• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

benimde öleee kocamannn ama aylardır el sürmüyorummm sallaaaa takmaaa canommmm
1 günde ne yapılır demi gezimmiiiii işmi yapimmm çok gıcık bi olay evlenmedne önce yoktuuu ozamanda bekardım :9:

görüşürüz canommmm akşama erkenden kaç ohhh :3:
walla borcunuzda yoksa hiiç yorma kendini bi gününü gezmeye ayır tut bi kadın yaptır hem onlarında işe ihtiyacı var.
dimiii zaten silsek yağıp bidaha batırır camları, gerçi ben hiç cam silmedim bu yaşıma kadar :44:
lizimcann neredesin kız senn ,

benimde evimde aynıydı dün yaptım biraz temizlik belim çok ağrıdı, temizlik fiyatlarıyla ilgili en son bir arkadaş 100 tl yaptırmıştı

yerim seniii bizimde yeni bitti borç inşallah göz açıp kapayıncaya kadar sizinki de biter :16:
sedom karşılaşamıyoruz ki ben arada bi okuyup bişi yazıp kaçıyorum zaten konulara hep geç kaldığımdan muhabbete dahilde olamıyorum :1:
bende geçen hafta sadece eve süpürge tutup mutfaktaki dolapları sildim akşam bi ağrı girdi kasıklarıma bidaha asla yapmam dedim, kocacık da kızdı zaten o sadece senin bebişin değil düşse bana ne cevap vereceksin ben sana yapma demiyomuyum dedi :20:
inşallah sedom bu borçlar neler yapmamızı engelliyo bi bilsen evliliğimizi doya doya yaşayamıyoruz :19:
gorusuruz sosyalcan hadi kolay gelee:3:

ne guzel esleriniz utu yapiyorrr:23: benimki elini surmezz. temizligide cani isteyince yapar. oda cok nadirr:5: kayinvalidem onlerinde dort dondugu icin rahata alismis pasamm:5:

bende ilk zamanlar bi kere üniformasını yıkayıp ütüledim, bi giydi kollar çekmiş :1: gececiydi o gün eve geldi pantolon komple çamur :53: bidaha yaparmısın dedi gülerek, yapmam dedim :1: daha da ütü yapmadım :1:

canııım öyleside kötü yaa olsun sen zevkle izle ona da sevdirirsin :112:

ayşecan ve fundoşş belli ikinizde sevmiyorsunuz fantastik film

ya siz ikinizde yaşamıyorsunuz o zaman hihihi :60: izleyin hayatınızı yaşayıınn vırrikler :60:
kız
benaycann sendemi yaa bak fantastik filmle sinema hayatında kendine geleceksin , yoksa ayşeyle fundaya söylediklerim senin içinde geçerli :60:

yapma ya , bende ki de akıl işte nar suyu söylüyorum sonra araştırıyorum :25: aynı şeyleri okudum bir yerde içimi korku sardı

ya şimdi canımda çekti 1 bardakta mı zararlı

Canımcım gitmeye giderimde ölesine sevdiğimden değil eşim istediğinden olur.. Diyebilirsin istediğini :62:

kitaplarını okumadım canım ben direk filmi izledim
ben üstüme düşeni yaptım kuzum özelden mesaj attım, buradada özür diledim ama gelmiyorsa kırmızı halı seremem, hem sonradan yazılanları okudum da oda bana bazı şeyler söylemiş ben üzerinde durmadım ama , gelene kapı gidene yol açık :3: başka ne yapabilirim canım :19:
yetişir yetişir :10:
hepsini izledim, size tavsiyem fantastik severler tabi ki, game of thrones, merlin, Atlantis bunları izleyin dizi ama bunlar:34: game of thronesin biraz açık sahneleri var ama :17:

akşam gelirsin sende üzülme :34:, ayrıca sana sinema önermedik zaten, verdiğin paraya yazık, evinde yat uyu :))
canım bende onu araştırdım ama iç diyende var içme diyende, canın istiyorsa az iç, 1 çay bardağı falan :34:

Kız sinema ucuz yaa 6 lira para veriyoruz yol parasıda yok :)) istersen mısırıda evde patlat götür :62 :62:
Hiç üzülmüyorum verdiğim paraya

ben kocam olmadan yatamıyorum, beraber uyuyoruz hep biz, arada kalkıp kontrol ediyorum yatakta mı diye, sonra bakıyorum orada tekrar uyuyorum :16::16::16:

