- 20 Ocak 2010
- 10.120
- 2.808
- 248
kız sizin kocalar yengeç mi yoksa![]()
hoooooooooooooooopppp benim kocam yengeçççççççç taammmıııı
ve mikemmelllll
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
muhabbetini özledik kız ezo ne zaman gelecen![]()
nasip kısmet işi canım bu bebek işi zamanı var demek ki ben erken evlendim noldu olmuyo yine
hep zaten beraber gidiyoruz bi kere bile yalnız gitmedim bu sefer tek gidip kafa dinlemek istiyorum zaten ben cuma akşamdan
gidicem gidersem o c.ertesi sabah işten çıkıcak beraber gidemeyiz ya ben gidicem yada hiç gitmicez
boğa canım tam bi boğa yani bütün özelliklerinide taşır ev kuşu boğazına düşkün.... evlendikten sonra 15kilo aldı bende zayıfladım
dertten![]()
canım günaydın gözün aydın çok sevindim
bende gittim c.tesi göremedi, bu c.tesiye tekrar çağırdı
günaydın canımm iyisindir inşallahnete iki gündür evde yoktum hiç giremedim,
dr. c.tesi gittim keseyi gördü, kalp atışları için bir şey göremiyorum, alttan bakalım dedi kabul etmedim...c.tesi tekrar çağırdı kontrole
Herkese Günaydın kızlar , iyisinizdir umarım
Fundoşum dün fazla yazamadım canım midem çok kötü, hiç işe gelmek istemedim bugün,
farklı hissettiğin belirtilerin var mı canom
sosyal, sbry,benay,pollen, ezo, Fatma , yeliz iyisinizdir inşallah![]()
hoooooooooooooooopppp benim kocam yengeçççççççç taammmıııı
ve mikemmelllll![]()
pinti değil bide evcimen çok sorumluluk bilir en ideal erkek tipiymiş bikerem
Yok başakk ama benim babamda başak burcu hiç aalakası yok cimrilikle bizi gezdirmeyi yedirmeyi çok sever alışık değilim çook kınıyorum vede sinir oluyorummcnm bi iki güne
bide bana baş sağlığına gelecekmiş komşularım müsait oldukca işte
boğa canım tam bi boğa yani bütün özelliklerinide taşır ev kuşu boğazına düşkün.... evlendikten sonra 15kilo aldı bende zayıfladım
dertten![]()
anasına düşkün olmayan erkekmi var kızzz benimkide nadir görüyo diye önünde pervane oğlunun
ezommm o insanı çok yıpratıyor yaa alıştır ufaktan canım yoksa öle devam etmesi kötü, sen sana uydur
sabom acele etmişsin bebişin gelirde inşallah o sana umut olur belkide bebiş yüzünden öledir kız, hani kaybettiniz öncesinde onun korkusu psikolojisi ondan bozuktur he
Değiştiremiyorum cnm çok kötü bi huyycanım sosyale katılıyorum ayrı geçirmeyin yılbaşını yalnız gitme derim bende
ezommm sen dediğim gibi alıştır madem durumu iyi sen ona değil o sana uysun geç değil bunun için.
