• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Yaa ben de yumurtlama anlayamiyorum gecen ay doktor bugun catlar dedikten sonra 1 hafta hayatimi kabusa ceviren kasik agrilarim oldu e mubarek kuluckaya yatmişim ben demekki :1: birinden bile civciv cikmadi anamm napakk

hadi sizinki tembellikten olmuyor ya bana ne demeli :9:

Kız seninkide yoksam akrobasiden mi olmaz :9:

Haha evet zaten cok komik o da ben gibi korunmayi birakinca hemen tik olcak saniyomus cok cahiliz yaa

Sorma canım burdaki hangimiz o düşüncede değildik ki. Hep diyorum ilk geceden hamile kalanlara da hep imrendim helal olsun.. (Burada alkış yapmak isterdim ama telden giriyorum)

t diye bağırıp kaçıyormuş düşünsene :27::27::27:

Hehehehehe kaçarkende başka bi t ye çarpmada :1:

Yaa ben de yumurtlama anlayamiyorum gecen ay doktor bugun catlar dedikten sonra 1 hafta hayatimi kabusa ceviren kasik agrilarim oldu e mubarek kuluckaya yatmişim ben demekki :1: birinden bile civciv cikmadi anamm napakk

Hehehe bende bi gorunem doktora bu arada kiza msj atiyorum t yi biliyon mu sen diye

:60: :60: :60: kız yeliz süpersin bacım ya

Back
X