:62: :62: çok güldüm buna ben yattım mı sabah ediyorum :9:

bende kocam olmadan yatamam yatağa ... ama ona yastığa bile gerek yok yeter ki uzanabileceği bir yer olsun direk 3e kadar say üçü duymaz yani o derece hemen uyur :52::52:

Tıpkı ben.. Benimde eşim bana der imreniyorum sana diye oda hemen uyıyamayanlardan

benimde sağğğ taraf, sanki bıçak sokuyorlar gibi :14: gün aşırıyı bırakalım bugün yarın yumurtlarım ben :4::8:

Herkesin sağ ağrıyo kız bu sene erkek senesi herkesin erkek mi olacak acaba :9:

Sosyal yemin ederim ki anlamadim yani bu anlattiklarini gozumde canlandiriyorum olmuyorr olmuyorrr :18: mantikli bisey canlanmadi henuzz :))

İlkin bana da öle olmuştu ama zamanla çözüyosun olayı :)) bende hav havda kaldım pek bi cahilim galiba :9:

kizlar ben bugun doktorumu aradim cok moralimi bozdu
sol tarafim agriyor dedim hemen kan ver dis gebelik ola bilir dedi
bebek sol kupde kala bilir dedi
bana dua edin
bebegim bana tutunsun nolur
yarin kan vericem ((

Canım sakin ol herşey güzel olacak inşAllah.. İyi düşün iyi olsun.. Bebişin seninle

aç sbrycann açç senin kocan yardım ediyo mu :48:

yaptığını bırak benim yaptığım bi gün temiz dursun yok anam çileden çıkartıyo beni ama seslenmiyorum artık :19:

o öğleden sonra geliyor işe sabah kahvaltı yapıyo yaptığı kahvaltı oturma odasında duruyo eve gittiğimde makinaya yerleştirmesinden geçtim mutfağa götürse yeticek bana

sadece bi kere hamile kaldığımda bide mesaiye kalıyodum o sıralar o zaman bi kere oturma odasıyla yatak odasını silmiş süpürmüş o dahada iğne ucu kadar hiçbişey yapmadıda yapmıyoda

götürüp koycan kapı önüne :4:

walla borcunuzda yoksa hiiç yorma kendini bi gününü gezmeye ayır tut bi kadın yaptır hem onlarında işe ihtiyacı var.
dimiii zaten silsek yağıp bidaha batırır camları, gerçi ben hiç cam silmedim bu yaşıma kadar :44:

sedom karşılaşamıyoruz ki ben arada bi okuyup bişi yazıp kaçıyorum zaten konulara hep geç kaldığımdan muhabbete dahilde olamıyorum :1:
bende geçen hafta sadece eve süpürge tutup mutfaktaki dolapları sildim akşam bi ağrı girdi kasıklarıma bidaha asla yapmam dedim, kocacık da kızdı zaten o sadece senin bebişin değil düşse bana ne cevap vereceksin ben sana yapma demiyomuyum dedi :20:
inşallah sedom bu borçlar neler yapmamızı engelliyo bi bilsen evliliğimizi doya doya yaşayamıyoruz :19:

bende ilk zamanlar bi kere üniformasını yıkayıp ütüledim, bi giydi kollar çekmiş :1: gececiydi o gün eve geldi pantolon komple çamur :53: bidaha yaparmısın dedi gülerek, yapmam dedim :1: daha da ütü yapmadım :1:

Allah kolaylik versin cnm. ins bebek gelmeden borclariniz biterrrde rahatlarsiniz cnm.
bosver daha iyi olmus hem bu sayede utuden kurtulmussun:1: temizligide yavas yavas yap. dun ben evi supurdum ama cok egilmedim. koltuklarin altinida oldugu kadar aldim artik. bugunlerde gececek elbet.

