- 11 Mart 2013
- 12.209
- 3.184
- 178
dondummmm gittim ölçü aldımmkızlar dua edin kurtulimmm sizin işiniz bana oranla daha iyi bakın halime yaa hala işteyimmm
bebiş gelir diye işte değiştirmiyomm
lizommmmmm çok sevindimmmm nasıl mutlu oldummm pıt pıtlarını duyduna inşallah sedomda duymuşturrr oda gidecekti ayşemde hatta ama onun var daha
pollen terketti buraları hayın
sosyal bende yarın öle olacam kesin tek bigün ya bide ağlaya ağlaya sil süpür yaparım artık
yelooo niye ağladın niye keyfin yok okadar dertleştik iyi gelmedimi
gerçi konuşmak olanları dahada kötü etkiliyo insanı depreştirmemk lazım maziyi bende öle oluyorum evliliğimin ilk yılı aklıma geliyoda ığğğğ ama geçiyo canım uğraşanlardaa sıkıntılarda ilk yılda oluyo sonra geçiyo
oyy kuzum benim az kaldı, bak göreceksin bebişin gelecek ve sende herkes gibi evinin kadını, bebişinin anası olacaksın, Rabbim en sıkıntılı anlarımızda dualarımızı kabul edermiş, hadi inşallah bu ay gelecek bebişin
O yüzden bırak gitsin çeksinler rahat rahat halayları sende al eline kahve çay yada başka bişi otur dinlen![]()
Benim başım ağrıyo yatıyorum valla.. Kocamda sınava girdim erken kalktım dedi gitti yattı.. Hantal bi aileyiz![]()
hantal mı