- 6 Haziran 2012
- 4.800
- 2.302
- 248
ezo 20 dk sonra buraya gelir , zira maça 20 dk ara verdiler![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ezo 20 dk sonra buraya gelir , zira maça 20 dk ara verdiler![]()
gülüyorum ama seviyorumda ezoyu. Kaçamak kaçamak zor olur
yemek yapmayı sevmiyorum yaaa bennn![]()
bende seviyorum kız ezoyu çok tatlı, kıskanç koca zor valla, bi tanede bende var, Allahtan buraya karışmıyor
slm kızlar herkes uyudu galiba :44:
benim bugün çok ağrım vardı uzanıyım dedim uyuyakalmışım yetişemedim muhabbeteyarın konuşuruz artık
sosyalcim lütfen kendini üzme bence kimsenin üzüleceği kırılacağı bişey yok ortada.biz burda birbirimize destek olmak için üzüntülerimize sevinçlerimize ortak olmak için varız ailemiz eşimiz dostumuzla paylaşamadığımız şeyleri burda birbirimizle paylaşıp rahatlıyoruz . ben seni de burdaki diğer arkadaşlarımı da çok seviyorum iyiki varsınız Allah sizden razı olsun.
Günaydın Kızlarrr![]()
Benim ev işlerinden en çok sevdiğim şey yemek yapmak :)
Ah ya kızlar.. Kıskançlıktan bahsetmişsiniz bir yaram açıldı birden :)) Benim eşimin kıskançlığı psikolojik soruna kadar gitti yani.. 2006 dan beri tanıyoruz birbirimizi daha 3 aylık evliyiz ama bi bilseniz dersiniz yaptıklarını bi insan yapamaz.. Tişörtümün yazısını bile sorun ediyordfu neden orda yazıyor dikkat çekiyor bilmem ne vs.. Böyle böyle bir çok sebep ben 3 sene boyunca çok gerekmediği takdirde dışarı çıkamadığımı biliyorum :S Ama şimdi biraz daha iyi çok şükür..![]()
Valla ne msn ne face ne bilmem ne zaten hiçbişiyim yok elinden gelse telefonumu da elimden alcak... Kız arkadaşlarımla bile mesajlaşırken onları bile kıskanıyor ya.. İlk gebe olduğum zamanlar bana ne sorardı biliyor musunuz? Sen şimdi bebeğimizi mi daha çok seveceksin beni mi :S:S :))):44:
Valla ne msn ne face ne bilmem ne zaten hiçbişiyim yok elinden gelse telefonumu da elimden alcak... Kız arkadaşlarımla bile mesajlaşırken onları bile kıskanıyor ya.. İlk gebe olduğum zamanlar bana ne sorardı biliyor musunuz? Sen şimdi bebeğimizi mi daha çok seveceksin beni mi :S:S :))):44:
onu çok sevecem de sende, iyice delirsinbenim msn varda face yok işte , telefonuda kıskanmıyor çünkü burada çok arkadaşım yok
![]()
Canımm eşin seni çok seviyor belli de bu seni sıkmıyor mu insanı bunaltır bi kademeden sonra.
Benim eşim Allahtan aşırı bi kıskanç değil, bugün sabah ben çıkarken tek gözünü açmış kartını bulan adam konuşmaya falan kalkarsa hemen uzaklaş beni ara diyo töbe yarabbimArada bi dozunda olunca insanın hoşuna gitmiyor da değil
![]()
Canlarım bizde kültür farkı da çok vardı.. Bu yüzden ilk 3 senemiz 5 gün ağla 2 gün gül öyle geçti.. Uyanık olduğum her saniye mesaj atıyordu... 2 dk geç yazayım kıyametler kopuyordu afedersiniz wc ye bile girerken söylüyordum... Çok aşırı abartıyordu bir de kafasında çok kurardı.. Şükür o kadarını geçtik çüünkü 2 sene önce ilk defa ben nasıl canıma tak ettiyse bitirmek istedim baktım o ağır abi 20 gün peşimde.. Annemi arıyor ondan yardım istiyor felan.. Sonuç olarak Rabbim tekrar nasip etti ve evlendik.. Şükür iyiyiz şu an..
Canlarım bizde kültür farkı da çok vardı.. Bu yüzden ilk 3 senemiz 5 gün ağla 2 gün gül öyle geçti.. Uyanık olduğum her saniye mesaj atıyordu... 2 dk geç yazayım kıyametler kopuyordu afedersiniz wc ye bile girerken söylüyordum... Çok aşırı abartıyordu bir de kafasında çok kurardı.. Şükür o kadarını geçtik çüünkü 2 sene önce ilk defa ben nasıl canıma tak ettiyse bitirmek istedim baktım o ağır abi 20 gün peşimde.. Annemi arıyor ondan yardım istiyor felan.. Sonuç olarak Rabbim tekrar nasip etti ve evlendik.. Şükür iyiyiz şu an..