gelecek ay bebişler spontane gelecek o zaman![]()
Hehe aynen ole takmiyorum rahat gelsin bebisler kiz Allah mi soyletti gelecek ay demissin bu ay yok yani tuhh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gelecek ay bebişler spontane gelecek o zaman![]()
Kızlar sizin gönlünüzden geçen bebk cinsiyeti nedir acaba merak ettim?
Tabiki önce hepimiz için sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün bi bebiş ama habi kalpten geçende vardır mutlaka
Hehe aynen ole takmiyorum rahat gelsin bebisler kiz Allah mi soyletti gelecek ay demissin bu ay yok yani tuhh
Ayy ben t ile falan ugrasamamm bildigim yollardan gidecegimm :)
inşallah Rabbim söyletmiş olsun
tembeller sizi
![]()
Yeaaa ben kız istiyorum tabi saglikli olsun da kiz 1 tik fazla
inşallah Rabbim söyletmiş olsun
tembeller sizi
![]()
O zmn bosa test yapmim ben bu ay ovu testimde silik cikti hep zaten amaaan gec olsun guc olmasin demisler kizlar oooohhh yandaaan
Hadi inşAllah canım önce sağlıkla sonrada rabbim gönlüne göre versin..
Kız başka koptum senin tdk ya :))) sen bi başvur red olursa temyize yollarız![]()
Hatun tabi t di havhavdı derken aştıığı için diğerlerini tembellik olarak yorumluyo![]()
Hadi inşAllah canım önce sağlıkla sonrada rabbim gönlüne göre versin..
Kız başka koptum senin tdk ya :))) sen bi başvur red olursa temyize yollarız![]()
Hatun tabi t di havhavdı derken aştıığı için diğerlerini tembellik olarak yorumluyo![]()
koyuyu hiç görmedin değil mi sende :44:
O zmn bosa test yapmim ben bu ay ovu testimde silik cikti hep zaten amaaan gec olsun guc olmasin demisler kizlar oooohhh yandaaan
koyuyu hiç görmedin değil mi sende :44:
Insallah cnm evet yaa kiz sosyaal belki biz kelime yaziyoz
temyizde şansımız var yani öyle mi,
tabii canımmayy ne kadar sıkıcısınız sizin içiniz geçmişş
![]()
T olmadan yaz canımlatin harfleri olmadığı zaman ne yapıyorlarsa bizde onu yaparız
![]()
Yok bebegim yaa en son 16. Gun yaptim o zamana kadar gormedim biraktim bende benim suara akintim cok artti yaa niyeki gene mi enfeksiyon kaptim acaba korkuyorum
Bi ayşegül yakaladı haa..
Bendede hiç çıkmadı koyu.. Sadece silikin bi tık üstü koyu çıktı o günleride değerlendirdik.. Aynı saattede yapmaya çalıştım oysaki..
20 li testti 5 tane kaldım![]()
Evet hakikaten hafta ici icim geciyo benim hic yapasim gelmiyo
temyizde şansımız var yani öyle mi,
tabii canımmayy ne kadar sıkıcısınız sizin içiniz geçmişş
![]()
Hehehe tabi cnm onceden t mi varmisayy benim bi kankim var ona snlatiyorum ogrendiklerimi t desem ne der acaba
Bi ayşegül yakaladı haa..
Bendede hiç çıkmadı koyu.. Sadece silikin bi tık üstü koyu çıktı o günleride değerlendirdik.. Aynı saattede yapmaya çalıştım oysaki..
20 li testti 5 tane kaldım![]()
Geçiyo tabii.. Tüm gün iş yerinde yoruluyorum akşam oluncada istemiyorum ne yalan söyleyim..
Büyüklerin bi lafı var.. Üşenenin oğlu kızı olmazmış![]()
bana biri bi anda gelip t dese polisi ararım gelip beni kurtarsınlar diye![]()