyemiyorum bebektendir ama ne olduğunada anlam veremedim ilk defa oldu
olur canım ben temizliği çok seviyorum ama yemek yapmak bana göre değil
ütüyü seviyorum ama ben evlenince şu buhar kazanlılardan aldım, çok ağır yaparken kolum ağrıyor
benayım bu akşam çalışma öneriyorum sana, geç yumurtlamış olabilirsin, hadi göreyim seni![]()