• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

yaa insani ugrastiran her gun ne pisirecem derdii:37: insanin aklina yemekte gelmiyor artik:44:

bebisler gelince yemek olayi daha zorlasacak. simdi bazi aksamlar tost,kahvalti yada cesitli salatalarla gecistirebilioruzz:1: diger turlu corbasi,sebze yemegi,yogurduu:37: ben bunlari dusununce cok useniyorum valla:37:

ayşemm inan kii aklımdan geçenleri söyledin çalışırken daha da zor oluyor :14:
ben iyi değil diye biliyorum canım, tıbbi bir açıklaması yok tamamen batıl inanç :17:

evet canım aynısını duydum, o yüzden gidip kestiremiyorum :25:

gidip kestirmek istiyorum :43:

Son düzenleme:
benim kv yapıyo Allah razı olsun ben bi tek hafta sonu yapıyorum onun çoğuda dışarda oluyoruz dışarda yiyip geliyoruz :9:

kızlar hamileyken saç kestirmekle ilgili bir bildiğiniz, duyduğunuz var mı ? :14:

ablamda kestirmedi ömrü kısa olurmuş bebeğin :1:
bana da kestirmemem konusunda uyarıda bulunuyor herkes. Yalnız benim saçlar kahve uçları sarı boyatamayacağım için diplerden de siyah gelecek 3 renk :1: muhakkak sarıları kestirmem lazım en azından 2 renk olsun :1:

kızlar hamileyken saç kestirmekle ilgili bir bildiğiniz, duyduğunuz var mı ? :14:

yaa insani ugrastiran her gun ne pisirecem derdii:37: insanin aklina yemekte gelmiyor artik:44:

bebisler gelince yemek olayi daha zorlasacak. simdi bazi aksamlar tost,kahvalti yada cesitli salatalarla gecistirebilioruzz:1: diger turlu corbasi,sebze yemegi,yogurduu:37: ben bunlari dusununce cok useniyorum valla:37:

ben hiç duymadım yaa ama boyatmak zararlı onu biliyorum
kestirmekte kırk çıkana kadar günah diye biliyorum ben kıızlarrr
yani bebiş doğunca kestirmek günah

off sorma ayşenurummm hergün düşünüyo insan
bebiş olunca aynen çorbası et kemik suyu olsun filan yoğurdu ev yoğurdu olacak
bu günler iyi günler haberimixz yok :9:

ben o dediğiniz taktiği yapamam 2 günlük yemek mevzu benim eşim yemiyo 2 gün üstüste pek nadir yer

bana da kestirmemem konusunda uyarıda bulunuyor herkes. Yalnız benim saçlar kahve uçları sarı boyatamayacağım için diplerden de siyah gelecek 3 renk :1: muhakkak sarıları kestirmem lazım en azından 2 renk olsun :1:

evet lizimcanım öyle söyleniyor... kilo alırsın , saçlarını boyayamazsın, kestiremezsin.... :1:

benimde çok uzun ve kestirmem lazım ama bilmiyorum çok kararsızım

şimdi seneye kadaar :5:

sedommmmm saçlarına bayılıyorum seninn ne güzel uzunnn iyice uzayacak bende çook uzun sevmiyorum ama bundan sebep üzülme canommmm

lizommmm 3 ay dolunca boyatınca sorun olmuyo diye biliyorum en iyisi boyat doğal bi boyaya kestirme öle bi inanç varsaa

ben o dediğiniz taktiği yapamam 2 günlük yemek mevzu benim eşim yemiyo 2 gün üstüste pek nadir yer

haklisin fundosummm. heyecanli,telasli gunler bizi beklerrrr:13:

fundoşuuum ciddimii kıızz , güç alıcak bir söz aradım vee buldumm :9::9::9: :66: :115: :115: :115:

evet kaşları da aldırıyoruz tüyleri de , o zaman onları da aldırmayalım :60:

Son düzenleme:
evet lizimcanım öyle söyleniyor... kilo alırsın , saçlarını boyayamazsın, kestiremezsin.... :1:

benimde çok uzun ve kestirmem lazım ama bilmiyorum çok kararsızım

sedommmmm saçlarına bayılıyorum seninn ne güzel uzunnn iyice uzayacak bende çook uzun sevmiyorum ama bundan sebep üzülme canommmm

lizommmm 3 ay dolunca boyatınca sorun olmuyo diye biliyorum en iyisi boyat doğal bi boyaya kestirme öle bi inanç varsaa

yaa birazda twi... takilinn beni dusunerekk:14: oraya foto falan koyunn:14: sizi hic takip edemiyorummm:14:

yemek yapmayı sevmiyorum yaaa bennn :14::47:

fundoşuuum ciddimii kıızz , güç alıcak bir söz aradım vee buldumm :9::9::9: :66: :115: :115: :115:

evet kaşları da aldırıyoruz tüyleri de , o zaman onları da aldırmayalım :60:

ben çooook seviyorummmm yemek yapmayı özellikle hamur işi şeyler
ama işten yorgun gelip acele yapınca zevk almıyorum

e yaniiiiiiiii :9::9::9:
kırk doğru tespit bence 40 çıkar çıkmaz boyatır ya hanımlar bi şöle kendine gelir hatta saçı kestirir filan

Son düzenleme:
yaa birazda twi... takilinn beni dusunerekk:14: oraya foto falan koyunn:14: sizi hic takip edemiyorummm:14:

:9::9::9::9: varya benim kız ondada ins... dada :9::9::9:
ama fa... çokkkkkkk lizoyla benim
sedomun çok yok merak etme onu :9::9::9:

Son düzenleme:
zaman dedigin ne ki sedd:23: seneye bu zamanlarda bebisin kucaginda olacak:21:

bazilarimiz hamile, bazilarimiz lohusa,bazilarimizinda gece uykulari olmayacak:30:

kız ayşecann güldürdün beni şu haline bayılıyorum senin , korkmuyor izlenimi veriyor ama içi içini yiyor :82:

inşallah çabuk geçer o zaman hayırlısıyla alırız minikleri kucaklarımıza

yok be fundoşum , senin saç boyunda çoooookk hoşuna gidiyor , öyle olabilir :112:... bugüne kadar kıyamadım hiç ama zor oluyor ve artık bir değişiklik şart :14:

yaa bi gün resim koyup kaldıralım bence bende sizi merak ediyorum ama bende sosyal paylaşım sitelerinden yok

kız ayşecann güldürdün beni şu haline bayılıyorum senin , korkmuyor izlenimi veriyor ama içi içini yiyor :82:

inşallah çabuk geçer o zaman hayırlısıyla alırız minikleri kucaklarımıza

yok be fundoşum , senin saç boyunda çoooookk hoşuna gidiyor , öyle olabilir :112:... bugüne kadar kıyamadım hiç ama zor oluyor ve artık bir değişiklik şart :14:

ee sende zamanını mı buldunnn bunca zaman aynı durmuş :9:
şimdi çok zor olmaz bebiş doğunca yap bence değişikliği şöle omuzlarda
ben en çok öle seviyorum o boyda aslında
sanada yakışırrrr :34:

bende boyatacam yılbaşına geçen seneki renkle girmek istiyom gene :9:

Back
X