• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Kızlar Allah sizi yaşatsın e mi? Ne tatlısınız ya üçer beşer atlayarak okudum ama en azından bi konunuzu yakaladım..
Size bişi sormak istiyorum... Bu döllenme sadece bir günde mi oluyor o da denk gelirse? Yani yumurtladığımız gün yaptık yaptık yoksa olmuyor mu o ay çöpe mi gidiyor onu anlayamadım bana söyler misiniz?

yumurta 12-36 saat vücutta kalıyor, spermde 72 saat kadar tabi en kalitelisi, bu saattler içinde buluştu buluştu buluşmadı kaldır çöpe at :9:

fundoşum sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün. yemin ediyorum okumaya devam edemedim gülmekten :60:::60::60::60::60::60::60:60:

Artik gece uykularimda bitecek sanirim :) kac saattir wc-yatakodasi arasinda mekik dokuyorum:) sabah cok gec kalmayin,bekliyorum sizi ona gore :9: bu arada aksam uyku nedeniyle calismalari iptal olanlar sabah kaldiginiz yerden devam edebilirsinizzz :1:

Fundaaaa cok hoş bir hanimsinn ben de seni sevdimm :))

fundoşş eniştenin sırtına vuralım mı kığğızzz :9::9::9:

Amiiiiin cümlemiziiii :9:

oyyy ayşom kıyamam yaa ondan yoksun şimdi sızdın heralde neyse ses etmeyelimde azcık uyu kuzummm
meraklanma akşam fırçayı kaydım koltuktan kaldırırken canlandı ama ben jel... :34: :9:
bide ince giyindim üşütüceksin şu tipe bak diyo :9:

yelizcim sağol canım sende ölesin :54:

gerek kalmadı kendisi coştu :9: kalmış şurda 2 gün diyince dirildi adam :60:

çiçeğimiz burnumuzda :1::1::71::71:

Evet yaaa valla daha bana hala evcilik gibi geliyor.. Hatta ilk gebe olduğumda ben hiç inanamamıştım ya.. Belki de o yüzden bebeğim bana tutunamadı kalbi oluşmadı... Eşimin de dediği gibi sen zaten kendi bebesin bi bebeğin mi olacak diye takılmıştı.. Bu sefer daha bilinçliyim Rabbimin izniyle inşallah sağlıklı olacak...

yumurta 12-36 saat vücutta kalıyor, spermde 72 saat kadar tabi en kalitelisi, bu saattler içinde buluştu buluştu buluşmadı kaldır çöpe at :9:

Hmm anladım cannn... Teşekkür ederim... Onu bilmeden tutturmuşuz ya geçen sefer.. Bu sefer de öyle olur inşallah çok da cahalımm :))

gunaydinnn canlarimm 2 saatlik uykuyla duruyorum sanirimm:1: yaa wc ye cikma degil, butun gece mide bulantisiyla kalktim,ne var ne yok cikardim:9: sabaha dogru bulanti baya azaliyorrr. fundosumm her an sizabilirimm:1: yaa tek midesi bulanan ben miyimmmm:14:

Evet yaaa valla daha bana hala evcilik gibi geliyor.. Hatta ilk gebe olduğumda ben hiç inanamamıştım ya.. Belki de o yüzden bebeğim bana tutunamadı kalbi oluşmadı... Eşimin de dediği gibi sen zaten kendi bebesin bi bebeğin mi olacak diye takılmıştı.. Bu sefer daha bilinçliyim Rabbimin izniyle inşallah sağlıklı olacak...

Hmm anladım cannn... Teşekkür ederim... Onu bilmeden tutturmuşuz ya geçen sefer.. Bu sefer de öyle olur inşallah çok da cahalımm :))
bizde başta sofra hazırlayıp oturup yediğimizde eşim diyodu evcilik oynuyomuşuz gibi geliyo diye :1:
bende inanamıyorum içimde bi bebek olduğuna, kalbini duyana kadar da inanamıcam sanırım :44:
yaşlarımızda mı aynı yoksa 25 yaşındayım, ismimin altındada yazdığı gibi beraber büyürüz bebişlerle inşallah pericim :8::55:
inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın bi an önce :16:

günaydın kızlarrr :3:

ben çıktıktan sonra iyi kaynatmışsınız yine :52:

bizde başta sofra hazırlayıp oturup yediğimizde eşim diyodu evcilik oynuyomuşuz gibi geliyo diye :1:
bende inanamıyorum içimde bi bebek olduğuna, kalbini duyana kadar da inanamıcam sanırım :44:
yaşlarımızda mı aynı yoksa 25 yaşındayım, ismimin altındada yazdığı gibi beraber büyürüz bebişlerle inşallah pericim :8::55:
inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın bi an önce :16:

Evet canım ben de 25 yaşındayım :9:
Amin canım Allah razı olsun inşallah...

Günaydııınn kızlar :116:

bugün donuyorumm , ısıtıcı yok :50:
günaydın sedomm canımmm kalın giyinseydin sıcak su torbası şeyetseydin hava çok soğukkk :53:
gunaydinnn canlarimm 2 saatlik uykuyla duruyorum sanirimm:1: yaa wc ye cikma degil, butun gece mide bulantisiyla kalktim,ne var ne yok cikardim:9: sabaha dogru bulanti baya azaliyorrr. fundosumm her an sizabilirimm:1: yaa tek midesi bulanan ben miyimmmm:14:

ayşemm kıyamam bebiş şimdiden seni uyutmamaya başlamış yaramaz :54:

Günaydın kızlarrr.. Hayırlı Cumalar..
Bugün hava gerçekten buz gibi.. Haftanın son günü ne güzel..

Hamiş arkadaşlarım bu güzel cuma gününde bizlere dualarınızı unutmayın olur mu ben şimdi gittimmiydi gelemem daha :1:

günaydın kızlar :16:

benim yeni bat 13 ocak. bu ayda nasip olmadı. hayırlısı

kızlar bu ay da soğan kürünü deneyeceğim nasıl yapılıyo ne zaman başlanıyo?

Hamiş arkadaşlarım bu güzel cuma gününde bizlere dualarınızı unutmayın olur mu ben şimdi gittimmiydi gelemem daha :1:

Günaydın canım hayırlı cumalar..

Günaydın benaycım hayırlı cumalarda hayırlı evlatlar olsun inşallah. Allahım göbüşünüze minik bebişleri yerleştirmiştir inşallahh. Aminnnn:emir_bebek::nazar:

Günaydııınn kızlar :116:

bugün donuyorumm , ısıtıcı yok :50:

sedommm geçmişi oku koppppp gece coştuk kızzzz
ısıtıcı niye yok başka bşey yanmıyomuuu soğuk çokk zorrr montla oturuyom şuan kuzucum ama bebiş var nasıl olur yaaa :5:

offf mide bulantısı çoook zor yaaa kuzum geçici neyseki evdesin yaa
karnınız çıktımı kızlar hiç ibişey sölemiyonuz
lizo sedo sizin ?

günaydın sedomm canımmm kalın giyinseydin sıcak su torbası şeyetseydin hava çok soğukkk :53:

ayşemm kıyamam bebiş şimdiden seni uyutmamaya başlamış yaramaz :54:

günaydın lizimim ne kadar kalın giyinsem de ayaklarım bacaklarım donuyor.

Buradakileri şuan boğasım geliyor :47:

sen nasılsın canım iyisindir inş.

Back
X