- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
benimki 10 kasımdı
hayırlı olsun canım benim Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı burdaki diğer kızların başına AMİNNNNNN![]()
bacımm sen test yaptın mı??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimki 10 kasımdı
hayırlı olsun canım benim Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı burdaki diğer kızların başına AMİNNNNNN![]()
benimki 10 kasımdı
İşte benim adet tarihimle ultrason ölçüleri uyuşmadı. Geç yumurtlamışsındır dedi doktor. 16 ekim son adet tarihimin ilk günü ultrasona görede bugün 6+3
tamm 8 hamiş olmuş MAŞALLAHinş bize geliyo sıraaaa
![]()
inşallah
hamişler sizde endişelenmeyin ben buradan sizin değerleri kontrol ediyorum, değerleriniz çok güzel, daha çok minişler sizinkiler , o yüzden az daha sabır, biliyorum sabretmek zor ama az biraz daha bekleyin, kalp atışınıda alırsınız, herşeyide görürsünüz![]()
kizlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
kizlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
degerim 247
kac haftalik teyzeleri
cok mutluyum darisi tum isteyenlerin basina:124::124::124::124::124::124::124::118::118::118::118::118::119::119:![]()
Kizlar saglik ocagindaki aile hekimimiz son adetinin ilk gununden say. Ona gore tarihini dogru hesaplarsin demisti. Sizde oyle yapin. Benim son adet 5 kasimdi. Ben 5. Haftama girdim dun. Sed ve lizo son adet tarihinizin ilk gunu nedir???
Yaptım canım ben çok sabırsızım dün gidip tekrar yaptım hattabacımm sen test yaptın mı??
anladım canım çok sağolGec dollenme olmadiysa tam 4 haftaliksin fatmacanngerci sen erken ogrenmistim. Gec dollenme degildir:))
Gec dollenme oldugu icin iste cnm. Sen hamis oldugunu kacinci gununde ogrendin cnm.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tebriklerrrrrrrrrrrr darısı başımızaa gözün aydınnnn
annemde öle diyo ayşemmm bende olursa 29 kasımdan sayacammm
azappppppppppppp huuuu cevap verdinmi sen banaaaa
sedomm eve yakın seç en doğrusu haklısın canommmm![]()
Yaptım canım ben çok sabırsızım dün gidip tekrar yaptım hattasonuç 217.64 çıkmıştı
anladım canım çok sağol![]()
31. günde öğrendim![]()
tebrik ederim canım gözün aydııınkizlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
kizlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
degerim 247
kac haftalik teyzeleri
cok mutluyum darisi tum isteyenlerin basina:124::124::124::124::124::124::124::118::118::118::118::118::119::119:![]()
Kizlar saglik ocagindaki aile hekimimiz son adetinin ilk gununden say. Ona gore tarihini dogru hesaplarsin demisti. Sizde oyle yapin. Benim son adet 5 kasimdi. Ben 5. Haftama girdim dun. Sed ve lizo son adet tarihinizin ilk gunu nedir???
RABBİMMMMMMMMMMMMMMM burdaki sevinçli anne olanlardan mutluluktan bizede tatdır RABBİMMM sen ol dersen olurrr ne olur ALLAHIMMMMM bizde yasayalım bu güzell mutluluguu RABİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM![]()
Aminnnn bu listemiz boydan boya hamiş olsun inşallahh![]()
kuzummmmmmmmmmmm vla görmedimm k. bakma ne demiştin ki du geriye gidip bakim bi bacımm![]()