• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Tamam canım.. Üzme kendini.. Dikkat et herkes seni biliyo.. İyi geceler tatlım..

Canlar dusa giriyorum sonrada calismalarrrr
iyi gecekerrr yarin devam ederiz canlarimmmm
aysem minigede iyi uykularrrr:9:

Bendnde herkese iyi geceler.. Yarın görüşürüz.. Biz mik mikleri bitirdik :)) hayırlısı bakalım..

Dikkat esin kendinize ve bebeklerinize ;)

slm kızlar herkes uyudu galiba :44:
benim bugün çok ağrım vardı uzanıyım dedim uyuyakalmışım yetişemedim muhabbete :50:yarın konuşuruz artık:21:
sosyalcim lütfen kendini üzme bence kimsenin üzüleceği kırılacağı bişey yok ortada.biz burda birbirimize destek olmak için üzüntülerimize sevinçlerimize ortak olmak için varız ailemiz eşimiz dostumuzla paylaşamadığımız şeyleri burda birbirimizle paylaşıp rahatlıyoruz . ben seni de burdaki diğer arkadaşlarımı da çok seviyorum iyiki varsınız Allah sizden razı olsun.

yemek yapmayı sevmiyorum yaaa bennn :14::47:

Benim ev işlerinden en çok sevdiğim şey yemek yapmak :)

bende seviyorum kız ezoyu çok tatlı, kıskanç koca zor valla, bi tanede bende var, Allahtan buraya karışmıyor

Ah ya kızlar.. Kıskançlıktan bahsetmişsiniz bir yaram açıldı birden :)) Benim eşimin kıskançlığı psikolojik soruna kadar gitti yani.. 2006 dan beri tanıyoruz birbirimizi daha 3 aylık evliyiz ama bi bilseniz dersiniz yaptıklarını bi insan yapamaz.. Tişörtümün yazısını bile sorun ediyordfu neden orda yazıyor dikkat çekiyor bilmem ne vs.. Böyle böyle bir çok sebep ben 3 sene boyunca çok gerekmediği takdirde dışarı çıkamadığımı biliyorum :S Ama şimdi biraz daha iyi çok şükür.. :16:

slm kızlar herkes uyudu galiba :44:
benim bugün çok ağrım vardı uzanıyım dedim uyuyakalmışım yetişemedim muhabbete :50:yarın konuşuruz artık:21:
sosyalcim lütfen kendini üzme bence kimsenin üzüleceği kırılacağı bişey yok ortada.biz burda birbirimize destek olmak için üzüntülerimize sevinçlerimize ortak olmak için varız ailemiz eşimiz dostumuzla paylaşamadığımız şeyleri burda birbirimizle paylaşıp rahatlıyoruz . ben seni de burdaki diğer arkadaşlarımı da çok seviyorum iyiki varsınız Allah sizden razı olsun.

canımsın, benim üzüldüğüm nokta yanlış anlaşılmak başka bir şey değil yani, uzun kış gecelerinde sohbet etmek güzel oluyor :126:

Günaydın Kızlarrr :8::8:

günaydın canımmm

Benim ev işlerinden en çok sevdiğim şey yemek yapmak :)

Ah ya kızlar.. Kıskançlıktan bahsetmişsiniz bir yaram açıldı birden :)) Benim eşimin kıskançlığı psikolojik soruna kadar gitti yani.. 2006 dan beri tanıyoruz birbirimizi daha 3 aylık evliyiz ama bi bilseniz dersiniz yaptıklarını bi insan yapamaz.. Tişörtümün yazısını bile sorun ediyordfu neden orda yazıyor dikkat çekiyor bilmem ne vs.. Böyle böyle bir çok sebep ben 3 sene boyunca çok gerekmediği takdirde dışarı çıkamadığımı biliyorum :S Ama şimdi biraz daha iyi çok şükür.. :16:

bugünün konusuda kıskançlık olsun madem :9: herkes yaralı sanırım , önceden olsa aaa kıskançlık mı ben hiç sevmem kıskanan erkeği derdim ama başa gelince mecbur susuyorsun, büyük konuşmuşum demek ki :9: yani kısaca seni anlıyorum canım, Allah yardımcımız olsun:16:

burada kar çok kötü, işe geç kaldım 40 dk otobüs münibüs bekledim :14: sonrada bi arkadaşla gelmek zorunda kaldım, Allah büyük şehirdekilere yardım etsin, haberlerde çıkıyor ya kar çilesi diye boşuna kar demiyorlar :14:

Valla ne msn ne face ne bilmem ne zaten hiçbişiyim yok elinden gelse telefonumu da elimden alcak... Kız arkadaşlarımla bile mesajlaşırken onları bile kıskanıyor ya.. İlk gebe olduğum zamanlar bana ne sorardı biliyor musunuz? Sen şimdi bebeğimizi mi daha çok seveceksin beni mi :S:S :))):44:

