• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

kızz anneciklerrr yerim ben siziii ve sizin o fasulyeleriniziii Allah sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin inşallahhhh ve Aralık ayındaaa bence de iyi haberlerr gelicekk daha
ben en çok fundoştan umutluyum kııgggzzzz benaydan daa.Ama sosyal pek renk vermiyorrr bakalımmm

:53::53: kızzz hislerin kuvvetlimiii
lizoda geçen ay senden umutlu değilim ayşenurla sedodan umtluyum dedi tuttu budefa bişey demiyo :25:
bende benayla sosyalden umutluyum sosyal erken atakta bulunmuştu ya hani ogünden :60:

benim ölüyorum burdaaa ulennnn siz muhabbet edin ölüyom anammmmmm :64:

hakkat bu benay beni oldurcekk hatun kan testi için cumayı bekliyor yaa ben dağları denizleri aşar yine de giderdim :)

Eketennnnnnnnnn canımmm nasılsınnn hoşgeldinnnn :26:

kesin bu ay bende hamileyim ben hep böle grip olurum sonra hamile :9:

kocaylada küsük bi kere oldu ama olur belkimde :12:

lizoda geçen ay senden umutlu değilim ayşenurla sedodan umtluyum dedi tuttu budefa bişey demiyo :25:
bende benayla sosyalden umutluyum sosyal erken atakta bulunmuştu ya hani ogünden :60:

zaten sosyal bu ay hamile kalırsaa ben onumuzdeki ay t şeklinde yaşamayı düşünüyorum :52:
kız ne biliim bana oyle geliyoo hayırlısı bakalımm

benim ölüyorum burdaaa ulennnn siz muhabbet edin ölüyom anammmmmm :64:

ayy sen böyle anlatıyorsun ben deli oluyorum burada, açıklarını bilsem arayıp şikayet edicem o derece uğraşasım var o gıcıklarla :47:

Ayyy fundoşş kız bide pozitif çıkmıyomuuu:52::52::52::52::52::52::52:

zaten sosyal bu ay hamile kalırsaa ben onumuzdeki ay t şeklinde yaşamayı düşünüyorum :52:
kız ne biliim bana oyle geliyoo hayırlısı bakalımm

noldu be halaylamı gidiyon ölüme :60:

oyyy :9: boşver hamile kalim zaten :10:

ezooooooooo gülo senin ağzın ne söliiy ayyy bi çıksa haftaya burda kopacazzzz :21:

t yapmadı ama kız o :60: ayşeninkinden dedi ya :60:

ezooooooooo gülo senin ağzın ne söliiy ayyy bi çıksa haftaya burda kopacazzzz :21:

ben her daim neşemi koruyorum şekerim ölüme giderken bileee :32:

Eevet kız kopalımm:1: ayşenurunki ne bnmkindenmi yoksaaa:26:

Son düzenleme:

Ayyy fundoşş kız bide pozitif çıkmıyomuuu:52::52::52::52::52::52::52:

hakkat bu benay beni oldurcekk hatun kan testi için cumayı bekliyor yaa ben dağları denizleri aşar yine de giderdim :)

Sedacım benim var akıntım :52: her ne kadar beyaz şeffaf olmasada var yani :30:

Şu konuştuğumuz konulara bak ya

ayy benim ki ne zaman bilmiyorum ayın 25 ini kendime baz aldım:9:

kızlaar silik çizgiyii görüp şoka girersiniz inşallahhhhh, sonra başınız döner mideniz bulanıııırr bayılırsınıızzz :16:ayy inşallahh:9::9:
:49::49::49::49::49::49::49::49:

Back
X