• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Yaa normal bi tip degil benim karsi komsu kocasi haftada 3 defa eve ugrar bu gece yok mesela biraz bunalimmli yanii
Birde kafadengim degil ya
cay yapmadik kahve icti:9:

aysemmm genemi cikardinnn:5:

Yaa normal bi tip degil benim karsi komsu kocasi haftada 3 defa eve ugrar bu gece yok mesela biraz bunalimmli yanii
Birde kafadengim degil ya
cay yapmadik kahve icti:9:

aysemmm genemi cikardinnn:5:

işte insan gelince birşey diyemiyor yinede. anlayışsız insan çok malesef
evet fundam. bu gece uyuyamayacam yine anlaşıldı:14:
sosyalimmm gittin miiii

He kizz yapmacik yalaka ama olsun komsudur iste bisey oldumu rahat kapisini calabiliyom hic degilse

kizzz niyeee ben o ifadeyipek kullanmamdaaa yelooo

He kizz yapmacik yalaka ama olsun komsudur iste bisey oldumu rahat kapisini calabiliyom hic degilse

kizzz niyeee ben o ifadeyipek kullanmamdaaa yelooo

O ifadede bi munzurluk var ondan herhalde bence kullanmalisinn :) bosver kizz benimkiler gibi olsa napican kapilarini caliyon mubarek aşure gunu elinde tepsiyi de goruyo ama delikten bakip acmiyo :) diger daireleri gectimm bitişigimdeki yapiyo bunu yanii bosverr komsu arada iyidir dedikodu da istiyo insan arada :) ama dikkat ett pek yorum yapma dedikodulara onu da gidip baska yerde anlatir bazi insanlar bunu meslek ediniyo :)

yaa şu ifadeye hastayımmm :118::118:

O ifadede bi munzurluk var ondan herhalde bence kullanmalisinn :) bosver kizz benimkiler gibi olsa napican kapilarini caliyon mubarek aşure gunu elinde tepsiyi de goruyo ama delikten bakip acmiyo :) diger daireleri gectimm bitişigimdeki yapiyo bunu yanii bosverr komsu arada iyidir dedikodu da istiyo insan arada :) ama dikkat ett pek yorum yapma dedikodulara onu da gidip baska yerde anlatir bazi insanlar bunu meslek ediniyo :)

Aysemmmm bendeee hele sondakinin tippp
ben onlara sedo funda ayse diyommm:9:

heh istee yelizcan oda ole biri ole bi konusuyoki yarinda bakiyosun dibinde o kisinin bi yag cekiyoo
Yazin fir donuyo bahcede cok komik giris ya benim camdan izlee :1:gozu icerde araniyo cok cahil bi kadin
Kocasi getirip koydu arada ugruyo uzuluyorum bazen zor bi hayati var kocasi gelince heryerini kapiyo kimseyi tanimiyo
o yokkende aciliyo tuhaf biri yaa

yaa şu anda beni görsenizz ağlarsınız bi yanımda tuzlu çubuk,bi yanımda ayran tepemde uğur böceğii. çılgınlar gibi uçuyorrr:18: hee birde acil durum poşetim var. acil çıkarmalar için:1: ben kaymışım kızlarrr:37:

Evett Sosyale katiliyorumm biz de kaymak istiyoruuuzzzz ben de kaycammmm :52::52::52:

Ahhh ahhh keske bende ole kaysammm:37:

t miii:9:

misyonerle havhav iyi yaaa bosa anlatmayin ben memnunum:9:

Back
X