• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Son düzenleme:
nasip kısmet işi canım bu bebek işi zamanı var demek ki ben erken evlendim noldu olmuyo yine :43:

hep zaten beraber gidiyoruz bi kere bile yalnız gitmedim bu sefer tek gidip kafa dinlemek istiyorum zaten ben cuma akşamdan

gidicem gidersem o c.ertesi sabah işten çıkıcak beraber gidemeyiz ya ben gidicem yada hiç gitmicez

kuzum seni üzmek istemedim bebek konusunda:25:

ya beraber gidin yada sen hiç gitme, uzaklık bazen ters tepebiliyor, o yüzden diyorum, gerçi sizinki aşılmayacak sorun değil ama, siz yinede beraber gidin

boğa canım tam bi boğa yani bütün özelliklerinide taşır ev kuşu boğazına düşkün.... evlendikten sonra 15kilo aldı bende zayıfladım

dertten :9:

:9::9::9: canım sosyale katılıyorum ayrı geçirmeyin yılbaşını yalnız gitme derim bende

ezommm sen dediğim gibi alıştır madem durumu iyi sen ona değil o sana uysun geç değil bunun için.

sedommm inşallah bu cumarteside pıtpıtlarını duyarsınnnn :16:
bende hiçççç bir belirti yokkkk :50: bi akşam iğne batması oldu sıksık geçti bide akıntı var hiç olmayan cinsten :25:

canım günaydın gözün aydın çok sevindim :16:
bende gittim c.tesi göremedi, bu c.tesiye tekrar çağırdı

günaydın canımm iyisindir inşallah :16: nete iki gündür evde yoktum hiç giremedim,

dr. c.tesi gittim keseyi gördü, kalp atışları için bir şey göremiyorum, alttan bakalım dedi kabul etmedim...c.tesi tekrar çağırdı kontrole

Herkese Günaydın kızlar , iyisinizdir umarım :16:

Fundoşum dün fazla yazamadım canım midem çok kötü, hiç işe gelmek istemedim bugün,
farklı hissettiğin belirtilerin var mı canom :49::emir_bebek:

sosyal, sbry,benay,pollen, ezo, Fatma , yeliz iyisinizdir inşallah :16:

iyiyiz canım, sende haftaya inşallah pıt pıtları duyarsın:16:

hoooooooooooooooopppp benim kocam yengeçççççççç taammmıııı
ve mikemmelllll :16:
:9::9: pinti değil bide evcimen çok sorumluluk bilir en ideal erkek tipiymiş bikerem

yengeç erkeği pintidir kız, ama tam bir ev erkeğidir bak ona katılıyorum ama anasınada düşkündür şimdi :9:

Yok başakk ama benim babamda başak burcu hiç aalakası yok cimrilikle bizi gezdirmeyi yedirmeyi çok sever alışık değilim çook kınıyorum vede sinir oluyorumm:47: cnm bi iki güne:34: bide bana baş sağlığına gelecekmiş komşularım müsait oldukca işte

boğa canım tam bi boğa yani bütün özelliklerinide taşır ev kuşu boğazına düşkün.... evlendikten sonra 15kilo aldı bende zayıfladım

dertten :9:

başak ve boğanın düşkün olduğunu bilmiyorum kızlar, şimdi biz bu ay hamile kalırsak başak olacak değil mi:9:

anasına düşkün olmayan erkekmi var kızzz benimkide nadir görüyo diye önünde pervane oğlunun :1:

ezommm o insanı çok yıpratıyor yaa alıştır ufaktan canım yoksa öle devam etmesi kötü, sen sana uydur

sabom acele etmişsin bebişin gelirde inşallah o sana umut olur belkide bebiş yüzünden öledir kız, hani kaybettiniz öncesinde onun korkusu psikolojisi ondan bozuktur he

benimki her gün görüyo her akşam yemeği orda yeniyo daha 1senedir hafta sonları gitmemeye başladım hafta içi full görüyo en kötü ihtimal

benimki ondan daha çok bozuk ama ben ona saldırıya geçmiyorum üzülüyodur üzülmüyor demiyorum ama erkekler daha çabuk

unutuyo 2.gebeliğimde kanamam oldu gittik hemen dr dinleniyorum akşama yatıcam sanki çoğaldı gibi geldi kanamam o da uzanmıştı

sabah işe gidicek diye dedimki kalk hadi dr gidelim sanki kanamam çoğalmış bana dediği laf aynen şu sen kendi kendine evham

yapıyosundur ilki öle oldu diye sana öle geliyodur zaten sabaha ne kaldı sabah gideriz dedi döndü yattı bu arada saat daha gece 12

falan bende sen bilirsin ben taksi çağırıyorum gidiyorum dedim başladım giyinmeye ben aşağıya indiğimde bi baktım annesigili

aramış onlar alt komşuları baktım arkamdanda o koşuyo gelmiş korkusuna

:9::9::9: canım sosyale katılıyorum ayrı geçirmeyin yılbaşını yalnız gitme derim bende

ezommm sen dediğim gibi alıştır madem durumu iyi sen ona değil o sana uysun geç değil bunun için.

bende hiçççç bir belirti yokkkk :50: bi akşam iğne batması oldu sıksık geçti bide akıntı var hiç olmayan cinsten :25:
Değiştiremiyorum cnm çok kötü bi huyy:5: kızlar ben çıkıyorum görüşürüz:3:

