• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

bende işten çıkıp yemek yapmam lazım, buzdolabımda kirli ooff:25: silmem lazım
bende aynı dertten muzdaribim :30: yarın cumaaa :66:
Kiz rahat birak popisiiinii, isira isira birsey kalmadiii:1: hem dogunca isirabilecen mi bakalimm:34:
Benimkide cok kizarrr:1:
ayşem kıız ısırılmicak gibi değiller kii :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
bianda tüymüş herkesssss:10:
sorma ayşem kociş görse ne kızar haa burda bunları yazdımı :9:
10 günmüüüü :18: evettttt nolur nolur nolur yaaaaaaaaaa gelsinnnnnnnnnnn :84:
gelsin ısırıp koparcam popişiiniii

fundoşumm kızarlar tabii ya :26:

hadi güzel haberler bekliyoruz hepinizden canlarımm hadiiii :29:

birileri ev temizliğinden mi bahsediyo burda :1::1:
benim evimde horon tepiyo kaça temizliyorlar evi kadın tutsak :44:
malum yeni evliyiz aileler hiçbi yardım yapmadı bize 3-4 tane kredi ödüyoruz, kredi kartları full dolu bide eşimin öğrenim kredisi, kira offf :14:

kizlar ben bugun doktorumu aradim cok moralimi bozdu
sol tarafim agriyor dedim hemen kan ver dis gebelik ola bilir dedi
bebek sol kupde kala bilir dedi
bana dua edin
bebegim bana tutunsun nolur
yarin kan vericem ((

Yavrumm bikere hata sende sen kontrolunu beklee neden ariyosun ki doktoruu onlar hepp felaket tellali mubareklerr sen hicc takilma Allaha emanet et bebegini hayirlisi neyse O daha iyi bilir.Ayrica icini karartma ferah tut Allahin izniyle birsey olmayacak bebegime de surekli lutfenn sakinn kafani takma buna

Valla bana evlenmeden once bi arkadasim akil vermisti mademm seninki ev işi yapmayi seviyo sakin bu evin hanimi benim
Ev işleri benden sorulur tribine girme aliştirma birak yapsin dedi :)) Ben de oyle yaptim ama Allah razi olsun ondan gercekten hayatimi kolaylaştiriyor.Hatta ben evliligin ilk iki ayinda iki kez ameliyat oldumm ailem uzakta onun ailesinde sagolsun kapimi acmadilar eşim evimi de temizledi yemegimi bulaşigimi herseyi yapti yani Allah başimizdan hayatimizdan eksik etmesin onlari herşey yalan gerckten yine onlar var yanimizda hep :)

geçmiş olsun canımmmmm
valla helal olsun benim eşimin kuzenide öle kız çok şanslı deriz hep ama adam çok titiz ondan hep o yapar :9:
Allah eksikliğini yaşatmasınnnn kocişlerimizinnn benimki bi sil süpür yapar o kadar
ama olsunnn o benim mutluluğummm :16:

Hayatim bende hergün 7 de kalkıyorum ama gece 12-1 olmadan yatamiyorum onuda geçtim yatincada hemen uyuyamiyorum

Ayrıca sohbeti kacirmisim yine kapattılar siteyi işyerinden mecburen telefona kaldım oldum gülmekten su T ne şey biseymis ben hala anlamadım ama google amcaya bi sorayım diyorum

sosyal teyzeden hayır yok bide Google amcaya sor tabii :9:

bana dua edin
yarin kan vericem ((

kuzum hemen üzülme ya, ne dış gebeliği herkesin hamilelikte kasığı ağrıyor, endişelenme bebeğin seninle :16:

anam gelsinde evi b.. götürsün yağ bağlasın :9::9::9:
eski kafa olmak ne güzelll beyaz fırın beyaz ocak herşey beyazzzz çam. mak. 5 kg :9:

ya bizim aldığımız evde ocak yerini ankastre yapmışlar benimki de biraz aceleye geldi siyah aldık öyle olunca alıyoruz boyumuzun ölçüsünü :52: sabah akşam işin yoksa sil :1:

bana dua edin
yarin kan vericem ((

sercecik telaş etme bizimde kasıklarımız ağrıyodu ki, hele benim hala ara ara acayip ağrıyor

malum yeni evliyiz aileler hiçbi yardım yapmadı bize 3-4 tane kredi ödüyoruz, kredi kartları full dolu bide eşimin öğrenim kredisi, kira offf :14:

yaaa sorma hergün plan yapıyorum bu akşam bu işi yapim diye eve girince işler değişiyo her seferinde
benimki 100 e geliyo canım
sizin borç çokmuş kira birde canım boşver sen ufaktan yap dicem ama hamişsinde çok kafaya takma kış zaten camlar filan olmasada olur eşinle yaparsınız