Valla ne msn ne face ne bilmem ne zaten hiçbişiyim yok elinden gelse telefonumu da elimden alcak... Kız arkadaşlarımla bile mesajlaşırken onları bile kıskanıyor ya.. İlk gebe olduğum zamanlar bana ne sorardı biliyor musunuz? Sen şimdi bebeğimizi mi daha çok seveceksin beni mi :S:S :))):44:

onu çok sevecem de sende, iyice delirsin:52::52::52::27: benim msn varda face yok işte , telefonuda kıskanmıyor çünkü burada çok arkadaşım yok :9:

Canımm eşin seni çok seviyor belli de bu seni sıkmıyor mu insanı bunaltır bi kademeden sonra.
Benim eşim Allahtan aşırı bi kıskanç değil, bugün sabah ben çıkarken tek gözünü açmış kartını bulan adam konuşmaya falan kalkarsa hemen uzaklaş beni ara diyo töbe yarabbim :1: Arada bi dozunda olunca insanın hoşuna gitmiyor da değil :1:

onu çok sevecem de sende, iyice delirsin:52::52::52::27: benim msn varda face yok işte , telefonuda kıskanmıyor çünkü burada çok arkadaşım yok :9:
Canımm eşin seni çok seviyor belli de bu seni sıkmıyor mu insanı bunaltır bi kademeden sonra.
Benim eşim Allahtan aşırı bi kıskanç değil, bugün sabah ben çıkarken tek gözünü açmış kartını bulan adam konuşmaya falan kalkarsa hemen uzaklaş beni ara diyo töbe yarabbim :1: Arada bi dozunda olunca insanın hoşuna gitmiyor da değil :1:

Canlarım bizde kültür farkı da çok vardı.. Bu yüzden ilk 3 senemiz 5 gün ağla 2 gün gül öyle geçti.. Uyanık olduğum her saniye mesaj atıyordu... 2 dk geç yazayım kıyametler kopuyordu afedersiniz wc ye bile girerken söylüyordum... Çok aşırı abartıyordu bir de kafasında çok kurardı.. Şükür o kadarını geçtik çüünkü 2 sene önce ilk defa ben nasıl canıma tak ettiyse bitirmek istedim baktım o ağır abi 20 gün peşimde.. Annemi arıyor ondan yardım istiyor felan.. Sonuç olarak Rabbim tekrar nasip etti ve evlendik.. Şükür iyiyiz şu an..

Canlarım bizde kültür farkı da çok vardı.. Bu yüzden ilk 3 senemiz 5 gün ağla 2 gün gül öyle geçti.. Uyanık olduğum her saniye mesaj atıyordu... 2 dk geç yazayım kıyametler kopuyordu afedersiniz wc ye bile girerken söylüyordum... Çok aşırı abartıyordu bir de kafasında çok kurardı.. Şükür o kadarını geçtik çüünkü 2 sene önce ilk defa ben nasıl canıma tak ettiyse bitirmek istedim baktım o ağır abi 20 gün peşimde.. Annemi arıyor ondan yardım istiyor felan.. Sonuç olarak Rabbim tekrar nasip etti ve evlendik.. Şükür iyiyiz şu an..

kıskanç erkek hayatı zehir ediyor, benim ki şükür senin ki gibi değil, bayağı zormuş senin işinde :30:

gunaydin kizlarrr:16:

bugun kadroda eksiklik goruyorumm. kar kendini iyice hissettirdii:31: kar iyi guzelde, kardan sonra olan buzlanmadan nefret ediyorumm:41:

İyi olduguna sevindim şuan gerçekten baştan ipleri vermemek gerekiyor. Annemde baş kaldırana kadar çok kıskançlık dayakları yemiş. Kapının önünde komşularla otursa niye evden çıktın diye dayak yermiş :53: Sonra bi baş kaldırmış babam artık annem ne derse peki karıcım der :9::9::9:

günaydın kızlar :3:

konumuz kıskançlık galiba herşey dozajında olduğu sürece göre güzel bence bizde o kıskançlık pek yoktur istediğim gibi gezerim gider

gelirim arkadaşlarıma istediğimi giyerim konuşurum msjlaşırım kafama göre takılırım yani nişanlıyken falan daha çok sıkıyodu şimdi

daha rahatım ohhh ne güzel diceksiniz belki ama insan birazda kıskanıldığını bilmek sahiplenildiğini görmek istiyo eşimede söledim

bunu daha tatlı bi dilla ima ettim arada aklına geliyor galiba kıskançlık yapmaya çalışıyo ama beceremiyor :9:

Back
X