Son düzenleme:
kuzum seni üzmek istemedim bebek konusunda:25:

ya beraber gidin yada sen hiç gitme, uzaklık bazen ters tepebiliyor, o yüzden diyorum, gerçi sizinki aşılmayacak sorun değil ama, siz yinede beraber gidin

zaten iş yerinde beraberiz evde aynı şekilde nereye gidilicekse hep beraber diyorum git arkadaşlarınla dolaş birazda ben onu bırakıp

gidiyorum bazen arkadaşlarıma çok sıkıldım uzak kalmak istiyorum biraz

benimki her gün görüyo her akşam yemeği orda yeniyo daha 1senedir hafta sonları gitmemeye başladım hafta içi full görüyo en kötü ihtimal

benimki ondan daha çok bozuk ama ben ona saldırıya geçmiyorum üzülüyodur üzülmüyor demiyorum ama erkekler daha çabuk

unutuyo 2.gebeliğimde kanamam oldu gittik hemen dr dinleniyorum akşama yatıcam sanki çoğaldı gibi geldi kanamam o da uzanmıştı

sabah işe gidicek diye dedimki kalk hadi dr gidelim sanki kanamam çoğalmış bana dediği laf aynen şu sen kendi kendine evham

yapıyosundur ilki öle oldu diye sana öle geliyodur zaten sabaha ne kaldı sabah gideriz dedi döndü yattı bu arada saat daha gece 12

falan bende sen bilirsin ben taksi çağırıyorum gidiyorum dedim başladım giyinmeye ben aşağıya indiğimde bi baktım annesigili

aramış onlar alt komşuları baktım arkamdanda o koşuyo gelmiş korkusuna

:47::47::47: bazen çok anlayışsız oluyorlar

Değiştiremiyorum cnm çok kötü bi huyy:5: kızlar ben çıkıyorum görüşürüz:3:

görüşürüz ezo :29::3:

zaten iş yerinde beraberiz evde aynı şekilde nereye gidilicekse hep beraber diyorum git arkadaşlarınla dolaş birazda ben onu bırakıp

anladımda canım, ayrı kalmak hiç birşeyi düzeltmez diyorum bende, yok eğer tek gitmek istiyorsan barışın öyle git, öyle hadi ben gidiyorum yapma kızgınlıkla

gözlerimin acısından pc ekranına zor bakıyorum sizi kaçırıcam diye korkuyorum :9:

yengeç erkeği pintidir kız, ama tam bir ev erkeğidir bak ona katılıyorum ama anasınada düşkündür şimdi :9:

başak ve boğanın düşkün olduğunu bilmiyorum kızlar, şimdi biz bu ay hamile kalırsak başak olacak değil mi:9:

yok canım burda incirler hep paketle satılıyo onlarda çürük çıkıyo o yüzden sadece soğana başladım

ayyy bende onu düşünüyom başak olcak benim yakın arkadaşım başak veee çok mızmızzzzzzzzzz

canım bence sorun o işyerinde birliktesiniz o olmasa iyiydiii

evlimutlu sizin ordada çürükse ben ne diyimmm
en kötü b.m market varya ondan alsana uygun hemde pakette tertemiz pek alışveriş ypmam ordan ama inciri çok iyi

ayşem gelmediii kötü yine heralde :5:

fundoşuuum canımmm iğne batması ilk defa bu ay bende de olmuştu , Ayy Allahımm inşallah hadi o güzel haberi sabırsızlıkla bekliyorum senden balım

sizin de misafirleriniz gelip yerleşmiştir inşallah baş köşeye canım :16:

ayyy bende onu düşünüyom başak olcak benim yakın arkadaşım başak veee çok mızmızzzzzzzzzz

canım bence sorun o işyerinde birliktesiniz o olmasa iyiydiii

evlimutlu sizin ordada çürükse ben ne diyimmm
en kötü b.m market varya ondan alsana uygun hemde pakette tertemiz pek alışveriş ypmam ordan ama inciri çok iyi

ayşem gelmediii kötü yine heralde :5:

ewet canım hiç birbirimizi özlücek zamanımız yok ama şu 1aydır vardiyaya geçti birbirimizi görmüyoruz kavgada etmiyoruz bu hafta

gündüze geçti işte hemen kavga ettik:9:

fundoşuuum canımmm iğne batması ilk defa bu ay bende de olmuştu , Ayy Allahımm inşallah hadi o güzel haberi sabırsızlıkla bekliyorum senden balım

ewet canım hiç birbirimizi özlücek zamanımız yok ama şu 1aydır vardiyaya geçti birbirimizi görmüyoruz kavgada etmiyoruz bu hafta

gündüze geçti işte hemen kavga ettik:9:

şuan yok ama hiçbişey canım kaptırmıyorum kendimiiii
ayyyyyyyy inşallaaaah miniğimizzzzzzzz oyyyy
o kadar çalışmayaaaa incireee keçiboynuzunada gelmiyosaaa ayıp ediyo :9:

amaan anlık yaa kavga haliii herkeste oluyor o kadar ağlamaya değermiii

minik misafirler hemde, yerim ben onları :16:

kaşlarımı acil olarak aldırmam lazımmm hemen bitişikte kuaför nasıl edipte dalsam içeri bunlara çaktırmadan :60:

aaa sedommm saçlarını kestirdinmi naptın

Back
X