bana dua edin
yarin kan vericem ((

canim benim sag tarafim kac gundur agriyor. ki bu agri herkeste oluyor. o doktor nasil hemen oyle bi teshis koymus,muayene bile etmeden dis gebelik olabilir demis..her sag tarafi agriyan dis gebelik mi geciriyor yani. doktor resmen oyle bi izlenim vermis. zaten cok kiziyorum soyle doktorlara. doktor dedigin rahatlatir boyle icine atesi atip cekilmez bi kenara. sende biraz akisina birak bence cnm. nasibinde varsa o bebek Allahin izniyle gelecek ztn. ama nasipten cikmissa ne yapsan bos. biraz uzun yazdim ama seni hep cok evhamli goruyorum. bana bozulma ama bu kadar dusunmekte iyi degil. Allaha birak sen cnm. hakkina ne hayirlisi ise oyle olsun insallah..

Son düzenleme:
Kizlar buarada evlimutlu neyapti haberiniz var mi bat 13 aralikmiş gecmis sayfalarda yazdiysa ben kaçirmişim demekki

Kizlaarrr ben de yatakodami temizliyordum ben de guya beyaz mobilya aldim tozu gostermesin diyee amaa benim evde ne varsa mubarekk butun şehrin tozunu topluyor sanki :( o siyah cam ocak varyaa o benim ömrümü yedi ömrümü en buyuk pişmanligim onu almak olduu lanett siliyosun da faydasi yok bacimm bide ayrica parlatici falan kullanmasam hiic temizlenmiş gibi gozukmeyecek o da yarim gunlugune tabii.
Utuye gelincee hayatta en nefret ettigim istir vee inanir misiniz ben daha evlendigimden beri hicc utu yapmadim hep kocam yapar ütüyü hem haberim bile olmaz genelde ben temizlik yaparken bi bakarim o da ütüye başlamiş seviyo da kuzum yaa :) boylelikle yirttim yani :))

evett bende pek sevmiyorum ütü işini , az oluncaaa ancak o zaman sevebilirim :1:
benimde eşim yapıyor o yönden şanslıyız yelizcan :13:

bana dua edin
yarin kan vericem ((

canımm yaa benim de bazen ağrıyor ama dr. hiç öyle bir şey söylemedi ,aklına kötü bir şey getirme ,

Allahın izniyle güzel olacak, miniğin kuvvetlice tutunacak inşallah :16:

bende aynı dertten muzdaribim :30: yarın cumaaa :66:

ayşem kıız ısırılmicak gibi değiller kii :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

fundoşumm kızarlar tabii ya :26:

hadi güzel haberler bekliyoruz hepinizden canlarımm hadiiii :29:

ne olmuş yani yarın cumaysaaaaaaaa :20::20::19:

yaaa sorma hergün plan yapıyorum bu akşam bu işi yapim diye eve girince işler değişiyo her seferinde
benimki 100 e geliyo canım
sizin borç çokmuş kira birde canım boşver sen ufaktan yap dicem ama hamişsinde çok kafaya takma kış zaten camlar filan olmasada olur eşinle yaparsınız

balkonum sürgülü camlar varya ondan hep leke olmuş gören beni ayıplamazmı yani :17:
kızlar siz çalışırken iyi yapıyosunuz yaa fundamm hele sen 1 gün iznin var :18:

balkonum sürgülü camlar varya ondan hep leke olmuş gören beni ayıplamazmı yani :17:
kızlar siz çalışırken iyi yapıyosunuz yaa fundamm hele sen 1 gün iznin var :18:

kızlar 8-9 a doğru görüşürüz çıkıyorum ben :3:

benimde öleee kocamannn ama aylardır el sürmüyorummm sallaaaa takmaaa canommmm
1 günde ne yapılır demi gezimmiiiii işmi yapimmm çok gıcık bi olay evlenmedne önce yoktuuu ozamanda bekardım :9:

görüşürüz canommmm akşama erkenden kaç ohhh :3:

lizimcann neredesin kız senn ,

benimde evimde aynıydı dün yaptım biraz temizlik belim çok ağrıdı, temizlik fiyatlarıyla ilgili en son bir arkadaş 100 tl yaptırmıştı

yerim seniii bizimde yeni bitti borç inşallah göz açıp kapayıncaya kadar sizinki de biter :16:

gorusuruz sosyalcan hadi kolay gelee:3:

ne guzel esleriniz utu yapiyorrr:23: benimki elini surmezz. temizligide cani isteyince yapar. oda cok nadirr:5: kayinvalidem onlerinde dort dondugu icin rahata alismis pasamm:5:

kaderdaşım benimmmmmmmmm :16::16:

pişttt noluyo bakıyim burda şimdide koca mı çekiştiriyosunuz ben hiç açmıyim ağzımı :100:

Back
X