• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

tamm 8 hamiş olmuş MAŞALLAH :nazar::nazar::nazar: inş bize geliyo sıraaaa:16::16:

inşallah:16:

hamişler sizde endişelenmeyin ben buradan sizin değerleri kontrol ediyorum, değerleriniz çok güzel, daha çok minişler sizinkiler , o yüzden az daha sabır, biliyorum sabretmek zor ama az biraz daha bekleyin, kalp atışınıda alırsınız, herşeyide görürsünüz :16:

inşallah:16:

hamişler sizde endişelenmeyin ben buradan sizin değerleri kontrol ediyorum, değerleriniz çok güzel, daha çok minişler sizinkiler , o yüzden az daha sabır, biliyorum sabretmek zor ama az biraz daha bekleyin, kalp atışınıda alırsınız, herşeyide görürsünüz :16:

oyyy karnında bebişi olmk ne güzellllllll tık tık anne ben geldimmm:16::14:

kizlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
kizlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
degerim 247
kac haftalik teyzeleri
cok mutluyum darisi tum isteyenlerin basina:124::124::124::124::124::124::124::118::118::118::118::118::119::119::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::8::8:

Kizlar saglik ocagindaki aile hekimimiz son adetinin ilk gununden say. Ona gore tarihini dogru hesaplarsin demisti. Sizde oyle yapin. Benim son adet 5 kasimdi. Ben 5. Haftama girdim dun. Sed ve lizo son adet tarihinizin ilk gunu nedir???

:64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64:
tebriklerrrrrrrrrrrr darısı başımızaa gözün aydınnnn

annemde öle diyo ayşemmm bende olursa 29 kasımdan sayacammm :21:

azappppppppppppp huuuu cevap verdinmi sen banaaaa :19:

sedomm eve yakın seç en doğrusu haklısın canommmm :16:

:64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64:
tebriklerrrrrrrrrrrr darısı başımızaa gözün aydınnnn

annemde öle diyo ayşemmm bende olursa 29 kasımdan sayacammm :21:

azappppppppppppp huuuu cevap verdinmi sen banaaaa :19:

sedomm eve yakın seç en doğrusu haklısın canommmm :16:

kuzummmmmmmmmmmm vla görmedimm k. bakma ne demiştin ki du geriye gidip bakim bi bacımm:16:

RABBİMMMMMMMMMMMMMMM burdaki sevinçli anne olanlardan mutluluktan bizede tatdır RABBİMMM sen ol dersen olurrr ne olur ALLAHIMMMMM bizde yasayalım bu güzell mutluluguu RABİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM:14::14::14::14:

kizlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
kizlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
degerim 247
kac haftalik teyzeleri
cok mutluyum darisi tum isteyenlerin basina:124::124::124::124::124::124::124::118::118::118::118::118::119::119::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::8::8:
tebrik ederim canım gözün aydııın :nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::118::118::118::118::118::118::118:

Kizlar saglik ocagindaki aile hekimimiz son adetinin ilk gununden say. Ona gore tarihini dogru hesaplarsin demisti. Sizde oyle yapin. Benim son adet 5 kasimdi. Ben 5. Haftama girdim dun. Sed ve lizo son adet tarihinizin ilk gunu nedir???

ayşem biliyorum canom ben öyle hesaplıyorum...benim son reglim 26 ekim , 6+3 gösteriyor benim ki ne kadar doğru bilmiyorum ama ultrason dan daha emin olurum :))

RABBİMMMMMMMMMMMMMMM burdaki sevinçli anne olanlardan mutluluktan bizede tatdır RABBİMMM sen ol dersen olurrr ne olur ALLAHIMMMMM bizde yasayalım bu güzell mutluluguu RABİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM:14::14::14::14:

Aminnnn bu listemiz boydan boya hamiş olsun inşallahh :emir_bebek::emir_bebek::49::49:

Kizlar gunaydinn nasilsiniz bakalimm.Ben bu sabah yine adet olmadan gune başladim ki benimm adetlerim gece olur gun icinde olmaz.Bugun de gecti yani :) ama dünkü megatif degerden sonra adet gormemek cok can sıkıcı dunenkadar en azindann umudum vardi..Bi de bu geç dollenme olayi var acaba adet sokturucu falan kullanmadan beklesemmi biraz daha??Peki bi soru daha eger oyle bisey olsaydi dün doktor karından ultrasonla baktiginda bunu anlar miydi??

kuzummmmmmmmmmmm vla görmedimm k. bakma ne demiştin ki du geriye gidip bakim bi bacımm:16:

Canımmm rahim filmi çektirdin demi nasıl çokmu ağrılı dedim bide o filmden sonra hemen hamile kalınıyomuş çoğunlukla belki hamilesindir dedimmm inşallaahda öledirrrr

sedommm özel okmeydanı iyiymişşşş dr. hasan bey tavsiye ediliyorrr :34:

Back
X