- 20 Ocak 2010
- 10.120
- 2.808
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa normal bi tip degil benim karsi komsu kocasi haftada 3 defa eve ugrar bu gece yok mesela biraz bunalimmli yanii
Birde kafadengim degil ya
cay yapmadik kahve icti
aysemmm genemi cikardinnn![]()
yok kuzum burdayım
funda bize çay yap ayşemle gelip içeceğiz![]()
yok kuzum burdayım
funda bize çay yap ayşemle gelip içeceğiz![]()
Basim gozum ustuneeeee:118:
He kizz yapmacik yalaka ama olsun komsudur iste bisey oldumu rahat kapisini calabiliyom hic degilse
kizzz niyeee ben o ifadeyipek kullanmamdaaa yelooo
bi konu bulsanızda konuşsak kız canım sıkılıyor![]()
bi konu bulsanızda konuşsak kız canım sıkılıyor![]()
T yi anlat t yiiii![]()
yaa şu ifadeye hastayımmm :118::118:
O ifadede bi munzurluk var ondan herhalde bence kullanmalisinn :) bosver kizz benimkiler gibi olsa napican kapilarini caliyon mubarek aşure gunu elinde tepsiyi de goruyo ama delikten bakip acmiyo :) diger daireleri gectimm bitişigimdeki yapiyo bunu yanii bosverr komsu arada iyidir dedikodu da istiyo insan arada :) ama dikkat ett pek yorum yapma dedikodulara onu da gidip baska yerde anlatir bazi insanlar bunu meslek ediniyo :)
hala t diyor yaaa![]()
ayşe anlatsın o öğretmen![]()
yaa şu anda beni görsenizz ağlarsınız bi yanımda tuzlu çubuk,bi yanımda ayran tepemde uğur böceğii. çılgınlar gibi uçuyorrr:18: hee birde acil durum poşetim var. acil çıkarmalar içinben kaymışım kızlarrr
![]()
yaa şu anda beni görsenizz ağlarsınız bi yanımda tuzlu çubuk,bi yanımda ayran tepemde uğur böceğii. çılgınlar gibi uçuyorrr:18: hee birde acil durum poşetim var. acil çıkarmalar içinben kaymışım kızlarrr
![]()
çok güzel kaymalar bunlar![]()