mübarek gün canomm :93: o yüsden didim :82:

kız fundoşşş bende akşam eve gidincee bugün bahsettikleriniziii :60:

görüşürüz inşallah canımm ben akşam fazla giremiyorum öptüm :54:

haaa tamammmmm ozaman bolbol dua et banaa
ayşemmm sabah namazında ediyosun değilmiiii :16:
bahsettiklerimizi eveeeeeeeeeeet sedommmm uygulayacakmısın yoksaaaa :9:

yok canım lizom çok şükür borç bitti ufaktan atıyoz bankaya miniğimiz için
tutuyom tutmasınada yanında değilim ya sıkınto o canom
cam silmdinmiii hiçç :9:
kocişi dikkate allll yapmaaa :20:
borçları inşallah kısa sürede bitirirsiniz canım hepimiz geçtik o yollardan veee o yüzden bebek için bekledik bu kadar demi sedommm

yazık kız adamaaa hemde üniforma çekmiş :9:

borçları inşallah kısa sürede bitirirsiniz canım hepimiz geçtik o yollardan veee o yüzden bebek için bekledik bu kadar demi sedommm

ediyorumm fundamm hepinizeee:16: Rabbim zamanini bekliyorrr:34:

sedoooo yoksaaaa:9:

sen neden aksam pek giremiyosun sedoo:23:

canım yemek yap ye saat oluyor 9-10 sonra o b.sayarın başında oturacak mecalim kalmıyor ki , gün boyu zaten burada otur otur,
eşimde biraz alınıyor :9: ama bazen dayanamayıp açıyorum , bir kere açmıştım ve yemeği yaktım o gün

:9: ütü olayın güzelmiş

biter lizimim zaman su gibi diyorlardı da inanmıyordum biz evleneli 5 sene olacak on bile inanamıyoruz eşimle

borçsuzda bir şey yapılmıyor ki...bebişler bereketiyle gelirler inşallah

bir daha yapma temizlik, bende yapmicam fazla yani :9:

yaptığını bırak benim yaptığım bi gün temiz dursun yok anam çileden çıkartıyo beni ama seslenmiyorum artık :19:

o öğleden sonra geliyor işe sabah kahvaltı yapıyo yaptığı kahvaltı oturma odasında duruyo eve gittiğimde makinaya yerleştirmesinden geçtim mutfağa götürse yeticek bana

sadece bi kere hamile kaldığımda bide mesaiye kalıyodum o sıralar o zaman bi kere oturma odasıyla yatak odasını silmiş süpürmüş o dahada iğne ucu kadar hiçbişey yapmadıda yapmıyoda

götürüp koycan kapı önüne :4:

ins bu ay hamile kalirsinn cnmmm, o zaman rahatlarsinn. ama iste yapi meselesi. bazilari temizlikten zevk aliyor,benimki temiz yeri kirletmekten:1:

ayşeeeemm :17: :60:

he he siz o kadar konuşursanız olacağı bu işte :30: okuyanlar saldırıya geçer :60: :60:

canım yemek yap ye saat oluyor 9-10 sonra o b.sayarın başında oturacak mecalim kalmıyor ki , gün boyu zaten burada otur otur,
eşimde biraz alınıyor :9: ama bazen dayanamayıp açıyorum , bir kere açmıştım ve yemeği yaktım o gün

:9: ütü olayın güzelmiş

biter lizimim zaman su gibi diyorlardı da inanmıyordum biz evleneli 5 sene olacak on bile inanamıyoruz eşimle

borçsuzda bir şey yapılmıyor ki...bebişler bereketiyle gelirler inşallah

bir daha yapma temizlik, bende yapmicam fazla yani :9:

:16::16: cansınnnnnnnnnnn
evet bence sedoyu doğru anladıkkkk :60:

off valla sedo doğru sölüyo yemek yapıp yyene kadar saat 9 u geçiyo amaaan o yemek erirmi daha
birde normal bilgisayar olunca insan oturmak istemiyo doğru valla

katılıyorum sedoma borç ödemekte güzel alışıyorsun disipline düzene
ona göre davranıyorsun ileridede
ama sıkıntılı biraz geçicek tabi
bebişin inşallah size bolluk bereket uğur getirirrr

ins bu ay hamile kalirsinn cnmmm, o zaman rahatlarsinn. ama iste yapi meselesi. bazilari temizlikten zevk aliyor,benimki temiz yeri kirletmekten:1:

hamile kalsamda çok bişey değişmez çağırır anasını kardeşini yaptırtır benimde başkasının yaptığı içime sinmez hele onların ki hiç :19:

yaa tam ne güzel muhabbete girmiştim bu seferde koca geldi hadi çık deyip duruyo kaçtım ben kızlar öpüyorumm mustakbel melek annecikleriii:16::16::54::54:

Back
X