- 11 Mart 2013
- 12.209
- 3.184
- 178
offff bi iş çıktı indirdim sayfayı bi açtım coşmuşsunuz yaaaa amaaaaan![]()
tıııpp sustukkk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
offff bi iş çıktı indirdim sayfayı bi açtım coşmuşsunuz yaaaa amaaaaan![]()
aslında böyle düşününce de mantıklı canımmdilerim kısa zaman da gelir miniğin hemen bu ay
aklıma sokuyorsunuz yaparsam bir gün suçu sizin üstünüze atarım ayşecan hariç hepinizin üstüne
Hayırlısı inşallah hkcan :)
canım yap tabii ki suçu da benim üstüme yap sorun değil... sen sonra bana dua edersin iyi ki dinlemişim diye
bi yemeğe gidip geldim maşallah sayfalar almış başını yürümüş ancak cevap yazabildim
yapma ya , bende ki de akıl işte nar suyu söylüyorum sonra araştırıyorumaynı şeyleri okudum bir yerde içimi korku sardı
ya şimdi canımda çekti 1 bardakta mı zararlı
geldim sosyalcan, ya bu fundoşş 10-15 dk cevap yazıyor bilmiyorum fena döktürüyor sanırım![]()
geldim sosyalcan, ya bu fundoşş 10-15 dk cevap yazıyor bilmiyorum fena döktürüyor sanırım![]()
tıııpp sustukkk![]()
canım yap tabii ki suçu da benim üstüme yap sorun değil... sen sonra bana dua edersin iyi ki dinlemişim diye
bi yemeğe gidip geldim maşallah sayfalar almış başını yürümüş ancak cevap yazabildim
kızı işi çıkmış ondan yazamamış garibim, şimdi döktürüyor ama bak görürsün![]()
Kizlaaar maşallah coşmuşsunuz yinee :)) ay ben bugun resmenn oglen uyandim yaa koca beni boşayacak yakinda gece yatmayi bilmez sabah kalkmayi bilmezz hatunn :))
kız yok anam yazıp sildim gelen giden maşallah biri geliyo biri gidiyo indir kaldır sayfayı
dövecem nerdeyse herifleri kihkihkih gülüyolar bide demi fındaaaaaa
la bi susunnn
ayşecanın avukatı iyi değil beğenmedimzaten fantastik sevmezler
![]()
:26::26::26::26::26::26::26::26:
ne güzel yaa uyuyabiliyorsun, biz hergün 7 de kalkıyoruz asker gibi
sinirlendirmeyin fundoşuuu
evet canım bencede![]()
bence bu bana saff diyen farkında değil![]()
ama farkında olan o cadışuan cevap yazıyor
![]()
![]()
aysemmm resim ekledim olmuş mu bi baksana![]()
Kizlaaar maşallah coşmuşsunuz yinee :)) ay ben bugun resmenn oglen uyandim yaa koca beni boşayacak yakinda gece yatmayi bilmez sabah kalkmayi bilmezz hatunn :))
![]()
sinirlendirmeyin fundoşuuu
evet canım bencede![]()
bence bu bana saff diyen farkında değil![]()
ama farkında olan o cadışuan cevap yazıyor
![]()
Yavrumm ben sabah 7 de kalksam birkerecikk benim koca beni başinin ustunde gezdirir herhalde :)) Maalesef ben hicbizaman sabah erken kalkabilen biri olamadim evlenince degisirim sandim ama nafile :))
kanaman kesildi mi kuzum
sedoşşş güldürme benii kığğıızzz![]()
:95:
heytttttben geldimmm.:80:
fundoss streslii ustune gitmeyin :96:
dua et arkanda sosyal varr,sosyale saygimiz sonsuzz:132: yoksa bole olurdun bakk:111:
evet fatmacan olmussordan sana msj attim,bakarsin
![]()