• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

aslında böyle düşününce de mantıklı canımm :1: dilerim kısa zaman da gelir miniğin hemen bu ay :16:

aklıma sokuyorsunuz yaparsam bir gün suçu sizin üstünüze atarım ayşecan hariç hepinizin üstüne :60:
Hayırlısı inşallah hkcan :)

canım yap tabii ki suçu da benim üstüme yap sorun değil... sen sonra bana dua edersin iyi ki dinlemişim diye :1::1:

bi yemeğe gidip geldim maşallah sayfalar almış başını yürümüş ancak cevap yazabildim

yapma ya , bende ki de akıl işte nar suyu söylüyorum sonra araştırıyorum :25: aynı şeyleri okudum bir yerde içimi korku sardı

ya şimdi canımda çekti 1 bardakta mı zararlı

Canım hatta doktorun birisi çok canın isterse meyvesini ye o da çok az demiş suyunu hiç içme demiş.. Ya ne kadar doğru bilmiyorum ama böyle söylenti çok var..

geldim sosyalcan, ya bu fundoşş 10-15 dk cevap yazıyor bilmiyorum fena döktürüyor sanırım :9:

kız yok anam yazıp sildim gelen giden maşallah biri geliyo biri gidiyo indir kaldır sayfayı
dövecem nerdeyse herifleri kihkihkih gülüyolar bide demi fındaaaaaa:47:
la bi susunnn

Kizlaaar maşallah coşmuşsunuz yinee :)) ay ben bugun resmenn oglen uyandim yaa koca beni boşayacak yakinda gece yatmayi bilmez sabah kalkmayi bilmezz hatunn :))

Kizlaaar maşallah coşmuşsunuz yinee :)) ay ben bugun resmenn oglen uyandim yaa koca beni boşayacak yakinda gece yatmayi bilmez sabah kalkmayi bilmezz hatunn :))

ne güzel yaa uyuyabiliyorsun, biz hergün 7 de kalkıyoruz asker gibi :34:

kız yok anam yazıp sildim gelen giden maşallah biri geliyo biri gidiyo indir kaldır sayfayı
dövecem nerdeyse herifleri kihkihkih gülüyolar bide demi fındaaaaaa:47:
la bi susunnn

:9::9::9: sinirlendirmeyin fundoşuuu
ayşecanın avukatı iyi değil beğenmedim :21: zaten fantastik sevmezler :60:

evet canım bencede :63::9:

:95:

aysemmm resim ekledim olmuş mu bi baksana :34:

heyttttt :52: ben geldimmm.:80:

fundoss streslii ustune gitmeyin :96:

dua et arkanda sosyal varr,sosyale saygimiz sonsuzz:132: yoksa bole olurdun bakk:111: :60:

evet fatmacan olmuss:46: ordan sana msj attim,bakarsin:34:

ne güzel yaa uyuyabiliyorsun, biz hergün 7 de kalkıyoruz asker gibi :34:

:9::9::9: sinirlendirmeyin fundoşuuu

evet canım bencede :63::9:

bence bu bana saff diyen farkında değil :9:

ama farkında olan o cadı :10:şuan cevap yazıyor :60:

kız sen meendis deilmiydinnn gerçi orda çalışmada yoktur şimdi :25:

sedoooo küsüm ben sanaaa :5:

çok sinirlendimmm sosiii

curcuna görsen burayııı

sedoşşş güldürme benii kığğıızzz :9::9::9:

:95:

heyttttt :52: ben geldimmm.:80:

fundoss streslii ustune gitmeyin :96:

dua et arkanda sosyal varr,sosyale saygimiz sonsuzz:132: yoksa bole olurdun bakk:111: :60:

evet fatmacan olmuss:46: ordan sana msj attim,bakarsin:34:

:63: :63: :63: :63: :63: :63: :63:

oleyyyyyyy ayşem geldiii :32: canom bunlar birlik olmuş bana eziyet ediyo gelll kurtarrr

bende bakacammm t.... ayşemm yenilerimi ekledin kızzzz:53:

Back
X