sedommm inşallah bu cumarteside pıtpıtlarını duyarsınnnn
bende hiçççç bir belirti yokkkkbi akşam iğne batması oldu sıksık geçti bide akıntı var hiç olmayan cinsten
![]()
kuzum seni üzmek istemedim bebek konusunda
ya beraber gidin yada sen hiç gitme, uzaklık bazen ters tepebiliyor, o yüzden diyorum, gerçi sizinki aşılmayacak sorun değil ama, siz yinede beraber gidin
Incirede basladin mi yoksa tek sogan mi kullaniyorsun
benimki her gün görüyo her akşam yemeği orda yeniyo daha 1senedir hafta sonları gitmemeye başladım hafta içi full görüyo en kötü ihtimal
benimki ondan daha çok bozuk ama ben ona saldırıya geçmiyorum üzülüyodur üzülmüyor demiyorum ama erkekler daha çabuk
unutuyo 2.gebeliğimde kanamam oldu gittik hemen dr dinleniyorum akşama yatıcam sanki çoğaldı gibi geldi kanamam o da uzanmıştı
sabah işe gidicek diye dedimki kalk hadi dr gidelim sanki kanamam çoğalmış bana dediği laf aynen şu sen kendi kendine evham
yapıyosundur ilki öle oldu diye sana öle geliyodur zaten sabaha ne kaldı sabah gideriz dedi döndü yattı bu arada saat daha gece 12
falan bende sen bilirsin ben taksi çağırıyorum gidiyorum dedim başladım giyinmeye ben aşağıya indiğimde bi baktım annesigili
aramış onlar alt komşuları baktım arkamdanda o koşuyo gelmiş korkusuna
Değiştiremiyorum cnm çok kötü bi huyykızlar ben çıkıyorum görüşürüz
![]()
yok canım burda incirler hep paketle satılıyo onlarda çürük çıkıyo o yüzden sadece soğana başladım
zaten iş yerinde beraberiz evde aynı şekilde nereye gidilicekse hep beraber diyorum git arkadaşlarınla dolaş birazda ben onu bırakıp
gidiyorum bazen arkadaşlarıma çok sıkıldım uzak kalmak istiyorum biraz
iyiyiz canım, sende haftaya inşallah pıt pıtları duyarsın
yengeç erkeği pintidir kız, ama tam bir ev erkeğidir bak ona katılıyorum ama anasınada düşkündür şimdi
başak ve boğanın düşkün olduğunu bilmiyorum kızlar, şimdi biz bu ay hamile kalırsak başak olacak değil mi![]()
zaten iş yerinde beraberiz evde aynı şekilde nereye gidilicekse hep beraber diyorum git arkadaşlarınla dolaş birazda ben onu bırakıp
gidiyorum bazen arkadaşlarıma çok sıkıldım uzak kalmak istiyorum biraz
yok canım burda incirler hep paketle satılıyo onlarda çürük çıkıyo o yüzden sadece soğana başladım
canım sosyale katılıyorum ayrı geçirmeyin yılbaşını yalnız gitme derim bende
ezommm sen dediğim gibi alıştır madem durumu iyi sen ona değil o sana uysun geç değil bunun için.
sedommm inşallah bu cumarteside pıtpıtlarını duyarsınnnn
bende hiçççç bir belirti yokkkkbi akşam iğne batması oldu sıksık geçti bide akıntı var hiç olmayan cinsten
![]()
iyiyiz canım, sende haftaya inşallah pıt pıtları duyarsın
yengeç erkeği pintidir kız, ama tam bir ev erkeğidir bak ona katılıyorum ama anasınada düşkündür şimdi
başak ve boğanın düşkün olduğunu bilmiyorum kızlar, şimdi biz bu ay hamile kalırsak başak olacak değil mi![]()
ayyy bende onu düşünüyom başak olcak benim yakın arkadaşım başak veee çok mızmızzzzzzzzzz
canım bence sorun o işyerinde birliktesiniz o olmasa iyiydiii
evlimutlu sizin ordada çürükse ben ne diyimmm
en kötü b.m market varya ondan alsana uygun hemde pakette tertemiz pek alışveriş ypmam ordan ama inciri çok iyi
ayşem gelmediii kötü yine heralde![]()
fundoşuuum canımmm iğne batması ilk defa bu ay bende de olmuştu , Ayy Allahımm inşallah hadi o güzel haberi sabırsızlıkla bekliyorum senden balım
sizin de misafirleriniz gelip yerleşmiştir inşallah baş köşeye canım![]()
ewet canım hiç birbirimizi özlücek zamanımız yok ama şu 1aydır vardiyaya geçti birbirimizi görmüyoruz kavgada etmiyoruz bu hafta
gündüze geçti işte hemen kavga ettik![]()
fundoşuuum canımmm iğne batması ilk defa bu ay bende de olmuştu , Ayy Allahımm inşallah hadi o güzel haberi sabırsızlıkla bekliyorum senden balım
sizin de misafirleriniz gelip yerleşmiştir inşallah baş köşeye canım![]()